Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Postavite neki snimak tekme ako ima, ja nisam gledao...

Costa je u tri utakmice za klub napravio više nego Torres u tri ipo godine.

Kosta ili Košta

Inače što se tiće tih s ili š. Mislim da je shema u portugalskom jeziku da imena i to ona brazilska se izgovaraju sa "s" npr. Ramires, Luis također Luiz (nije Luiž) etc. a da je portugalac "Meireleš", "Viljaš Boaš". Neka me netko ispravi ako sam u krivu ali mislim da sam ovako čuo...

AJ ODJEBITE VIŠE SA IZGOVORIMA !!!!! JEDVA SAM IZDRŽAO ONO SA

Andre+Schurrle+Chelsea+v+Hull+City+Premi

neću da mu napišem prezime, jer kako god da napišem neko će me ispraviti

Džaba mu svi njegovi potezi, kad je Torres doktor nogometa za njega!

EL NINO <3

blstr.gif

neka je ovako reagovao, debil zamalo da mu slomi nogu na prijateljskoj. sta treba, da se skloni?

Ovakav treba da bude napadac. Neka je on nama prgav i bezobrazan, ma ako treba, neka grize za Chelsea.

Definicija napadača :D Jest car, kad odgurnu  sudiju kad je stao između njih hahah skontaj da je Torresa ovako pokršio, Torres bi odmah ustao i zaletio se da mu se izvini..

Odusevljen sam njegovom igrom.Kakav samo prijem lopte decko ima,kako se otvara i kakva kontrola za jednog spica.A tek zavrsnica.Covjek bas zna da realizuje sanse,vidi se da svaki put plasira loptu pri sutu,nije kao ono nase zuto drvo koji samo opali po lopti neznajuci da li je opucao punom,spicom ili unutrasnjom.Nije sebican,ima osjecaj za prostor i lijepo dijeli pasove.Znaci imamo jednog kompletnog napadaca koji ce siguran sam u ovoj sezoni dati 20+ golova i to hladno.Nadam se samo da ce ga povrede zaobici.

Ovo je pun pogodak. Moram da priznam da sam promenio svoje misljenje o njemu. Ne u pogledu igre, tu nikad nije bilo dileme nego ovako. Drago mi je sto se bori za svoj tim. 

Odusevljen sam njegovom igrom.Kakav samo prijem lopte decko ima,kako se otvara i kakva kontrola za jednog spica.A tek zavrsnica.Covjek bas zna da realizuje sanse,vidi se da svaki put plasira loptu pri sutu,nije kao ono nase zuto drvo koji samo opali po lopti neznajuci da li je opucao punom,spicom ili unutrasnjom.Nije sebican,ima osjecaj za prostor i lijepo dijeli pasove.Znaci imamo jednog kompletnog napadaca koji ce siguran sam u ovoj sezoni dati 20+ golova i to hladno.Nadam se samo da ce ga povrede zaobici.

Strasno pojacanje i strasan napadac,a kad pomislim da je samo 4 miliona vise nego sto smo mi prodali Lukaku-a onda vidis kakvu klasu i kompletnog igraca smo dobili u odnosu na Romelu-a koji je daleko od kompletnog.

Definicija napadača :D Jest car, kad odgurnu  sudiju kad je stao između njih hahah skontaj da je Torresa ovako pokršio, Torres bi odmah ustao i zaletio se da mu se izvini..

Torresa bi profulao, molim lijepo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.