Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

• Autor
1 hour ago, Whisper said:

Palestra je natural RWB i vecinu utakmica posle sezone je odigrao na toj poziciji. 

Mi smo platili 60 miliona zamenu za Jamesa. Ovo je suludo jebiga.

Mozda i nije. Prvo moze i lijevo igrati. Gusto najvjerovatnije odlazi. 
Vrlo moguce da Jamesa ne vide kao opciju na poziciji RWB, sto i ima smisla, mislim da ne bi izdrzao ni 10 utakmica bez povrede. Mozda James bude treci stoper tj desni od trojice nazad ili ce biti prebacen u sredinu terena. 
Mnogo je upitnika pred pocetak ove sezone, koja ce se formacija igrati, koji igraci imaju prednosti i slicno. 
Palestra je najbolji defanzivac ove sezone u Serie A, deugi igrac sa najvise uspjesnij driblinga i cini mi se da je deugi najfauliraniji igrac lige. Visok je 184 ali vrlo agilan, trkacka masina, polivalentan. 

Igraci iz Italije u Premiershipu se nisu bas snasli kod nas, Emerson, Zapacosta … nadam se da ce ovaj imati vise uspjeha.

13 hours ago, reLo said:

60 miliona jebote, duplo više nego što je Inter ponudio. 
IMG_9023.jpeg

Ne znam otkad je 60 miliona duplo vise od 50 😂

Mi moramo dovoditi igraca koji je za prvu postavu kada je pozicija desnog beka u pitanju jer svi znamo da James moze sljedece sezone odigrati 70% utakmica ali isto tako lako se moze desiti da ne odigra ni 10, tako da ja sam apsolutno za da se dovede kvalitetan igrac.

Ja iskreno nisam upoznat sa kvalitetima Palestre, znam da je desni wing bek, da je prosle sezone dominirao i da su navijaci Intera bili odusevljeni kada se pisalo da ide kod njih, tako da nemam pojma, mislim da je ovo izbor Alonsa i da ce gurati formaciju sa 3 nazad, ocekujem da ce se ozbiljno uložiti i za zamjenu Cucurelle.

Ne svidja mi se transfer uopste, iskreno. Ne zato sto mislim da je decko los igrac vec zbog toga sto nam to nije ni blizu toliko hitna stvar sa potrosimo skoro pa celokupan dozvoljeni net spend na to. 

Prvo James je kapiten.

Drugo James nije vezni igrac, dokazalo se mnogo puta. 

Trece James kao RCB otvara vise problema nego sto ih resava. 

Prvo stoper, pa zamena za Cucurelu, pa resavanje sage oko Enza pa tek onda 60 miliona za RWB.

Moze ga odigra levo, kako da ne. Nijedan pokusaj guranja desnonogog igraca na lwb nam se nije isplatio niti ce. 

Daj Boze da gresim

1 hour ago, Blue97 said:

Ne znam otkad je 60 miliona duplo vise od 50 😂

Duplo veću platu smo mu ponudili, ne duplo veće pare klubu.

Ako i sljedeći igrač kojeg dovedemo bude u21 igrač onda definitivno Projekat još uvijek vodi glavnu riječ u kupovini igrača. Ovaj barem nije iz Brightona ili Citya.

Ja ne znam šta da kažem za ovo, pokušavam da nadjem neku logiku, jedino ako stvarno planiraju da prodaju Gusta Sitiju.....

ali Gusto nije bio ajde da kažem prvotimac, za razliku od Pudlice nije bio nešto mnogo plaćen pa valjda nisam od njega ništa ni očekivao, pamtim par dobrih partija, verovatno najbolja ona protiv PSG, ali i dosta kikseva....

ako bi gledali zaključno sa današnjim danom, mi smo prodali jednog prvotimca, i pominje se prodaja Disasija koji je "totalno nebitan", Čalobe koji kakav god daje, ipak je igrao... Enco visi u vazduhu

na drugu stranu, ispada da će nam prvi transfer biti igrač čiji svrhu ne vidimo jasno, a o ostalim gorućim pozicijama apsolutno nijedna jedina vest

da me ne shvatite pogrešno, ali za 50-60 miliona da me je neko juče pitao pre bih bacio karte na onog van Hekea, nego na ovog, iz prostog razloga što je štoper

PS: stvarno ne razumem insajderske priče da se interno ne razmišlja o prodaji Fofane ali evo, ko zna šta će da se desi

moje pitanje glasi, ko će nama uopšte štopere da igra sledeće sezone?? Kolvil izgleda šta, on ostaje, Fofana i Čaloba ostaju ili idu u slučaju dobre ponude,, Disasi kosi travu, Badiašil na putu da mu se pridruži? Ostaju ti Tosin i Sar o kojima se ništa ne piše

Za sve stopere se pise, najveci problem je sto nasu armiju crnaca nece niko da kupi, i plus ako bi ih neko i razmatrao, to su ekipe koje im ne mogu ponuditi ugovore kakve imaju u Chelseu. Disasi nije lose zavrsio sezonu u Westhamu i ne bi trebao problem biti njegova prodaja. Ostali su problem.

Verovatnno je vest o povredi Jamesa stigla do nasih pre nego da izadje u javnost pa je Palestra zavrsen tako na blic. Jebiga i njima je vise preko kurca. 

Inace sledeci je izgleda Lacroix. Odlican transfer za nas.

----------------Penders----------------

-----James-----Lacroix------Colvil-----

Palestra-------------------------Araujo

-------Caicedo----------Wharton-------

---------Palmer-------Rodgers---------

-----------------Pedro------------------

Top4 ? Liga kup ? 

Ne znam, meni se Estevao svideo za ono malo što sa gledao, šta će sa njim onda biti?

a da ne pričam da je Gitens mlad, a da nije odigrao ni 5 utakmice povezane,

imao njih dvojicu plus Neta i Garnaća

Za taj top 4 mislim da treba sklopiti "FUNKCIONALNU" ekipu, jeste da nisam podržavao mnoge poteze Kontea i Murinja, bili su teški ko crna zemlja, naporan karakter ali oni su bar imali neku jasnu sliku u glavi šta i koje pozicije treba pojačati za ostvarenje ciljeva, sad jbg....

Od kad su ameri uzeli klub, nama je transfer rok "smuti pa prospi"

Pa ne sumnjam da Alonso zna što mu treba, sad hoće li naši genijalni sportski direktor znat dovest takve igrače a da pritom i nešto vrijede i uklapaju se u njihove lude fikascije je druga priča...

Po ovome kako mi lici Palestra je doveden kao polivalentan igrac koji ove sezone sa klupe treba da pokrije neekoliko pozicija i koji bi trebao da se profilise za god dve na jednoj od pozicija. Bale je krenuo kao bek a zavrsio kao krilni napadac. Niko ne moze da pretpostavi kako ce se Palesra uklopiti. Po imenu je ispod radara ali po ceni nikako. I ja midlim da je ovih 50 60 milki mnogo za njega. Cekaju se kljucne pozicije, golman i stoper. 

8 hours ago, chiba said:

Ne znam, meni se Estevao svideo za ono malo što sa gledao, šta će sa njim onda biti?

a da ne pričam da je Gitens mlad, a da nije odigrao ni 5 utakmice povezane,

imao njih dvojicu plus Neta i Garnaća

Neće svih 40+ utakmica u sezoni odigrati ovih 11 koje je Whisper napisao, čak 4 od tih 11 nisu igrači Chelseaja. Što se Neta tiče, ako bude ova formacija LWB se stvorilo za njega.

1 hour ago, Spaha said:

Hamco, sve mi se cini da si ovako nesto i Tosina hvalio kad smo pokazali interes za njega.

Jesam fakat, ocekivao sam da ce biti bolji. Lacroix jos uvijek ne hvalim, samo sam proslijedio ono sto sam vidio. 
Mozda sam posto baksuz ko jedan drugi momak s foruma 🤣

Na trzistu je vrlo malo top klasa na poziciji stopera, a bez LŠ i s losim stanjem u klubu tesko je dovesti nesto bolje od ovog. Lacroix ima Premiership iskustva, jak je i borben ali tehnicki, te poziciono tu ima dosta falinki. Nadam se da ce zakljuciti njega i Palestru sto prije, te da ce obojica ipak podici nivo nase igre. Najbitnije da igraju dobro odbranu, to im je osnovni posao a upravo to je nama najvise nedostajalo. Sto brze zakljuciti oba transfera da ne bi ko uletio. Gusto moze komotno ici onda.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.