Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Diego Costa (2014-2017, 120 nastupa)

54 člana su glasala

1. 1. Smatrate li Costu pravim Drogbinim nasljednikom?

• Da
      51%
      25
    • Ne
      48%
      24

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 159,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ako se dobro secam Costi se digo da ide u Kinu te zime, (2016/7), tad su kinezi jos nudili bolesne cifre pa su se oko toga pokacili. U nastavku sezone Costi je opala i forma pa je najuren tog leta.

• Da dodam, te sezone smo se borili za titulu.  Nakon vrebovanja kineza, Costi je opala i htio je da ide u Kinu.  Alternativa Costi je bio Michu koji nam je na kraju i pomogao da dodjemo do ti

• Conte ga otjerao preko SMS poruke, tako je bilo. Onda smo odlučili da ga zamijenimo Moratom u čuvenom prelaznom roku Bakayoko, Drinkwater i ostali.

Objavljene slike

jebat mu mater, radije ću njega gledati nego Torresa, a onaj penal nije pošteno izborio nego se okliznuo a sudija svirao, nepostojeći penal

Joj ponovo počeli komentari o moralu o ponašanju i željama da ne dođe kod nas jer on je kao loš napadač...kada vidim ovakve komentare poželim da nam Torres sljedeće sezone bude prvi napadač specijalno za ove kojima niko nije dovoljno dobar i kojima nija dosta nerviranja oko napadača.

Ljudi jeste svijesni da nam je on najbolje riješenje koje je dostupno na tržištu i molite boga da dođe kod nas..

Joj ponovo počeli komentari o moralu o ponašanju i željama da ne dođe kod nas jer on je kao loš napadač...kada vidim ovakve komentare poželim da nam Torres sljedeće sezone bude prvi napadač specijalno za ove kojima niko nije dovoljno dobar i kojima nija dosta nerviranja oko napadača.

Ljudi jeste svijesni da nam je on najbolje riješenje koje je dostupno na tržištu i molite boga da dođe kod nas..

Nije to zbog njegovog ciganskog ponasanja, koliko je do njegovih sposobnosti napadackih. Barem sto se mene tice. Ja bih Suareza cigana uvijek primio objerucke u tim. 

Ne dao Bog da ikome zlo prizivam, ali ovo je čovjek koji je izdao svoju zemlju radi Španjolske i uz to je veliki cigo, pa i da polomi noge na SP-u neću žaliti, dapače, taman ga nećemo gledati u plavom dresu next season.

Potpisace, udarice nekog krisom laktom ili glavom kao sto obicno radi i dobice kaznu od FA 6-8 utakmica. Engleska nije Spanija. 

"Why would I have chosen to play for Chelsea? It is a thing that is about to happen," Costa told Goal. "Things are going in a direction and, if they keep going as they are going, it is the team I will play for in the next season.

"I've wanted to play in the Premier League for a while. Chelsea are one of the greatest clubs of the world so there are many factors that make you take a decision like this."

"Every year is a different story, nothing is easy in life," he says. "I will have to work a lot to fit in with the style of the Premier League."
...................
"Part of the Brazilian's attraction to the Blues boss is his physically domineering and unconventional style, partially a product of spending his teenage years outside the academies of that nation's academy systems. He first represented a top-tier European side as an 18-year-old, having been signed by Sporting Braga's then-technical director Eladio Parames, a close friend of Mourinho."

Ne dao Bog da ikome zlo prizivam, ali ovo je čovjek koji je izdao svoju zemlju radi Španjolske i uz to je veliki cigo, pa i da polomi noge na SP-u neću žaliti, dapače, taman ga nećemo gledati u plavom dresu next season.

Izdao zemlju hahahaha

E ovako. LUIS SUAREZ je luxe de luxe gospodin nad gospodom za ovu ciganštinu zvanu Diego Costa. Do sada na SP-u pokazao samo svoje ciganske poteze, pa tako i u prvom poluvremenu protiv Čilea. Čitav rodni kontinent mu zviždi. I sad on bi kao trebao biti nasljednik velikog Drogbe koji je bog u Africi. Ne hvala.

• Autor

Jedva cekam da ga vidim u plavom dresu.
:dres:

Sad odo gledat drugo poluvrijeme, nadam se da ce spanija krenut igrat da uzivamo u igri Nominativa.

Nadam se da Murinjo gleda ovog doktora nocas :D A i  Azpija moze pogledat :P 

Nije ni prešao u Chelsea, a već je uhvatio tipičnu formu naših napadača. Svaka čast.  :-bd

Sad ozbiljno, nadam se da nećemo Lukakua prodati i ostati na ova dva panja, a mislim na Torresa i Costu. 

E ovako. LUIS SUAREZ je luxe de luxe gospodin nad gospodom za ovu ciganštinu zvanu Diego Costa. Do sada na SP-u pokazao samo svoje ciganske poteze, pa tako i u prvom poluvremenu protiv Čilea. Čitav rodni kontinent mu zviždi. I sad on bi kao trebao biti nasljednik velikog Drogbe koji je bog u Africi. Ne hvala.

Inače luxe de luxe gospoda u slobodno vrijeme grizu ljude to im dođe nešto kao hobi.Kažeš da Costa nije pokazao ništa osim ciganskih poteza,e sada hajde realno ko je od španskih igrača pokazao bilo šta na ovom prvenstvu? Pa jarane na ovom prvenstvu španski reprezentativci koji igraju već godinama zajedno i koji imaju desetine nastupa u reprezentaciji su pokazali da je jednostavno istrošeno dio ekipe u svakom smislu,pa na ovom prvenstvu jedan Casillas koji je ikona španske reprezentacije je se pokazao kao amater i ti sada tražiš da Diego Costa koji igra svoju 3-4 utakmicu za reprezentaciju i koji se tek upoznaje sa igrom ekipe odigra sjajno prvenstvo.Ako realno sagledaš situaciju vidjećeš da je zapravo Costa pokazao najviše od svih španaca jer je zaslužan za njihov jedini gol na prvenstvu,možda zvuči tužno ali je tako.Druga stvar,nije mi jasno zašto se toliko ložiš na stvari koje ne bi trebale da zanimaju ni tebe ni mene ni bilo koga na ovom forumu.Konstantno kroz komentare o Costi provlaćiš tu temu kako je on izdao svoju zemlju,kako njemu zvižde bla bla bla.Boli mene kurac što je on izabrao Španiju a nije Brazil isto tako boli me kurac što njemu neko zviždi to su stvari koje navijača Chelsea ne treba da zanima.Recimo Terryu se zviždi na svakom gostovanju u Engleskoj i ja nisam primjetio da je tebe to zviždanje Terryu toliko pogodilo.Nisi ZA njegov dolazak ok poštujem ali nema potrebe da koristiš argumente koji nemaju veze sa Chelsea.Sa druge strane oslanjaš se na njegove loše partije u reprezentaciji za koju je odigrao svega par utakmica i to nakon što je gotovo mjesec i po vukao povredu.Zaboravljaš činjenicu da je isti taj Diego Costa praktično doveo Atletico do osvajanja Primere.Treća stvar,ko je uopšte rekao da će Costa biti nasljednik Drogbe,pa ti kao pravi navijač Chelsea bi trebao znati da se takvog čovjeka i igrača ne može nasljediti ni zamjeniti i nema tog igrača koji ga može nasljediti baš kao što je slučaj sa Lampardom i Fabregasom.

Evo neću prešutiti. Upravu je momak, spustio me na zemlju. Costa je igračina, ovo nije bilo do njega, nego do cijele reprezentacije koja je bila loša. S radošću i nestrpljenjem očekujem Costu u CFC-u iduće sezone da pokaže da je bolji napadač od Rooneyja, Van Persieja, Suareza, Sturridgea, Aguera i Džeke.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.