31. maj31. maj comment_372841 Bio bi dobro pojačanje, uz Estevaa na desnom krilu jedan dokazan igrač koji može dosta toga odraditi, ali nije pozicija koju prvu trebamo riješiti na ljeto. Prijavi
1. juni1. jun comment_372852 Cuj nije, krila imamo dva, ostali nizasta. Treba nam i desno i lijevo. Zasad sudeci po vijestima Wharton, Bowen i neki stoper iz portugalske lige vjerovatno. Prijavi
1. juni1. jun comment_372854 Profesionalnog golmana nemamo nijednog, a profesionalnog štopera imamo pola. Lijevo krilo prioritetnije od desnog. Prijavi
8. juni8. jun comment_372874 Mora se odraditi par sigurnih igraca prije kraja SPa. City u United su već krenuli sa pojacanjima. Ovih spanaca i latina mi vec postaje pun kurac jer krenu da kmece za realom i barsom nakon par sezona. Neka kesiraju pare i neka ih nose. Andersen i Whorton zanimljive mete svakako, takodjer Bowen ne bi bio los za neke normalne pare, pa cak ni Fernandes iz WHU Prijavi
8. juni8. jun comment_372875 Navodno je Osimhen zatrazio transfer. Ne cekati vise ni trenutka. Prijavi
8. juni8. jun comment_372876 Mislio sam da ce Alonso bar malo smiriti situaciju ali ovo je totalni raspad, gotovo sve što vrijedi želi da napusti klub, užas. Ne postoji šansa da mi dovedemo pojačanja vrijedna pomena jer mislim da trenutno ne postoji kvalitetan igrač koji uopšte razmatra Chelsea kao opciju. Alonso je dosao ali niko od naših bitnih igrača nije ni "trepnuo" svi koji su željeli da napuste klub žele i dalje, svi su u misiji napuštanja broda koji tone. Prijavi
9. juni9. jun Popularna objava comment_372878 Pa ja ne znam šta ste očekivali, treba biti objektivan i priznati da smo zasrali, odnosno ovi iz uprave su nas ukanalili sami... nama je faktički jedini pozitivni "momentum" bio osvajanje onog SP za klubove i to je to. Barselona, Bajern, Real su klubovi koji su kako god okreneš u najgorem slučaju drugi na tabeli, to su kuka i pravi drama ali čim krene prelazni rok odma kreće jahanje sa njihove strane. Mi onda i Azara nismo mogli da zadržimo, ne znam, više nisam pametan, npr. da su se onomad otvorili sa transferima od preko 80-100m možda bi Azar i ostao, a mi smo krenuli da kupujemo Fofane, Pudlice i ostale klovnove nakon toga Ne kažem da bi Azar odneo klub u drugom pravcu, samo vučem analogiju sa današnjom situacijom, čak smo onda i bolje stajali na tabali ali se nekako osećao pad u kvalitetu. ja sad kad pogledam, jeste naravno ostalo to da smo kao neki "veći" klub ali kad zagrebeš ispod toga, pa MI BRE ČOVEČE NEMAMO SPONZORA NA DRESU, Aston Vila, Njukasl igrali LŠ ispred nas Mareska izvodi najjači sastav za LK, evo sad je osvojio CP Ja ne znam ni kako oni to sad zamišljaju da dovedu "iskusne" igrače i "mentalne gromade" , kako sa kojim parama i pre svega koga i zašto bi neko kod nas došao? fakt je da mi nakon Azara nismo imali igrača koji pravi razliku na terenu i ne neću da stavim Palmera u istu rečenicu, istina jeste da je imao onomad fantastične brojke, ali sad više da ne znam šta je plan, da li mi pravimo tim oko Palmera, šta radimo uopšte, ti moraš da imaš neki kostur tim, kod nas je sve nedefinisano, a i to malo što vredi je ili povredjeno, ili u kurcu Prijavi
11. juni11. jun comment_372898 Proven Pl igrac Osvojio nekolko trofeja za United/Barsu Uklapa se 😁 Prijavi
13. juni13. jun Popularna objava comment_372913 23 minutes ago, Whisper said: Ovo bi bio sveukupno top tri transfera ikad za Chelsea. Pa ovaj Ramiro nije pogodio nista ljetos, ali doslovno je sve promasio. Decko ili ko god stoji iza ovog accounta je najavljjivao Simonsa iz Leipziga kao da on tamo radi, na kraju i kada je bilo jasno skoro pa 100% da ce u Tottenhem preci, i dalje je pokusavao ubjediti masu u neku svoju pricu. Kada je bilo i zvanicno da prelazi u Tott onda je poceo pricu u pravcu razloga zasto je ipak presao tamo a ne kod nas. Posto sam tad citavo vrijeme pratio njegove tweetove, neznajuci jos ko je i cime raspolaze, posle Simonsa sam shvatio da je apsolutna neznalica i random lik koji je sebi platio plavu znacku od 8$ i nekako ubjedio masu da ima neke informacije. Moj savjet, block ga i necete pogrijesiti. Totalna neznalica, niti je neki novinar niti je neki kurac. Evo de udjite na njegov profil, niti gdje radi za neke poznate novine, niti koji kurac. Znaci bas random lik. Prijavi
13. juni13. jun comment_372914 Poslije ovakve katastrofalne sezone debili iz Uprave su otisli piti koktelice sa suncobranom i vozati se gliserima, kad je najbitnije vrijeme za buducnost kluba. Umjesto da naprave ekipu, dovedu Alonsu 3-4 pojacanja pred pocetak priprema da se mogu uigrati, oni se zahebavaju dok vrijeme prolazi. Rivali ce pokupiti sve sto valja, pa kad dodje august ti se slikaj. Prijavi
13. juni13. jun comment_372915 1 hour ago, hamco said: Pa ovaj Ramiro nije pogodio nista ljetos, ali doslovno je sve promasio. Decko ili ko god stoji iza ovog accounta je najavljjivao Simonsa iz Leipziga kao da on tamo radi, na kraju i kada je bilo jasno skoro pa 100% da ce u Tottenhem preci, i dalje je pokusavao ubjediti masu u neku svoju pricu. Kada je bilo i zvanicno da prelazi u Tott onda je poceo pricu u pravcu razloga zasto je ipak presao tamo a ne kod nas. Posto sam tad citavo vrijeme pratio njegove tweetove, neznajuci jos ko je i cime raspolaze, posle Simonsa sam shvatio da je apsolutna neznalica i random lik koji je sebi platio plavu znacku od 8$ i nekako ubjedio masu da ima neke informacije. Moj savjet, block ga i necete pogrijesiti. Totalna neznalica, niti je neki novinar niti je neki kurac. Evo de udjite na njegov profil, niti gdje radi za neke poznate novine, niti koji kurac. Znaci bas random lik. Vazno je da se pise o necemu, videce Boehly mozda 😀😁 Prijavi
14. juni14. jun comment_372916 Može da bude izvor koji god hoće, evo neka neko uzme zadnjih 15 godina, uveran sam 99% da nijedan, znači nijedan tvit sa vestima "keš plus igrač nije prošlo" to samo na igirici ima, u najboljem slujačju prolazili su čisti transferi gde mi dajemo novac za tog igrača i onda eventualno pošaljemo i nekog igrača na pozajmicu, i imali smo onaj izuzetak Felix - Galager ali i to je išlo keš za keš Prijavi
15. juni15. jun comment_372939 Yildiza treba dovest jer je dobar igrač, ali nama odlazi sve što vrijedi i iduća sezona bi mogla biti katastrofa. Prijavi
15. juni15. jun comment_372949 Meni se ne svidjaju ti transferi trenera koji uzimaju svoje bivse igrace. Tako je i Tuchel imao fiks ideje sa Aubameyangom. Prijavi
15. juni15. jun comment_372950 26 minutes ago, Wisey said: Meni se ne svidjaju ti transferi trenera koji uzimaju svoje bivse igrace. Tako je i Tuchel imao fiks ideje sa Aubameyangom. Fiks ideja jer je trazio pojacanje u napadu a Uprava nije htela/imala da pukne velike pare za napadaca. Prijavi
15. juni15. jun comment_372951 5 minutes ago, Whisper said: Fiks ideja jer je trazio pojacanje u napadu a Uprava nije htela/imala da pukne velike pare za napadaca. Laganih 160 hiljada funti sedmično, 4 puta veća plata nego što je u Barci imao, pola godine nakon što ga je Arsenal poklonio Barci samo da ga više ne gleda. Prijavi
15. juni15. jun comment_372952 22 minutes ago, Adi said: Laganih 160 hiljada funti sedmično, 4 puta veća plata nego što je u Barci imao, pola godine nakon što ga je Arsenal poklonio Barci samo da ga više ne gleda. Jesam li ja rekao da je dil bio dobar po nas ? Nisam. Treba se zapitati zasto je doslo do toga da Tuhel mora da trazi nekog kao sto je Auba. Prijavi
17. juni17. jun comment_372966 Jel bi još netko htio ovu najveću prevaru današnjice Maignana ? Diogo Costa je 3 klase bolji. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.