Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Piše se da smo ponudili 20 miliona nečega za Jørgensena. Gledao sam nekoliko puta Villarreal ove sezone i nije mi zapao za oko nekim intervencijama. Mislim da je bolje da platimo više za nekog ko je provjereno dobar, makar to bilo i 60 miliona za Costu, nego da svake sezone dajemo 20-30 za nekog, gomilamo golmane slične kvalitete i nadamo se da će neko od njih postati svjetska klasa. Mendy je uspio eksplodirati na godinu dana i vratiti se u prosjek, ovi ostali od odlaska Courtoisa do danas mu se nisu ni približili.

Eh evo data analysta

Ranking njegov među golmanima u La Ligi sa više od 13 odigranih utakmica

Procenat odbrana (13.)
Procenat clean sheetova (21.)

Procenat uspješnosti kratkih dodavanja (13.)
Procenat uspješnosti srednjih dodavanja (1.)
Procenat uspješnosti dugih dodavanja (5.)

Spriječeni očekivani golovi (19.)
Procenat zaustavljenih centaršuteva (15.)
Prosječna dužina istrčavanja na intervenciju (15.)

Ovo zadnje bi značilo koliko daleko od gola otklanja opasnost, što dalje istrčava to bolje. Važno ako će se odbrana visoko postavljati.

Za nevjerovat vec 3 golman kupljen a opet olos od golmana.. umjesto da das 50-60 za dobrog golmana mi dovodimo karinu.. Alvaro Valles doso bi isto negdje 20-25m i 20x puta bolja opcija.. jorgensen nije ni top 5 golman la lige

Ma mi smo zaboravili sta znaci imati pouzdanog golmana, u tome je problem sto mi vise ne znamo ni kako to izgleda, muka mi je od "golmana" koji su dobri sa loptom.

Svi znamo kako izgleda kad u najzahtjevniju ligu na svijetu dovedes rupu od golmana koji je eto kao dobar sa loptom, fuj.

Golman je da brani. Da je siguran na visokim loptama i da komanduje u petercu.

A kad mu vratis loptu u noge, glavno i jedino bitno je da ne izgubi ili nesto ne usere.

Ali s novim sefom struke ocekujem takav fudbal gdje ce se dodavati golmanu do iznemoglosti.

• Autor

Fake news, Osimenov agent potvrdio da nece ici na posudbu ili permanent transfer ili ostanak. 

Fake news, Osimenov agent potvrdio da nece ici na posudbu. 

• Popularna objava
21 hours ago, Bari said:

Fake news, Osimenov agent potvrdio da nece ici na posudbu ili permanent transfer ili ostanak. 

Fake news, Osimenov agent potvrdio da nece ici na posudbu. 

Ne mozes reci da je ornstein fake news, agent oce pare od transfera pa zato mu ova loan opcija nije bas ugodna, jer nema on sam nista od toga. Nadam se da se dogovore za neko loan opciju + obligation to buy, ili sta god.. vrijeme je da vidimo spicu tog kalibra u plavom dresu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.