Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Levom,desno,glavom,trci bori se sta reci osim kompletan napadac strasno pojacanje.

Teško je riječima opisati ove njegove sjajne partije, nisu to samo u pitanju golovi nego čovjek ima sve znači apsolutno sveeee..

Znate kada bi mi pobijedili da smo danas imali prošlogodišnje napadače, znate kad NIKAD.

Ovaj čovjek nas može odvesti do titule samo da ga povrede zaobiđu, a ako i bude povreda nadam se da će biti iste kao i ove dosada u Chelseaju :D

Samo napred :sal:

Jooj, kako ga volim, kakav osjećaj za gol, kod trećeg gola kako je iz ničega došao do lopte i zabio to nama treba napadač koji iz ničega napravi nešto a ne Torres koji iz 100% šanse napravi ništa.

Naravno da ne spominjem nadrealnu realizaciju i formu, u 4 utakmice ukupno 14 šuteva 10 u okvir gola 7 golova aferim sinko i nemoj da staješ samo gazi.

Upravo ono što nam je falilo prethodne 3 sezone. Pravi napadač na pravom mjestu. Jednostavno, vladar šesnaesterca.

Diegoal Costa.

Mourinho: "Suprised me, 7 goals in 4 matches is something that is not normal..."

Jedan podatak. Torresu su trebale 52 utakmice da zabije 7 golova, ovoj mašini samo 4.

Al kad je izlazio s terena moueinha ni da pogleda pruzi mu ruku samo u fazonu moram jos bolje.

Gladan je golova i sigurno bi još jedan uvalio do kraja .. jbg žao čovjeku :D

Za mene je ovo predobro da bi bilo istinito  :hljeb:

Eto meni je Luis Suarez pojam napadača, smatram ga uz Falcaa i Ibrahimovića najboljim na svijetu. I taj Luis Suarez, takav sjajan kakav je, nije imao ovako furiozan start kao naš Diego Costa. Ne mogu se sjetiti koliko je golova zabio u prve četiri utakmie, ali sam siguran da 7 nije :)

Eto meni je Luis Suarez pojam napadača, smatram ga uz Falcaa i Ibrahimovića najboljim na svijetu. I taj Luis Suarez, takav sjajan kakav je, nije imao ovako furiozan start kao naš Diego Costa. Ne mogu se sjetiti koliko je golova zabio u prve četiri utakmie, ali sam siguran da 7 nije :)

Prvih 5 utakmica je bio suspendovan a onda nakon povratka u prve 4 utakmice je zabio 8 golova -

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.