9. juli 2024.2 god. comment_356591 39 minutes ago, Kun Aguer0 said: Jesmo li nakupili još kakvog otpada ovih dana, nisam pratio Nude nam Sanca i Adyemija, Junajted oce Cilvela i to je to.. Prijavi
9. juli 2024.2 god. comment_356593 " Chelsea je početkom mjeseca potvrdio da je u transferu vrijednom šest milijuna eura doveo osamnaestogodišnjeg napadača Marca Guiua iz Barcelone. Prema najavama španjolskih medija, produkt La Masije mogao bi i sljedeće godine igrati u La Ligi. Chelseajev plan je posuditi ga Sevilli." Prijavi
9. juli 2024.2 god. comment_356595 1 hour ago, Kun Aguer0 said: Jesmo li nakupili još kakvog otpada ovih dana, nisam pratio Svaki dan mi Livescore pošalje obavijest da pripremamo ponudu za nekog. Prije 2 dana je bio napadač iz Atletica koji je bio na posudbi negdje u Španiji, a jučer se nisam udostojio ni pogledati kojeg youngstera dovodimo. Prijavi
9. juli 2024.2 god. comment_356600 3 hours ago, Adi said: Svaki dan mi Livescore pošalje obavijest da pripremamo ponudu za nekog. Prije 2 dana je bio napadač iz Atletica koji je bio na posudbi negdje u Španiji, a jučer se nisam udostojio ni pogledati kojeg youngstera dovodimo. Ma to je onaj crnac sto je bio na posudbu u Alavesu Ja sve kontam da su to patke da se navuce Osimhen kao po prvobitnom planu. Prijavi
10. juli 2024.2 god. comment_356615 OVo je vise zbog klikova ja mislim nego sto je stvarno istina ali svakako bih podrzao ovaj transfer. Olmo igra ofanzivnu 8icu u 4-3-3, prema Athleticu Celsi ce upravo tu formaciju koristiti i odlicno saradjuje sa levonogim krilom ispred sebe. Moze. Prijavi
10. juli 2024.2 god. comment_356617 Odličan igrač, ali je više van terena nego na terenu. Pratim dosta Leipzig i baš ga muče povrede. Zbog toga su se Nkunku i Szoboszlai prodali prije njega. Prijavi
10. juli 2024.2 god. comment_356618 Just now, Adi said: Odličan igrač, ali je više van terena nego na terenu. Pratim dosta Leipzig i baš ga muče povrede. Zbog toga su se Nkunku i Szoboszlai prodali prije njega. Pa da, uklapa nam se savrseno 😅 Svakako smo doveli neke kao world class performance i medical strucnjake. Prijavi
12. juli 2024.2 god. comment_356660 Pa ljudi šta je sa ovom našom upravom, evo već smo prosuli skoro 100 milijuna za neke polu-igrače. Ono 'iz greški se uči' , ne vrijedi za Chelsea. Nek nam je bog na pomoći opet u novoj sezoni Prijavi
13. juli 2024.2 god. comment_356667 20 hours ago, EdvinTB said: Pa ljudi šta je sa ovom našom upravom, evo već smo prosuli skoro 100 milijuna za neke polu-igrače. Ono 'iz greški se uči' , ne vrijedi za Chelsea. Nek nam je bog na pomoći opet u novoj sezoni 60% od toga je Estevao, koji je jedan od najvecih talenata. 🤷♂️ Prijavi
14. juli 2024.2 god. comment_356678 Ma jebem više te talente, ne može se živjeti od nade i potencijala, treba nam koji gotov iskusan igrač kao pojačanje Prijavi
17. juli 2024.2 god. comment_356786 Hvala kurcu na arapima. Nego i Lukaku za 30ak mil u Napoli, sto moze biti bas fina cijena ukljucena za Osimhena. Prijavi
17. juli 2024.2 god. comment_356787 Zbog cega je ovo bitno za nas? Pa jer Siti trazi 30 miliona za Edersona. Pay mister Eghbali, pay and don't speak Prijavi
18. juli 2024.2 god. comment_356792 9 hours ago, Whisper said: Pa jer Siti trazi 30 miliona za Edersona. Ti stvarno misliš da su naši dovoljno inteligentni da to urade, prije će iskopati nekog tamo golmana koji na novoj fifi ima potencijal 90 nego uzeti ono što im je pred nosom. Znači Ederson za 30 miliona je pljačka, ako ti treba stoper onaj mali Calafiori za 50 miliona bi mi isto bio pljačka ali ne, treba dovesti 15 igrača od kojih ni jedan neće unijeti nekog napredka Mislim meni ne gori toliko na poziciji golmana, sve dok Sanchez neće biti prvi golman... Ali mislim da bi Ederson ili Oblak za te neke pare od 30 miliona bili odlični Prijavi
18. juli 2024.2 god. comment_356793 Ja koliko sam vidio trazili su 50 miliona za Edersona, pa ovi odlucili Benta dovesti ipak. Prijavi
19. juli 2024.2 god. comment_356811 Sitan neki izvor, ali to bi bila win win situacija svakako, jer bi u tom slucaju Real uzeo Kepu. Prijavi
19. juli 2024.2 god. comment_356815 Nastavlja se nakupljanje prosjeka i igrača koji neće donijeti ništa. Prijavi
19. juli 2024.2 god. comment_356817 Lunin je takva karina da je izgubio mjesto i u Ukrajini. Doduse Trubin je dosta bolji golman. Ja se i dalje nadam Diogu Costi, samo da se proda Sanchez, pa se onda moze krenuti na tu poziciju. Prijavi
19. juli 2024.2 god. Autor comment_356819 35 minutes ago, diablo_bih said: Lunin je takva karina da je izgubio mjesto i u Ukrajini. Doduse Trubin je dosta bolji golman. Ja se i dalje nadam Diogu Costi, samo da se proda Sanchez, pa se onda moze krenuti na tu poziciju. Ja sam i za onog Mamardashvilija, top golman. Prijavi
19. juli 2024.2 god. comment_356822 Bayern valjda pravi čistku, hoće da se riješe Kimicha, de Ligta, Davisa, Comana. Možda bi nam valjo neko od njih, iskusni provjereni Prijavi
22. juli 2024.2 god. comment_356847 On 7/19/2024 at 9:26 PM, EdvinTB said: Kimicha Daj ga odma vamo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.