Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ispašće ko da branim prljavost u igri ali nama je ovakav profil napadača poslije Plavušana trebao jer je ostalim ekipama u ligi bilo svejedno kad igraju protiv nas znajući da igraju protiv desetorice. Ove godine imaju špica kojeg je nenormalno teško za čuvati (jeste vidjeli juče kako se kreće, samo pokazuje rukom na pas u prazan prostor, visi na ivici ofsajda, zlo za svakog štopera) i na sve to je prgav, arogantan, gladan uspjeha i naložen. Prava njuška. Samo da ga povrede zaobiđu. 

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Nije mi pretjerano drag, baš zbog toga što je "prljav" igrač, ali ovo mu nitko ne može osporiti: He has four goals in three games for Chelsea. It took Fernando Torres 39 games to reach that tally

Meni on nije prljav igrač

jest prgav,arogantan,agresivan ali ne i pokvaren 

Jbg reaguje kad neko njega čačka,povlači,ćuška 

kakve su priče bile za njega,sad tek vidim da su od miša napravili slona,jedan Suarez je prljaviji igrač 10 x od Koste pa se za njega priča samo da je dajver

Ovaj iz evertona,desni bek,podjebavao ga je sat vremena i posle je Martinezu kriv djavo što mu je Kosta nešto dobacio,izvini molim te,pa nismo seka perse,ko ih jebe,jel ga zgazio,udario,nije

pokazao mu je zube i tolko,nek se Martinez brine o tome kako su primili 6 komada,sad mu je Kostin bonton najveći problem

Nemoj te samo da se nakon njegove prve nešto slabije partije ponašamo kao razmažena derišta i da ovde čitamo komentare u kojma dominiraju riječi panj, cigan, drvo itd.

https://www.youtube.com/watch?v=-DpkL5pOh7c

svaka čast za igru, al ne treba ono raditi Colemanu, znam provocirao ga je i šta već al nema potrebe može samo dobiti (drugi) žuti karton, ili nešto pa smo najebali svi..

a i vi ga previše branite, pito bi te ja da se Suarez tako unio u facu Azpilicueti

Ma daj, nek ga je podjebavao, nije lijepo al je super osjecaj, tako sam i ja cesto radio kad igram fudbal.. Covjek igra s nabojem i emocijom, dok god ne pocne biti hinja ko sto zna nekad,dobro je.

Koliko žutih kartona treba dobiti da bi pauzirao 1 utakmicu ?

On već ima 2 .

5

Sada sam procitao izjavu Mourinha da treba vise sudije da ga stite i kada sam procitao zadnju recenicu,pao sam na dupe od smeha. 

"Costa je najbolji u Premier ligi trenutno,dao je 4 gola na 3 utakmice i trebao bi biti izabran za igraca meseca,ali zbog 2 kartona ne znam hoce biti izabran" .

hahahahhahahahaha jel moguce da covek ovoliko pisa po svima :D 

Šamara Zoumu na dnevnoj bazi :D

Jeste da je sportski bezobrazan al bitno je da nije glup, kao što je za mene recimo glup Balloteli. Costa je protiv Evertona pokazao da je lukav i da zna šta radi, Coleman je doslovno išao za njim kako bi ga provocirao a takvih slučajeva će biti još dosta ove sezone, jer je Costa stigao u Premiership kao igrač koji je eksplozivan u tim situacijama. Vidili smo da je nakon one situacije sa Colemanom Terry prišao Costi i upozorio ga jer već ima karton a Costa je se samo nasmijao i klimnuo glavom što znači da ipak zna šta radi i da drži situaciju pod kontrolom. Sudci ga takođe za sad malo ignorišu kada su u pitanju faulovi nad Costom mnogo toga se pušta i recimo sada trenutno svaki igrač Chelseaja će puno lakše dobit faul nego Costa. Očigledno da je on meta "prljavih igara" naših protivnika al mislim da će to Costa okrenit u svoju korist..

Diego Costa is sidelined from the National Team due to a myofascial injury hamstring muscle in his left thigh. Given injury was detected with an MRI scan carried out at noon in the Sanitas Clinic of La Moraleja, after the player expressed some discomfort during yesterday’s match against France.

All the tests carried out by the medical staff will be sent to Chelsea, club where the footballer Diego Costa currenty plays, whose medical services have already been in contact with the National Team.

jebem ti spaniju i brazil i atlantski okean.........

Jel ima nekih informacija koliko će biti van terena?

bice van terena sve dok ga ja ne maknem sa Fantazija :D a onda ce da istrci sasvim normalno i metne tri komada Svosniju :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.