28. juni 2024.2 god. comment_356383 Ono što im je Maddison bio u PL, on im je bio u Championshipu. Mislim da ga dovodimo samo zato što je Maresca trener, a ja bih radije da Casadei i Chuwkuemeka dobiju više minuta. Prijavi
28. juni 2024.2 god. Autor comment_356385 Totalno nepotreban igrac i ne vidim kako nas moze pojačati. Imao je odlicnu sezonu u Championshipu. I onda neko kaze daj treneru ovlasti da dovodi igrace... Siguran sam da ga dovode zbog Mareske. Enzo, Lavia, Connor, Caisedo, Andrey Santos, Casadei i Chukwumeka ovako na prvu su bolji ili imaju veci potencijal. Prijavi
28. juni 2024.2 god. comment_356391 Au čoveče sa kakvim imenima nas sve povezuju, bolje da nam udare BAN jedno 2 godine! Prijavi
28. juni 2024.2 god. comment_356392 Dosta smo kupovali omladince, sad trebamo dovesti par provjerenih imena. Provjerena imena: 6 hours ago, Bari said: Dodatni razlog zašto ga kupujemo je to što ga Brighton želi, pa da ga odmah uzmemo da ne čekamo godinu dana. Prijavi
29. juni 2024.2 god. comment_356401 Spominje se Isak, mi smo zainteresirani ali je skup, nadamo se proći jeftinije jer je Newcastle u problemima s PSR-om Prijavi
30. juni 2024.2 god. comment_356411 16 hours ago, Bari said: Meni je ovo bas mnogo za igraca koji ne igra ni u juznoj americi. Doduse kada ga uporedis sa Brooksom i ostalim nasim stoperima iz akademije, vjerovatno scoutima izgleda kao John Terry. Prijavi
30. juni 2024.2 god. comment_356412 Covjek izgleda ko Thiago Silva. Odlicna kontrola lopte i veoma je agresivan. Prijavi
30. juni 2024.2 god. comment_356414 Lijepo, ali sveukupno je profesionalno odigrao mozda 7 meceva gledajuci minute, plus je imao povredu (pise Torn muscle bundle, sto ga ne bi trebalo kociti). Dobro je i to sto ce ga odmah slati na pozajmicu, ali opet, 25 miliona, ne znam, vidjet cemo. U tom klipu ima dosta isjecaka iz mladjih kategorija btw. Prijavi
30. juni 2024.2 god. comment_356415 Hutchinson je sa 10 golova u Championshipu otišao za 22 miliona. Ovaj sa 7 utakmica u Južnoj Americi - 25. Otišlo sve u kurac. Prijavi
30. juni 2024.2 god. comment_356416 🚨 Chelsea reach agreement with Leicester to sign Kiernan Dewsbury-Hall. Fee £30m; in line with other offers for 25yo #LCFC midfielder. Set to complete medical today + sign contract until 2030. Seen as perfect fit for style #CFC want to play @TheAthleticFC Ubijte me al ja mislim da je on dobar igrac. Prijavi
30. juni 2024.2 god. comment_356417 Dobar i ništa više od toga. Mogli smo za te pare Mamardashvilija dovesti. Prijavi
30. juni 2024.2 god. comment_356418 Trebo sam i dodati da je i nepotreban. To je najveci fazon osim ako nece Galaghera prodati. KDH je slicnih incijala kao KDB, mozda bude nesto od njega Prijavi
30. juni 2024.2 god. comment_356419 Oj imena jbt. Ostario sam i ja jebo majku, ne znam vise niti jednog novog igraca. Prijavi
30. juni 2024.2 god. comment_356420 Sad ce oni nama 15ak milliona da plate za ovog klinca... Peglanje knjiga na maks. Prijavi
30. juni 2024.2 god. comment_356421 Ljevak, dobar tehnicar, ima solidan pas. Nema brzinu i nema fizikalije za duel igru. Nije los igrac, sigurno za Premiershipa a ne druge lige. Prosjek i nista vise. Ali sta se zeli postici s ovim pojacanjem? Dobiti dubina na sredini u slucaju povreda? Udovoljiti cejf novom treneru? Kupiti Engleza? Samo nek pocne trener srati kako mu se nisu kupovali igraci. Sve mirise da ce tako vrlo brzo biti, kad se pokaze da ideje sa sahovske ploce su na terenu s pravim igracima nista drugo do fantazija. A onda te realnost pukne. Nadam se da grijesim. Prijavi
30. juni 2024.2 god. comment_356422 Meni ima smisla samo ako Galaghera prodaju. Bukvalno su slicni igraci, Galagher u nekim drugim stvarima bolji ovaj od Galaghera u drugim. Cak sta vise, prodaja Galaghera sad se i ne cini toliko losa, pogotovo ako ce nam to omoguciti novac za nove kupovine. Nama treba bolji golman podhitno. Takodjer i lijevo krilo osim ako tu ne racunaju pored Sterlinga i Mudryka jos i Nkunkua ili Jacksona. Prijavi
1. juli 2024.2 god. comment_356435 Dewsbury-Hall zamišljam tamo nekog seljaka u kafani, u Engleskoj cirka 1800. Platni sistem, koji su zamislili Todd i ekipa, će nas koštati debelo. Pretvorit će nas u ekipu poput Newcastlea, borba za mjesta koja vode u Europu i po neki kup da se uzme i to je to. Prijavi
1. juli 2024.2 god. comment_356440 1 hour ago, ker said: @hamco Ko je bolji igrač KDH ili Conor? Za moj ukus KDH. Prijavi
1. juli 2024.2 god. comment_356442 On 6/30/2024 at 8:34 AM, diablo_bih said: Lijepo, ali sveukupno je profesionalno odigrao mozda 7 meceva gledajuci minute, plus je imao povredu (pise Torn muscle bundle, sto ga ne bi trebalo kociti). Dobro je i to sto ce ga odmah slati na pozajmicu, ali opet, 25 miliona, ne znam, vidjet cemo. U tom klipu ima dosta isjecaka iz mladjih kategorija btw. Dobro je, ipak 14 mil funti. Dosta bolja cifra., Prijavi
1. juli 2024.2 god. comment_356443 Sad ide kombinacija bacanje para na mlade igrače plus nasumični transferi kao prije nekih 7-8 godina kada se nakotilo bakayoka, cuadrada, zappacosta i kuraca. Sjajan se posao radi zaista, nemam riječi, pokušavaš prodati engleskog reprezentativca i mijenjaš ga likom koji nije na širem spisku engleske repke i uz to je stariji 4 godine i to sve je pojačanje na poziciji na koju si zadnja 2 prelazna roka utukao 300 milona za igrače. Enzo, Caicedo, Lavia, Santos itd. Genijalno Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.