Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Koliko sam ja mrzio Alexisa Sancheza do prije dvije godine recimo. Bio mi je u Barci među mržim igračima. Ali zadnju sezonu sam ga pratio u Barci, u dosta tekmi ih je sam nosio. A kolika je igračina i borac za SVOJU DOMOVINU pokazao i na SP-u.

Puno više bih volio da dovedemo njega nego Costu.

Tako bi recimo imali niskog napadača, velikog tehničara Sancheza i recimo visokog napadača Lukakua, fizičku gromadu od čovjeka. I treći napadač mi onda nije ni važno tko će biti.

Koliko sam ja mrzio Alexisa Sancheza do prije dvije godine recimo. Bio mi je u Barci među mržim igračima. Ali zadnju sezonu sam ga pratio u Barci, u dosta tekmi ih je sam nosio. A kolika je igračina i borac za SVOJU DOMOVINU pokazao i na SP-u.

Puno više bih volio da dovedemo njega nego Costu.

Tako bi recimo imali niskog napadača, velikog tehničara Sancheza i recimo visokog napadača Lukakua, fizičku gromadu od čovjeka. I treći napadač mi onda nije ni važno tko će biti.

Cae brate ovo potenciraš već 50-ti put i dalje mi nije jasno kakve veze to ima sa Chelseajem.Kažeš da si mrzio Sancheza ali ga sada kao ne mrziš jer je on nosio Barcelonu u prošloj sezoni, mislim stvarno mi nisu jasni argumenti.Po tvojoj logici ti bi trebalo da obožavaš Messia ili Iniestu jer oni nose igru Barcelone posljednjih par godina.Mislim da nam je Sanchez nepotreban jer nije ni blizu tipa igrača tj. napadača koji nam je potreban u napadu ako se Alexis uopšte može tretirat kao napadač.Nama ne treba u napadu veliki tehničar jer takvih igrača već imamo gomilu u veznom redu, nama treba dominantan napadač koji će dobit vazdušni duel,koji je u stanju zadržat loptu i koji će biti tamo gdje treba u završnici.Znamo da smo najbolje funkcionisali upravo sa dominantim napadačem a to je Drogba, treba da u pronalasku novog napadač sljedimo osobine koje je imao Drogba jer su te osobine najbolje odgovarale našoj igri.Nema potrebe da gomilamo neke "lažne devetke" i polušpiceve već da se skoncetrišemo na ono što nam je potrebno a to je napadač koji vlada u šesnestercu. Grešiš ako misliš da sam ja zaluđen Costom i da ga sanjam noćima, ja samo mislim da je on trenutno najbolje rješenje za nas.

• Reports in Spain claim Atletico Madrid have made a 31million euros offer to acquire Mauro Icardi and Inter goalkeeper Samir Handanovicfrom Inter Milan, and president Erick Thohir has revealed that the Italians have knocked one bid back.
    We have received an offer but we don't want to sell Icardi.It's important for us to have a strong team.
    • evo atletiko već traži novog napadača,poslali ponudu interu,kosta ide 100 % 

Sanjao sam da je transfer propao jer ima problema sa srcem :o
Bila je to noćna mora...

Kada sam vidio da si ti pisao u ovoj temi odmah sam pomislio da vjerovatno imaš neku dobru informaciju, kad ono ti o snovima :(

Tražim po netu neku vijest ili bilo šta vezano za njegov transfer ali ništa, čekam da Buna nešto pronađe on je tu specijalac :D

http://www.chelseafc.com/news-article/article/3943327/title/costa-agreement-reached

STIŽE KOSTA ZVANIČNO

"Chelsea Football Club can confirm an agreement has been reached with Atletico Madrid for the transfer of Diego Costa, with Chelsea meeting the buy-out clause for the Spanish international."

Jebem im majku i klauzuli.

Znači dajemo pare njemu da otkupi ugovor - znači 32 milijuna + svota što španjolci udaraju porez na luksuz i prihode na tih 32.

Doći će nas ko svetog petra kajgana

Neka on da 30+ u sezoni,pa cemo ga slaviti :) 

Dobrodosao,nadam se da ces nastaviti sa igrama kao u Atletiku. 

Samo da on nastavi s onim igrama iz Atletica, ovo nije samo plus za Chelsea, ovo je plus za Premier ligu, uzeli smo jednog od najboljih igrača La Lige, a prije njega također jednog od boljih Fabregasa.. Dobrodošao majstore!
Još da ovih dana objave odlazak Torresa pa da Diego uzme 9-ku :D

Costa nemoj bit flop molim te :D

Dobro da se pitanje napadaca rijesilo odma na pocetku prijelaznog roka, a ne kao prošlih godina kad se cijelo ljeto dovodio igrac i na kraju ništa.

Također me veseli Španjolsko rano ispadanje sa SP-a jer ima vremena zaljecit ozljedu, odmoriti se, proci pripreme s ekipom i razvalit iduce sezone  :sal: 

Nisam baš nešto u toku sa tom stvari u vezi obeštečenja i pomenute klauzule od 32 mil.

Pa me zanima da li smo mi tu klauzulu platitli ako jesamo šta to znači? Ako nekome ko zna o čemu se radi nije problem da objasni bio bih mu zahvalan.

Ne da mi se listati shoutbox a ni ove prethodne stranice ovdje.

Unaprijed hvala.

doubtful-cos.gif

A evo napisali su na site-u između 40 i 48 mil £ što su ogromni novci.

Uglavnom zbog španjolskog poreza...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.