Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

ma ja bi pre da Costa da gol do 10. minuta iz prvog suta pa da ide napolje. Mrzim ono ej ako ne bude islo... mani se toga, udje voda u usi, nista nece da udje,ovi se zatvore.... ali ne rizikovati povredu,onda nek odmara,treba nam protiv Citya. 

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Costa objavio na twitteru: " Počnite bez mene neka utakmica krene..."

Koji je Costin twitter nick?

Bilo bi lijepo da dobije nagradu za igrača mjeseca, ali ko da gledam dobiće je neko iz Swansea.

Onaj Dyer je jeben lik, al nez mislim da Costa il Ses' 100% moraju dobit, jbg 4 gola tj. 5 asistencija u 3 tekme je sasvim dovoljno za POTM

Ma sutra će Mourinho na press-u sve reći, možeš i sutra sredit fantasy :D

Očekujem neki dvosmislen odgovor, nešto tipa..

Novinar: Da li će Costa biti spreman za utakmicu?

Mourinho: Costa??? Mislite na onog malog što smo ga doveli iz Atletica.

Novinar: Da.

Mourinho: Pa šanse da Costa igra su iste kao moje šanse kod Eve 50-50, ja nju hoću ona mene neće.

Diego Costa dobio nagradu za igrača meseca u Premier Ligi!

Diegove odlične igre u prvih par nedelja, u Premiershipu, zaradile su našem napadaču 'Barclays Player of the Month' nagradu!

Španski reprezentativac našao je put do mreže 4 puta u 3 utakmice, koje smo igrali u augustu, zabivši Čelsijev prvi gol u svakoj od te tri utakmice.

Primivši nagradu, Diego je rekao: 'Srećan sam što sam dobio ovu nagradu. Važno je početi dobro u novom klubu i ja sam zadovoljan svojim startom sezone, kao i startom sezone čitave ekipe, što i jeste najvažnija stvar.

'Nadam se da ću nastaviti davati golove ne bi li pomogao ekipi i nastavio usrećavati ove sjajne navijače. Zahvaljujem svojim saigračima, jer su mi oni pomogli da osvojim ovu nagradu.'

Za ovu nagradu su još bili nominovani, još jedan naš igrač, Cesc Fabregas, plus dvojica igrača iz ekipe Swansea, našeg narednog protivnika - Nathan Dyer and Gylfi Sigurdsson, i igrač Aston Ville - Andreas Weimann.

preveo sa chelseafc.com Kalouda

Joooj, gle kako je maljav! Kladim se da se obrijao pre fotografisanja, a brada je već krenula da mu raste!

Testosterone overload!!!

Diego Costa dobio nagradu za igrača meseca u Premier Ligi!

Diegove odlične igre u prvih par nedelja, u Premiershipu, zaradile su našem napadaču 'Barclays Player of the Month' nagradu!

Španski reprezentativac našao je put do mreže 4 puta u 3 utakmice, koje smo igrali u augustu, zabivši Čelsijev prvi gol u svakoj od te tri utakmice.

Primivši nagradu, Diego je rekao: 'Srećan sam što sam dobio ovu nagradu. Važno je početi dobro u novom klubu i ja sam zadovoljan svojim startom sezone, kao i startom sezone čitave ekipe, što i jeste najvažnija stvar.

'Nadam se da ću nastaviti davati golove ne bi li pomogao ekipi i nastavio usrećavati ove sjajne navijače. Zahvaljujem svojim saigračima, jer su mi oni pomogli da osvojim ovu nagradu.'

Za ovu nagradu su još bili nominovani, još jedan naš igrač, Cesc Fabregas, plus dvojica igrača iz ekipe Swansea, našeg narednog protivnika - Nathan Dyer and Gylfi Sigurdsson, i igrač Aston Ville - Andreas Weimann.

preveo sa chelseafc.com Kalouda

Svaka cast za prevod, ali ja sam kasno vidio i vec sam bio preveo. Trebao si poslati nekome iz redakcije da objavi tvoj prevod.

Svaka cast Diego. Apsolutno zasluzeno. Bio sam skeptican povodom njegovog dolaska, najvise zbog cestih povreda koje su ga pratile tokom karijere, a pogotovo pred kraj prosle sezone. Za sada covjek izgleda jebeno samouvjereno i meni izgleda kao nemoguce da nekada padne psihicki kao onaj pokusaj fudbalera koji je otisao u Milan(hvala Bogu).
Diego samo tako nastavi :sal:

Jose: 'Diego came back injured on Saturday so he's had one week to work with the medical department. He has a chance to play.'

Jose says he has a training session now to decide if Diego Costa can feature tomorrow.

Amin

Zver je oslobodjena, mali trpa ne staje. EEeeee muko moja, sta smo mi imali sa onim drvetom,koja je ono patnja bila,a ovo je pesma leta. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.