Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Diego Simeone: "Spain were used to playing at one rhythm and one pace, while Diego Costa offers other characteristics." 
"If you don’t take advantage of Costa’s runs, you isolate him. He likes to exploit the spaces, to attack from deep positions."

"and to get on the end of final passes, but Spain’s football focuses more on the collective. Playing that collective game.."
"Spain haven’t performed at their best, nor were they able to take advantage of Costa and the characteristics he brings"

Upao je u ekipu koja 6-7 sezona igra zajedno logično da se neće odma' uklopiti.
A uostalom boli mene briga kako će on igrati u rešrezentaciji bitno je da u Chelseu bude dobar.

biće veliko pojačanje kad igramo protiv ekipa iz gornjeg dela tabele u gostima i u LŠ

sad jedino se brine kako će da se snadje protiv bunkera,gledao sam ovih dana par utakmica atletika al to su sve samo kontre gde je kosta imao dosta prostora,brz je neverovatno,jak u duelima 

Mislim da će nam biti od koristi i protiv bunkera. 
Snalažljiviji je od Torresa, koji doduše nije snalažljiv nikako otkad je kod nas došao. 
Gledao sam par puta Costa izvuče nekako loptu ni sam ne zna kako, a i zna utrpati i nemogućih lopti. A to je i bitno jer protiv bunkera ne možeš očekivati 5 stopostotnih prilika već ti treba napadač koji će utrpati bilo što što mu dođe na nogu. Sigurno da Costi više odgovara igra u prostor i igra na kontre. Nešto o tome je i sam Simeone pričao kada je govorio zašto je Costa bio loš na SP.
Iako budimo realni Španjolska je bila katastrofalna, u kompletu pa se tu ni ne može realno ocijeniti kakav je Costa. 

cene se ovakve analize od strane prekaljenih alkoholičara  8->

Kosta dosta zabija posle centaršuta

činjenica je da smo bili jako loši cele sezone kad su ubacivanja u pitanju,azpi je igrao po levoj strani i tu je bio iskljucen totalno pored azara

na drugu stranu ivanovic jedva da je uputio koju upotrebljivu loptu

nama dosta napada ide preko azara,mislim i da to moramo da uzmemo u obzir

u atletiku onaj Luiz dosa radi za Kostu ali i ostatak tima koji fanstastične lopte šalje u 16 

nadam se da ćemo i taj aspekt igre da popravimo jer ako se samo oslonimo na kontre,eventualno neke muljaže u petercu to neće biti dovoljno

Hahah.. Kad nas pusti alkohol napišemo nešto pametno. :D 

Mislim da će se ta ovisnost o jednom igraču kod nas napokon ove sezone okončat. Došao je Fabregas koji bi uz Matića trebao radit' ogroman dio posla na sredini terena, a u napadu je tu Costa. Napokon upotrebljiv napadač i napokon će Hazard i ekipa imati nekoga ispred sebe tko je u stanju primiti loptu, pa je ili zadržati dovoljno da se ostatak tima priključi, ili pak krenuti u završavanje akcije a ne da Hazard mora dovlačiti loptu do protivničkih 20 metara pa još i završavati akcije zbog panjeva u napadu. 
Uglavnom još su tu Salah, Schurrle, Willian i Oscar od kojih očekujem napredak ove sezone. Posebno od Williana i Salaha. Oscar ako se ne popravi ove sezone onda ga lagano na kraju sezone utopit negdje, jer nema više pravo na ovakav pad forme, sad nema SP i nema opravdanja. Mora preuzet ulogu koju mu je Mou namijenio i mora postat naša 10-ka napokon. 

Tako da puno tereta pada sa Hazardovih leđa te može igrati rasterećenije. a i što ti spomenu Azpija, nadam se da će doći bek koji je sposoban po lijevoj strani pridonijeti u ofanzivnom dijelu. Jer Azpi na kontra strani skoro pa i ne pridonosi ofanzivnom dijelu igre. 

http://www1.skysports.com/football/news/11095/9359030/diego-costas-transfer-from-atletico-madrid-to-chelsea-not-done-yet

"We don't know anything about Costa, all we know is that Chelsea have made contact but we haven't received any money or anything else yet," Cerezo said.

"Until we receive the money from his buy-out clause, he remains an Atletico player."

"We've always tried to convince our players to stay, but the difference between our finances and that of other clubs is very large," he said.

"Chelsea can count on Courtois, because he is their player," he said.

Izgleda da ovo neće biti uskoro završeno...

In a phone interview with World of Sports program on Culture Radio Aracaju, the striker said that his transfer to Chelsea is very close.

" I'm waiting for the confirmation. It's coming. There are only a few details left " - confessed Diego Costa, not wanting to give further information.

Nadam se da će uskoro biti službeno, ponavljam još jednom, mislim da je Costa najbolji rješenje koje trenutno imamo na tržištu, drugi top napadači su teška misija i malo je vjerovatno nekog od njih dovest.Šansu da dovedemo Cavania smo propustili pa je on otišao u PSG, šansu da dovedemo Falcaoa smo propustili pa je on otišao u Monaco.Svi znamo da su vijesti/spekulacije o transferima Cavania ili Falcaoa u Chelsea išle toliko daleko da smo u 7 dana imali po 2-3 vijesti koje govore da oni 100% dolaze pa smo na kraju spali da dovodimo Etoa iz Anzhia.Tako da se nadam da ćemo konačno dovesti napadača koji nam je glavni cilj a ne napadača koji je plan B.

Još tu treba spomenuti Rooneya čiji je ostanak u Unitedu sada više nego izvjestan.

Naravno kako neko reće zadržali su ga trofejima i tradicijom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.