Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Terry o Diegu Costi..

‘First of all, his movement and his strength are really good – I was really surprised by it,’ said Terry, who is now in his 20th season with Chelsea. ‘I think everyone remembers the square-up we had in the first 10 minutes of the first leg of our semi-final game against Atletico Madrid last season, after which I thought, “Fair play”.

‘He holds the ball up very well, he has got great movement and he is really physical, but he is very clever with his strength and the way he uses his body. I think he could be a very good signing for us.

Terry o Diegu Costi..

‘First of all, his movement and his strength are really good – I was really surprised by it,’ said Terry, who is now in his 20th season with Chelsea. ‘I think everyone remembers the square-up we had in the first 10 minutes of the first leg of our semi-final game against Atletico Madrid last season, after which I thought, “Fair play”.

‘He holds the ball up very well, he has got great movement and he is really physical, but he is very clever with his strength and the way he uses his body. I think he could be a very good signing for us.

Meden prst bi mu čini mi se sad u usta stavio. Novci su čuda čine i stvaraju prijateljstva.

https://www.youtube.com/watch?v=Fjz91CVYbr4

Meden prst bi mu čini mi se sad u usta stavio. Novci su čuda čine i stvaraju prijateljstva.

Šta bi trebao biti pičkica k'o torres pa se svakomu izvinjavati kad nekoga dodirne, i Drogba je bio ovakav kad je došao u Chelsea. A ovako kad mu ljudi traže manu, ja sve više želim da se pokaže i začepi im usta.

A šta bi Terry trebao, poslat ga u tri lepe i počet štrajk glađu, ovde govorimo o vrhunskim profesionalcima koji većinom ove sitne sukobe ostave na terenu. 

Ovo nije nista, a vidjelo se i tada da nije. Pravo rivalstvo je npr Fabregas i Lamps, jer Lamps bas nikako nije podnosio ovoga i cesto je ulazio u konflikt s njim.

Za mene nema frke ni sto je Fabregas dosao, a pogotovo ovo gore izmedju Terrya i Coste. Vrhunski igrac, nisam ga nikad gotivio jer je igrao kod gradskih rivala, ali sad je on nas igrac (dabogda vrhunsku sezonu odigro). A to sto je bilo na terenu to ostaje na terenu...to je tako, toga uvijek ima pa sta sad?!

Sjecate se da je Torres imao trzavica na jednoj utakmici sa Terry-em. I što se sa El Ninom desilo kada je došao ovdje :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=DHm7hThHcjc

Nadam se da Terry opet neće napraviti isto sa Costom jer smo se već opekli sa Torresom :P :P

Sjecate se da je Torres imao trzavica na jednoj utakmici sa Terry-em. I što se sa El Ninom desilo kada je došao ovdje :D :D

Nadam se da Terry opet neće napraviti isto sa Costom jer smo se već opekli sa Torresom :P :P

pa ovo je nista, svaki se igrac s protivnik malo zakaci, i sad zbog ove situacije da budu u losim odnosima nema smisla

osim ako mu je zbog ovoga terry torresu ulio strahu onda je vec nesto drugo

Šta bi trebao biti pičkica k'o torres pa se svakomu izvinjavati kad nekoga dodirne, i Drogba je bio ovakav kad je došao u Chelsea. A ovako kad mu ljudi traže manu, ja sve više želim da se pokaže i začepi im usta.

Prva utakmica na Anfieldu, protiv Chelsea

https://www.youtube.com/watch?v=_5IMpnQCGJ0

Nije ni Torres (bio) takva pičkica kakvom ga se predstavlja, bilo je tu još svađa sa Bartonm, sa Terryjem još jedna...
Znam da je to sve bilo u Liverpoolovom dresu, al jbg ko zna da se i Costa neće primiriti :D Još pod Mourinhom...

Ono kad je Torres imao okršaj s Vertonghenom mi je nešto najbolje što sam od njega vidio u Chelseajevu dresu. Da je bar svaku utakmicu odigrao onako i borio se onako.

bajdvej, Costa isprobava nove patike, nisu mu sjele baš, ne da se ravnoteža držati

1405964852880_wps_2_Chelsea_FC_via_Press

B1CvpXJ.jpg?1

ma nemanja ko nemanja, zahvaljujuci medijima koji su zamazali oci milionima ljudi, igra za chelsea i navijaci nesto ocekuju od njega, al ne krivim ih, krivi su mediji manipulatori

Interview: Diego Costa

Zdravo Diego, dobrodošli u klub. Kakav je osjećaj biti igrač Chelseaja?

Kao prvo hvala puno na dobrodošlici. Konačno nakon dugo vremena čekanja to će biti velika čast za mene da obućem dres Chelsea, dres tako velikog kluba. Jedva čekam da počnem raditi što je prije moguće. Ja ne mogu dočekati početak.

Vaš prvi angažman sa ekipom je polazak na ovo putovanje, kako ste se snašli prvih nekoliko dana?

Odmah sam bio u mogućnosti da vidim da je ekipa vrlo ujedinjena, atmosfera je odlična među igračima. Zbog jezičke barijere ne razumijem sve, ali ja sam ovdje da radim ono u čemu uživam, to je trening, priprema za sezonu i pokušaj da se vratim u najbolje fizičko stanje prije naše prve utakmice protiv Burnleya.

Vi ste bili na Svjetskom prvenstvu sa Fernandom Torresom i Cesarom Azpilicuetom, da li su vam dali savjete šta možete očekivati ovdje?

Naravno, razgovarao sam sa njima nekoliko puta za vrijeme Svjetskog prvenstva. Kada sam znao da sam na korak od dolaska ovdje pitao sam za savjete i šta da očekujem. Rekli su mi da je izvanredan klub sa velikim osobljem i velikom strukturom. Rekli su mi da je to mjesto gdje ću moći uživati u svom nogometu i poboljšam svoju igru.

Od igrača na putovanju, kao Fernanda Torresa i Cesara Azpilicuetu Vi poznajete i Cesca Fabregasa i i saigrača iz Atletica Filipea Luisa. Oni su vam pomogli da se brzo prilagodite?

Definitivno, važno je za mene da su oni tu, ali još uvijek imamo tri brazilska igrača - Oscara, Williana i Ramiresa - da se vrate, a ja sam igrao sa njima i pitao ih o klubu. Kada god sam razgovarao sa njima o Chelseaju oni su imali samo dobre stvari za reći, pa kad stignu na pripreme biće velika grupa igrača uz koje mogu biti, tako da neće biti nikakvih problema.

Šta je presudilo da se odlučite igrati za Chelsea?

Bila je to laka odluka za mene. Imamo neke od najboljih igrača na svijetu i najboljeg menadžera na svijetu i ovo je klub sa velikom istorijom. Želim napredovati, ne samo kao igrač, već i kao osoba, a ja vjerujem da je ovo idealno mjesto za mene. To je razlog zbog kojeg sam izabrao Chelsea i zašto želim nositi ovaj dres.

Jeste li razgovarali sa menadžerom o tome šta očekuje od tebe?

Da, naravno, on je razgovarao samnom, ali je jedna od glavnih stvari koje mi je rekao je da on ne želi da se ja promjenim. To je bila odluka Jose-a i kluba da me dovedu i razlog mog dovođenja je način na koji sam igrao u Atleticu. Ne osjeća da moram promjeniti mnogo toga, samo moram poboljšati detalje da bi postao bolji igrač, nadam se da ću imati sličnu sezonu kao prošlu.

Da li ste ljubitelj Premier lige i da li Vas veseli što će te se imati priliku oprobati u Premier ligi?

Uvijek sam gleda Premier ligu kao jednu od najboljih liga na svijetu, ako ne i najbolju ligu. Osjećam da će mi moje osobine omogućiti da se dobro uklopim, ja ne mogu dočekati početak sezone, kako bi mogao pokazati ljudima šta mogu učiniti i igrati protiv nekoih od najboljih odbrambenih igrača u Europi.

Svjetsko prvenstvo je veliko razočarenje za Španiju, jeste li još odlučni da pokažete najbolje za Chelsea?

Svjetsko prvenstvo nije bilo dobro za Španiju, ali to je nešto što moramo zaboraviti, igrači moraju da krenu naprijed. Otišao sam na prvenstvo nakon što sam propustio mjesec dana zbog povrede zadnje lože, ali sada sam imao priliku za dobar odmor i osjećam se puno bolje. Radujem se novom poglavlju u karijeri, želim napredovati kao igrač.

Kao napadač morate se veseliti da imate toliko talentovanih vaznih igrača iza sebe?

To je jako važno, došao sam ovdje da vodim veliku profesionalnu borbu sa Fernandom Torresom, kako bi se našao u ekipi. Rad sa suigračima će mi sigurno pomoći a ja znam da ću dobit šansu. Veselim se što ći igrati sa njima, ali najvažnija stvar je da ekipa nije unapred određena.

Jeste li sigurni da Chelsea može osvojiti trofeje ove sezone?

Mi imamo izvanrednu ekipu, ako budemo išli svi u istom smjeru i ako se budemo držali zajedno ne vidim ni jedan razlog zašto ne bi bili u borbi za sve trofeje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.