Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

Nije ovo istina, sto posto je zdrav i spreman za Everton.

Istina je. Nasi su saopstili za Sky da ima "manju povredu misica" i da ce ga nadgledati narednih dana. Ne izgleda mi ovo dobro. U picku materinu jebem ti ljebove jel moguce da ovoliko nemamo srece s napadacima jebem ti dan kad je Torres dotakao plavo! Sad pod hitno mora da se krene po napadaca bez ikakvog razmisljanja. Bice ovo punic buy jebiga

Ima valjda neku povredu ali je moguce da zaigra u subotu.

Da zaigra kurcu

E moj Mou, evo ti sad kad imamo jednog napadaca u timu, cim se on povrijedi jebali smo jeza , ali dobro igrali smo i prije bez napadaca pa mozemo i sad :D 

Ako je vec povrijedjen mogao bi propustiti samo ovu utakmicu protiv Evertona, nakon toga ide reprezentativne obaveze za igrace i dovoljno da se oporavi.

Upozorio sam na ovo prije mjesec dana...  :-

OK, razumijem, došao je Costa pa Lukaku marš... No, od svega mi je najmanje jasno, što ako pođe po zlu ove godine pa se povredama sklon Costa nadje jedno 4-5 mjeseci u autu? Tko će biti prvi centarfor i od koga će se očekivati 20+ golova u sezoni? Od Torresa koji će ih zabiti manje nego bi ja sa svojih 40 godina i 100 kila ili Drogba koji će umrijeti na terenu ako bude igrao 3 utakmice po 90 minuta u tempu srijeda-subota-srijeda??

Joj joj evo nije ni zaigrao kako treba, povredio se.. O jbm ti dan, ništa ne može biti dobro kod Chelsea. Valjda se neće svake sezone povrediti po 4 puta..

Radomir Falcao ili Aca Mitrović

Znalo se za ovo kad je dolazio. Tip je i prošle sezone imao problema sa tom zadnjom ložom, biće jebeno ako se ispostavi kao neki hronični problem. Al u neku ruku je i dobro da se povrijedio, sad Jose može vidjeti s čim raspolaže odnosno ne raspolaže kad je u pitanju njegova zamjena.. Imamo još tih nekoliko dana da dovedemo solidnog drugog napadača i vjerovatno ćemo to uraditi, jer Didier je igrač za pola sata po utakmici, max jedno poluvrijeme.

Upozorio sam na ovo prije mjesec dana...  :-

OK, razumijem, došao je Costa pa Lukaku marš... No, od svega mi je najmanje jasno, što ako pođe po zlu ove godine pa se povredama sklon Costa nadje jedno 4-5 mjeseci u autu? Tko će biti prvi centarfor i od koga će se očekivati 20+ golova u sezoni? Od Torresa koji će ih zabiti manje nego bi ja sa svojih 40 godina i 100 kila ili Drogba koji će umrijeti na terenu ako bude igrao 3 utakmice po 90 minuta u tempu srijeda-subota-srijeda??

I ja bogami vrlo slicno sam pisao i to vise puta ponavljao  :D 

Lukakua nemojte racunati, kao sto ni Torresa ne racunamo u napadace. Igrac koji hoce garantovano prvo mesto u timu je jednako koristan kao i igrac koji ne moze da ubaci loptu u mrezu sa metar.

Mora doci jos jedan spic, nema nam druge. Voleo bih da to bude Bony.

Nadam se da ce doktori popraviti ovu masinu sto pre, da nastavi zapoceto!

Zao mi je sto se povredio,ali mi je isto tako i malo drago prvo sto nije veca povreda,a drugo sto ce ovo mozda biti znak nasoj upravi i Mourinhu da nam je potreban jos jedan napadac.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.