21. maj21. maj comment_372672 Ma dobro, ali nema šanse da sva trojica odu. Ako iko ode, to će biti Enzo i to je to. Prijavi
21. maj21. maj comment_372677 Novinari bubaju oko nekih imena, ponovo se aktivirala prica oko Maignana golmana Milana. Prijavi
21. maj21. maj comment_372678 Navodno stizu 2 first team ready igraca na leto, samo se nadam da tu ne racunaju Barca. Nek to budu Maigan i Murillo/Van Hecke i ja zadovoljan. Ako zakrpimo taj deo terena ostalo ce ici lakse. Naravno da nam niko od nosilaca ne ode. Jebiga cinjenica je da cemo tesko uspeti da se resimo svih suvisnih igraca u jednom prelaznom roku. Prijavi
22. maj22. maj comment_372701 1 hour ago, Wisey said: 150 miliona i nosi. 100 ako dobijemo da pevamo. Svi znaju da mu Chelsea nece dati toliko koliko trazi i igrace na njegovo nezadovoljstvo. Nama nije hitno da ga prodamo, ali pitanje je da li se isplati drzati jednog od lidera ekipe u klubu nezadovoljnog. Nismo bas u dobroj poziciji ovde. Prijavi
22. maj22. maj comment_372702 Enzo je lider, dobar igrac i neko ko je trebao biti nosioac ovog Chelsea. Ako to ne zeli ne vidim logiku drzati ga protiv volje. 100m najmanje traziti, prvo jer smo ga doveli za toliko a drugo jer fakat vrijedi najmanje toliko. Za te pare dovesti Stillera i recimo Diamondea iz Sportinga. Prijavi
22. maj22. maj comment_372704 34 minutes ago, hamco said: Enzo je lider, dobar igrac i neko ko je trebao biti nosioac ovog Chelsea. Ako to ne zeli ne vidim logiku drzati ga protiv volje. 100m najmanje traziti, prvo jer smo ga doveli za toliko a drugo jer fakat vrijedi najmanje toliko. Za te pare dovesti Stillera i recimo Diamondea iz Sportinga. Opet pojacanje iz Nemacke?😁 Prijavi
23. maj23. maj comment_372707 ako on nezadovoljan daje gol, ili asistira redovno ja ne znam sta onda da kazem za ostale igrace (izuzetak je J. Pedro) jedino je Kaisedo konstantan i bez nekih gresaka bio, posle mozda Pudlica, ostatak tima je ili povredjen, odsutan u nekim mislima, neku promasili profesiju... ne znam, mislim da Enco bez obaranja debelo transfer rekorda nece otici, a ako je Siti, treba im traziti preko 200m pa covece ti ljudi su pokupili sve moguce i nemoguce zadnjih 10 godina, treba im odrati kozu do koske Prijavi
23. maj23. maj comment_372708 14 hours ago, Whisper said: Opet pojacanje iz Nemacke?😁 Werner i Havertz nisu mjerilo, ima tu i dobrih igraca koji su dosli iz njemacke i ostavili traga. Haaland, Gundogan, Balack.. Stiler je vrhunski dodavac, ima odlicju kontrolu lopte i neko ko moze trcati 12km svaki mec, dakle dobar je i u tranziciji i na postavljenu odbranu. Prije bih Stilera doveo nego Whartona. Prijavi
23. maj23. maj comment_372710 2 hours ago, hamco said: Werner i Havertz nisu mjerilo, ima tu i dobrih igraca koji su dosli iz njemacke i ostavili traga. Haaland, Gundogan, Balack.. Stiler je vrhunski dodavac, ima odlicju kontrolu lopte i neko ko moze trcati 12km svaki mec, dakle dobar je i u tranziciji i na postavljenu odbranu. Prije bih Stilera doveo nego Whartona. Posle Wirtza i Simonsa sam skeptican prema bilo kome iz Bundeslige. Dobar je Stiler, ako ga tempo u PL ne bi samleo. Ja bih radije doveo Mateusa Fernandesa. Prijavi
23. maj23. maj comment_372711 Enza jedino može Xabi Alonso zadržati što bih ja volio. Enzo i Caicedo je dvojac koji može igrati u svakom klubu svijeta, meni osobno najbolji vezni par. Chelsea ima Enza, Caiceda, Jamesa, Cucurellu, Palmera i Pedra. Eventualno će i Estevao doći na tu razinu. Sve ostalo je šrot. Prijavi
25. maj25. maj comment_372746 Joao je standardni prvotimac i jedan od retko dobrih igraca u ovoj sezoni za zaborav. Ali ako on zeli da ode nema tu nije na prodaju. Ne trebaju nam igraci koji nece biti posveceni grbu koji nose. Nebitno da l si Fofana il Pedro Prijavi
26. maj26. maj comment_372754 Tom logikom kojom se vi vodite prodat ćemo sve i jednog bitnog igrača. Prijavi
26. maj26. maj comment_372755 Slazem se da treba prodati igrace koji ne zele igrati. Ali i njima treba dati do znanja da Chelsea nije usputna stanica. Pedra ne bih prodao jer mu je tek prva sezona. Enza ne bih takodjer ali on je vec duze vrijeme ovdje. Ne trebamo postati Arsenal sad. Prijavi
26. maj26. maj comment_372756 Samo se treba sjetiti Coste i njegove svađe sa Conteom kad je htio otići, da je otišo ne bi ni mi ni on osvojili trofeje. Prijavi
27. maj27. maj comment_372757 Xabi treba prvi dan sjesti i ako treba reći da nećemo 3 godine biti prvaci, ali iznjeti svoj plan i program, ja ću ga prvi podržati ako ima smisla i neću njurgati putem, ako se plana budu pridržavali. Isto tako treba reći na koje igrače ne računa, a takvih u Chelseaju treba biti preko 30. Onda možemo dalje. Diogo Costa, Luka Vušković, Nico Schlotterbeck, Gonzalo Inacio, Kenan Yildiz, Mika Godts, Igor Thiago i ako ode Joao Pedro dovesti Kroupija iz Bournemoutha. Nema B opcija, samo ove navedene. Opravdanja nema, idemo raditi. Prijavi
27. maj27. maj comment_372759 Nasi direktori su na sastancima sa direktorima Newcastlea. Mi hocemo Bruna/Tonalija i Halla Newcastle hoce Delapa i Josha(pozajmica) Hall i Bruno kao zamena za Cucurelu i Enza, ja sam itekako za. Joao Pedro nije na prodaju bez obzira na ponudu. Ponavljam da treba sagu oko Enza resavati sto pre. Sto se vise bude oteglo prodacemo ga jeftinije a zamena ce nas skuplje kostati. Pojavila se prica da Xavi Alonso pokusava da ubedi Carvahala da dodje u Chelsea. Ja bih doveo i njega i Stonesa za normalnu neku platu i ulogu u rotaciji. Pre svega njihovo iskustvo bi dalo nemerljiv znacaj. Sve i da do toga ne dodje da nam pojacanja budu Maigan, Hall, Lacroix, Bruno uz resavanje sto veceg broja viska igraca ja smatram takav prelazni rok jako uspesnim. Prijavi
27. maj27. maj comment_372760 16 minutes ago, Whisper said: Nasi direktori su na sastancima sa direktorima Newcastlea. Mi hocemo Bruna/Tonalija i Halla Newcastle hoce Delapa i Josha(pozajmica) Hall i Bruno kao zamena za Cucurelu i Enza, ja sam itekako za. Joao Pedro nije na prodaju bez obzira na ponudu. Ponavljam da treba sagu oko Enza resavati sto pre. Sto se vise bude oteglo prodacemo ga jeftinije a zamena ce nas skuplje kostati. Pojavila se prica da Xavi Alonso pokusava da ubedi Carvahala da dodje u Chelsea. Ja bih doveo i njega i Stonesa za normalnu neku platu i ulogu u rotaciji. Pre svega njihovo iskustvo bi dalo nemerljiv znacaj. Sve i da do toga ne dodje da nam pojacanja budu Maigan, Hall, Lacroix, Bruno uz resavanje sto veceg broja viska igraca ja smatram takav prelazni rok jako uspesnim. Jebiga demantovao me Ben Jacobs. Prijavi
27. maj27. maj Popularna objava comment_372761 Ne treba se zamarati sa ovim dobro jutro Portugal izvorima. Cekamo Diabla sta njegovi izvori kazu. Prijavi
30. maj30. maj comment_372806 On 5/23/2026 at 2:38 PM, Whisper said: Dobar je Stiler, ako ga tempo u PL ne bi samleo. Prijavi
31. maj31. maj comment_372840 @hamco i ja smo ovaj transfer prizivali jos dok je igrao za Hull... Mislim da je suma previsoka iz razloga sto je WH u drugoj ligi ali svakako sam za ovaj transfer, posebno ako se resimo Neta, Garnacha i slicno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.