Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Nego što mislite što će biti sa ostalim centarforima + što kažete na Lukakua i njegovo izostavljanje u današnjoj utakmici?

Fantastično, odavno nisam bio ovoliko uzbuđen zbog pojačanja.  Prvo Fabregas, sada Costa. Ljudi mnogo, mnogo smo jači sad, a vjerujem da ovo nije kraj, bit će vrlo vjerovatno Luis, ali i još jednog kapitalca očekujem, ne mogu dočekati početak sezone. Bit će fantastična vjerujem ;)

Realno, imao je jednu dobru sezonu. Istina da je dve sezone ranije bio u senci Falcaa i da nije igrao 'svoju' poziciju.. Ne znam , 35 miliona  za njega, nadam se da će biti dobar tj odličan, ali malo sam skeptičan..

Nije da sam skeptičan ali opet jako je to puno novaca, a on je tip napadača kakav nam odgovara. Opet, kažem jako puno novaca, mislio sam da se politika kluba promjenila...

Nema veze što je puno novca, puno se i zaradilo
De Bruyne 25 miliona
Mata 37 miliona
Luiz 55 miliona
to je 117 miliona

A potrošeno je

Matić 21 mil
Salah 13 mil
Fabregas 32
i sada Costa nek je 40 ne zna se tačno

to je 106

samo ovo leto je prodat David Luiz za skoro 60 miliona a dovedeni su Fabregas i Costa za otprilike toliko, možda malo više ali nema to veze

Razocaran sam sto se nismo dogovorili sa Atletikom da ne platimo porez verovatno ovo znaci okoncanje nase veze sa njima to jest cisto sumnjam da cemo im vise slati igrace na pozajmicu kad su nas ovako zajebali.

Nadam se da nece brukati klub i navijace svojim ciganskim ponasanjem, vjerujem da ce mu Jose objasniti u kakvu sredinu i kakvu ligu dolazi.
Drugo, ocekujem da konacno ubodemo s jednim napadacem, pa red bi bio. Imat ce sve uslove za uspjeti. A i mi konacno s malo pozitivnog uzbudjenja da gledamo nasu napadacku igru. Ipak su tu sada Costa i Fabregas, tako da ce Eden biti rastereceniji a opasnost ce prijetit sa vise strana.

Ne znam šta da kažem, ali jedna je stvar zanimljiva.

Napadači koje ja nisam gotivio nisu uspjeli u Chelseaju.

Ševčenko, Torres su tu u prvim redovima. Vrlo mi mrski bili u Milanu i Liverpoolu. I onda došli u nas i nisu se pokazali. Isto tako mi je i Costa mrzak. nadam se da će se ova tradicija prekinuti.

Kakav siromah. Samo jedna torba. To mora Roman ispraviti, nepravda.

Ajde sto je sa jednom torbom,jos i isflekan,mora da je krecio stan pre dolaska na upoznavanje. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.