Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Mourinho o Costi: "Poznajem Diega od njegove 17. godine kada je iz Brazila došao u Portugal. Taj momk nije imao lak život, nikada ništa nije dobio, a da se za to nije sam potrudio, uvijek se morao izboriti sam za sebe. On je baš to, borac, ne boji se ničega, a spreman je na sve. Kada spomenete Costu, ono što vam iskače u prvi plan su njegova psihička, ali i fizička snaga. On je velik, jak momak koji zna zadržati loptu u nogama, zna stvoriti presing. Ali ne samo to; uzmite za primjer njegove kretnje na terenu. Fantastično se kreće, ne trči "u prazno", nego razmišlja glavom. Strašno je inteligentan što se toga tiče."

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

I da nije dao gol moze se hladne glave reci da je odigrao veoma dobru utakmicu.Vidi se da mu fali treninga da udje u fizicku spremu,ali vec sad gine na terenu a to je ono sto me raduje.Pa evo i gol da spomenem,onako pravi napadaci i trebaju da zabiju.Svaka cast.Kratko  i jasno,dobili smo igračinu.Neureklo se!

Dobar početak za njega u dresu Chelseaja, ja sam zadovoljan njegovom današnjom partijom. Ovaj gol će mu mnogo značiti i vjerujem da će uz par golova na ovim pripremnim utakmicama ući maksimalno spreman u novu sezonu.

Dobar go. Nadam se da ce ovako i u vaznijim utakmicama. Imao je jos par prilika u kojima je mogao bolje reagovati i time mozda stvoriti sansu za sebe ili saigraca, ali sve u svemu bio je dobar.

• Autor

Kako ce te vi ovu zivotinju zavoljeti niste svjesni. Najvise zbog njegove prgavossti kad nam budu trebali bodovi a on zadnji atom snage ostavi u 16-ercu protiv stopera protivnika.

Aaa kako smo jaki. JOs fabregas iza. Lijevo azar desno surle uffffffffff

Kako ce te vi ovu zivotinju zavoljeti niste svjesni. Najvise zbog njegove prgavossti kad nam budu trebali bodovi a on zadnji atom snage ostavi u 16-ercu protiv stopera protivnika.

Aaa kako smo jaki. JOs fabregas iza. Lijevo azar desno surle uffffffffff

willian mislis

inace, da, upravu si

Video je golmana ispred sebe i napucao loptu pored njega u mrezu, to je ta zavrsnica koja nam je potrebna. A ne kao onaj spanski panj da se usere od golmana.

Odlika vrhunskih golgetera je da kad je jedan na jedan šutiraju po visu jako jer je neodbranjivo. Košta ima ta će otkine sezonu u najavi, čovek tripuje za sebe da je najjači i najbolji na svetu sigurno. :D

Sviđa mi se kad se tako ponaša igrač kurčevito na terenu, kad na utakmici u prva dva tri duela sa igračima im uleti u meso da se ovi razmisle kad ga napadnu sledeći put, mnogo volim tu sportku aroganciju, samo napred care! 

Nije tajna da ga ne gotivim i da ne mislim o njemu nešto posebno pozitivno, ali bude li zabijao i radio posao koji je trebao raditi Torres zadnjih godina, ja ću preći preko svega. Vidi se da ima onaj napadački instinkt i da zna, to sam baš govorio ekipi na tribini.

Mene osim gola raduje sto uopste nije imao prgavih startova cak je i nekoliko puta nakon faula pruzio ruku protivniku.Ranije ga nisam video da radi takve stvari vec samo da se unosi u facu.

Možda je ružan i prgav, ali nije sebičan. Asistirao za golove Matića i Salaha, a mogao je sam da završi akciju. :D A čini mi se da su njega faulirali pre Fabregasovog slobodnjaka.

ču možda je ružan, kakve to veze ima? a sada sam se sjetio da je to Igi style.

Biće on veliko pojačanje u to ne sumnjam

Lapsus

ču možda je ružan, kakve to veze ima? a sada sam se sjetio da je to Igi stayle.

Biće on veliko pojačanje u to ne sumnjam.

"STAYLE"

[spoiler]Nina_losing_her_mind.jpg[/spoiler]

Nisam se ja žalio kako su Luis i Kosta ružni, ili da Širle ima plave obrve. :D

Umješan mali u sva tri gola, svaka čast.

Vrhunsko pojačanje, mali ima savršen tajming i donošenje odluka. :-bd :-bd

tumblr_n9jhm4VhJR1sscln5o1_250.gif

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.