Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

5 hours ago, King Chelsea said:

Kada bi samo dio sredstava koje bacamo na razne favelaše u namjeri da jednom ubodemo, preusmjerili samo na pokusaj, znaci samo pokusaj dovođenja Nica Williamsa zivot bi bio ljepsi..

Klauzula 58 miliona čini mi se. Ne znam šta čekaju, jebo ih i Duran i onaj drugi lik sa posudbe za kojeg se raspituju. I Nico je talenat sa FMa tako da ispunjava sve kriterijume.

Juce Matt Law na nekom podcastu pricao da su odredjeni klubovi ponovo nasli loophole za PSR tako sto su poceli trgovati izmedju sebe.(nije htio reci koji su to klubovi ali evo ovaj lik ispod je to pasivno otkrio).

https://x.com/rory_talks_ball/status/1804470392775401859?s=46&t=FSG9M_FIquFzVYWDdf98xg

Ako nekog zanima kako to funkcionise, evo objasnjenje:

Because sales can be put on the books for their full monetary value but you can amortise the cost of purchased players over 5 years. So for example Villa are getting 20m on the books right now for the player going to Chelsea, but Maatsen is only costing them 7.5m this szn

37 minutes ago, Whisper said:

Al me nekako transfer politika nove Uprave oladila od hajpa za bilo kim.

Isto se osjecam, prije sam se lozio oko transfera, ovi su napravili da mi je cak i mrsko pratiti sve, samo cekam da vidim zvanicnu objavu

• Autor
3 hours ago, Whisper said:

Otkad je Relo sjebao linkove za X vise mi se ni neda da kacim bilo sta.

Inace pise se uveliko da smo oteli Barsi spica iz akademije, Marca Guiua.

Bukvalno I meni isto jer znam da 80% ljudi neće uci na link, ovako kad je preview svi vide i baj baj

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.