Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Ma ja ću svaku lošu riječ povući o ovom čovjeku ako nastavi igrati ovako.

Čak ću preći preko toga što igra za ESP umjesto za BRA. Čak ću preći preko toga što je nekada teški cigo i što je prgav. Preći ću preko svega, samo neka trese mreže.

Da nam je Eto'o ostao možda bi se i tituli nadao. Ili Sturridge. To bi bio pakao. Costa (1st choice) - Eto'o/Sturridge (2nd choice) - Drogba (3rd choice). A ovako kada vidiš da kad se Costa umori ili ne do Bog ozljedi Torres mora da ga mjenja, nema tu sreće. Slaba nam je klupa, tj. zamjenski igrači.

Čak ću preći preko toga što igra za ESP umjesto za BRA.

Zašto bi ikoga ovde bolelo mudo za to? Kao da je izdao Bosnu i izabrao Južnu Koreju.
Nekome je trebalo tri meseca i 903 minuta da postigne prvenac, a "ubica golmana" je to učinio za 57 sekundi

Kosta je plaćen 20.000.000 evra manje od popularnog "El Ninja", u pripremnom periodu je već pokazao da se uklopio u tim Plavaca i preostaje nam samo da vidimo da li će takve partije preslikati i u Premijer ligu. Ako se po jutru dan poznaje – ovo će biti njegova sezona. Poučeni iskustvom od pre tri godine, kada su od jednog velikog pojačanja očekivali mnogo radosti i brdo golova, navijači Čelsija sa deleko manje euforije dočekali su dolazak Dijega Koste, koji je već u prvom kontaktu sa loptom na Stamford Bridžu postigao pogodak, a za samo sedam minuta još jedan i pokazao da njemu trema i pritisak ne predstavljaju nikakav značaj u životu. Istina, nije reč o takmičarskoj utakmici, ali je činjenično stanje da je Dijegu Kosti bilo potrebno 57 sekundi da digne Stamford Bridž na noge, dok su Fernandu Toresu za tako nešto trebalo tri meseca, 14 utakmica ili tačnije 903 minuta da postigne prvenac u dresu Plavaca. Taj pogodak bio je ujedno i jedini gol u prolećnom delu sezone velikog zimskog pojačanja Čelsija 2011. godine, koje je plaćeno fenomenalnih 58.500.000 evra. Kosta je plaćen 20.000.000 evra manje od popularnog "El Ninja", u pripremnom periodu je već pokazao da se uklopio u tim Plavaca i preostaje nam samo da vidimo da li će takve partije preslikati i u Premijer ligu. Ako se po jutru dan poznaje – ovo će biti njegova sezona.

Ovo je posao. Samo da nastavi ovako kada pocne ono glavno i za nas nema zime. 

Hazard, Costa, Fabregas, Matic, Schurle, Wilian, bice mnogo,mnogo dobro

Ma ja ću svaku lošu riječ povući o ovom čovjeku ako nastavi igrati ovako.

Čak ću preći preko toga što igra za ESP umjesto za BRA. Čak ću preći preko toga što je nekada teški cigo i što je prgav. Preći ću preko svega, samo neka trese mreže.

Da nam je Eto'o ostao možda bi se i tituli nadao. Ili Sturridge. To bi bio pakao. Costa (1st choice) - Eto'o/Sturridge (2nd choice) - Drogba (3rd choice). A ovako kada vidiš da kad se Costa umori ili ne do Bog ozljedi Torres mora da ga mjenja, nema tu sreće. Slaba nam je klupa, tj. zamjenski igrači.

I meni je to prije smetalo, al mislim da ću sad uživat kad bude prgav prema igračima Uniteda, Arsenala, itd... :hljeb:

https://www.youtube.com/watch?v=7_4M7SjMBXE

Skontaj kako od 00:11sec do negde 15.,16. sekunde klipa nešto trza glavom koji kurac haha
na 0:15 kaže malom: pozdravi majku

Kako je jebački gledati ove promijene stavova nakon dobrog starta sezone ovog momka odjednom ta prgavost ima dobre strane :D

Ja sam Torresa jako mrzio dok je igrao u L'poolu. Bio mi je tako odvratan da je to čudo jedno. Kad je prešao u CFC bio sam jako razočaran.

DA JE PROIGRAO u nas zavolio bih ga. ali pošto se samo obrukao sve ove godine samo sam ga još više zamrzio :D

S Costom je obrnuta stvar. Mrzio sam ga, ali počeo je zabijati i mjenjam stav naravno. Nadam se da će nastaviti zabijati i da neće razočarati moj početni entuzijazam kao što je to učinio Oscar.

Ali tek sad vidimo koliko nas je kostao pravi napadac prosle sezone.Ne samo zbog golova vec i zbog komunikacije i i pas igre sa igracima iza njega,a tu mislim prvenstveno na Hazarda,Oscara,Sirlea i ostale.

Koji ste vi plastični navijači, navijate da Costa oduzme mjesto našoj legendi El Ninu.

Ma jebo Costu i njegove golove, nikada neće biti ko El Nino.

HE SCORES WHEN HE WANTS, HE SCORES WHEN HE WANTS - FERNANDO TORRES, FERNANDO TORRES!

Btw. čestitam Costa majstore, zavolih te brzo :D sad još do kraja prijelaznog roka da ti kupimo zamjenu, a treće ime napada Drogba. Pjegičavog manekenskog smećara se riješiti što prije.

Razumeju se on i Eden,vec ima nekih lucidnih poteza njih dvojice,kada tu dodao i Fabregasa,bice ovo pakleni trio :) 

Sta je napadac,otvaranje,trcanje,zalaganje,zelja. Prvenac stigao,odlicno,led je probijen. 

KAKAv igrac, lik se bori ko lud, samo molim te da se druzis malo manje sa Torresom da ti ne predje rdja i bice sve dobro.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.