7. juni 2024.2 god. comment_355917 30 minutes ago, Whisper said: Siti ne zeli da ga proda, vec Alvarez zeli vecu minutazu, verovatno po ugledu na Palmera. Više liči na situaciju sa Sterlingom, Zinchenkom i Jesusom. Palmer je mlad igrač koji nije ni igrao, to što smo uboli sa njim je jednom u 10 godina. Prijavi
8. juni 2024.2 god. comment_355925 Sasvim je svejedno kojeg dovedu spica, samo da ga dovedu. Moze i Alvarez, moze i Sesko, moze bilo ko od onih sto se spominju, samo neka dovedu nekoga. Prijavi
8. juni 2024.2 god. comment_355926 14 hours ago, ker said: Više liči na situaciju sa Sterlingom, Zinchenkom i Jesusom. Palmer je mlad igrač koji nije ni igrao, to što smo uboli sa njim je jednom u 10 godina. https://x.com/FabrizioRomano/status/1799365758113235098?t=Y3YgnUzs872xab9ygjEfPA&s=19 Eto da ne bude da ja pricam napamet. Prijavi
8. juni 2024.2 god. comment_355927 Ispade im Halland veća šteta nego korist. Jer zbog prilagođavanja njemu ode brdo dobrih igrača iz Cityja. Prijavi
8. juni 2024.2 god. comment_355930 https://x.com/CFCPys/status/1799095943020855580?t=zewQSLWBy87Y2ap9DB6ghg&s=19 Onda Sesko naravno. Prijavi
9. juni 2024.2 god. comment_355939 Meni je nekako apsolutno proletjela pored glave informacija da je Alvarez samo 3 godine stariji od Seska. Mada i dalje, ne uzimajuci u obzir ovu dvojicu, mislim da nam je bitnije da imamo visokog i fizicki jakog napadaca u ovoj situaciji. Prijavi
10. juni 2024.2 god. comment_355952 Prošle godine smo "uplatili" otkupnu klauzulu pa nas je sjebao. Tako da ne vjerujem dok ne bude oficijelno. Prijavi
10. juni 2024.2 god. comment_355953 13 minutes ago, reLo said: Prošle godine smo "uplatili" otkupnu klauzulu pa nas je sjebao. Tako da ne vjerujem dok ne bude oficijelno. Ja ga zbog toga namjerno ne bih doveo, niti bih išta imao sa tim klubom i agentom. Aktiviraš otkupnu klauzulu, dogovoriš uslove i vlasnik kluba ga gepekuje i natjera da potpiše novi ugovor. Prijavi
11. juni 2024.2 god. comment_355957 https://x.com/CFCPys/status/1800444019245523009?t=def6Jqyhj32Pfsv-vfAqMg&s=19 Daj onda Alvareza. Prijavi
11. juni 2024.2 god. Autor comment_355958 ko je moderator nek objasni kako da zalijepe lijepo link sa X-a. Hvala Prijavi
11. juni 2024.2 god. comment_355966 Mislim da od Alvareza nece biti nista, daj nam Dzeku na posudbu 🤗 Prijavi
11. juni 2024.2 god. comment_355968 3 hours ago, King Chelsea said: Na kraju ce doci onaj Duran iz Ville.. Taj može biti samo rezerva Jacksonu Prijavi
12. juni 2024.2 god. comment_355971 11 hours ago, King Chelsea said: Na kraju ce doci onaj Duran iz Ville.. 50 miliona eura jbt jos Imali smo i Palmera koji je odigrao haman slicno meceva, mozda i ovaj proradi hahah... Lijepo se nadati. Prijavi
12. juni 2024.2 god. comment_355973 Od svih ponuđenih napadačkih opcija mislim da bi moj prvi izbor bio Alvarez, iskustvo, mentalitet. Za nekoga ko ima 24 godine momak je osvojio sve, igrao u najvećim utakmicama, nikad ni jedan skandal, nikad pobuna, ništa, završava svoj posao. Mislim da je mnogo podcijenjen i da bi sa većom minutažom tj. kao naš napadač to izgledalo dosta bolje. Lik ima sjajnu završnicu i sjajnu tehniku šuta, kretnja i ovo ostalo također impresivno. Druga opcija je Šeško, oduvijek talenat, napreduje iz godine u godinu, ali ipak manje dokazan nego Julian i mnogo veća kocka, mislim da mu treba još jedna jaka sezona. Treba zaganjati Juliana i Olisea i to odmah završiti, završiti ugovor sa Konorom, vratiti Maatsena i odmah do kraja EP imati ekipu spremnu, da se poslije ne treba cimati oko ulaznih transfera, odraditi full pripreme i onda odlučiti koga još prodati koga posuditi. Imamo dosta omladinaca koji obećavaju, treba i to rješiti na vrijeme Santos, Casadei, Washington, Hutchinson, Moreira, Angelo, Fofana... Dosta je tu talentovanih igrača i uloženih para na vrijeme dogovoriti posudbe a za one za koje nema mjesta prodati na vrijeme. Prijavi
12. juni 2024.2 god. comment_355975 Kaze Law da ce se kupiti lijevi bek, sto znaci nista od Maatsena. Sto nije ni cudo, jer su i on i otac mu srali da traze novi klub. Prijavi
12. juni 2024.2 god. comment_355976 1 minute ago, diablo_bih said: Kaze Law da ce se kupiti lijevi bek, sto znaci nista od Maatsena. Sto nije ni cudo, jer su i on i otac mu srali da traze novi klub. Aj ne seri Prijavi
12. juni 2024.2 god. comment_355978 2 minutes ago, Kun Aguer0 said: Aj ne seri Reci to Matt Lawu, nisam ja nista rekao Ja se slazem sa tobom. Prijavi
12. juni 2024.2 god. comment_355979 Ja ne mogu da vjerujem da ce nasi platiti Durana 50 miliona. Prosto ne mogu da vjerujem. Broja nije losiji igrac, jebo me sav svijet ako jeste. Isto vazi i za Datro Fofanu. Ako vec ne moze Sesko, Alvarez, imas jeftinu verziju a opet dobrog igraca u vidu Guirassya. Covjek je vrhunski golgeter sa podcjenjenom tehnikom. Covjek daje golove lijevom, desnom, glavom, lobuje.. i za 20 miliona ga se moze dovesti. Zirkzee 40 milliona, covjek sve zna sa loptom u nogama, isto na malom fudbalu. Cuj Duran 50 milina krv ti jebem. Prijavi
12. juni 2024.2 god. comment_355980 4 hours ago, Whisper said: @Adi daj statistiku dobijenih vazdusnih duela i slicno Nema se tu puno šta za reći. Odigrao je 463 minute u ligi, što je ekvivalent 5 punih utakmica. 3 puta je bio starter, od toga dvije najlošije utakmice koje je Villa odigrala - City 1:4 i Palace 0:5, te remi sa West Hamom kada je zamijenjen na poluvremenu. Zabio je 5 golova iz 7 šuteva u okvir i 20 šuteva ukupno. Uspješnost zračnih duela 60% što je odlično za napadača. Išlo mu je u prilog što ulazi sa klupe pa je odbrana umornija. Ljevak, ne suzdržava se da šutne iz svih pozicija, nisu Jacksonovi šutevi sa 5 metara, i zato je značajno prebacio xG (5 golova, od očekivanih 1.95). Stil igre: primanje lopte leđima okrenut od gola i hrvanje sa protivnicima. Sveukupno prevelika nepoznanica, 50 miliona je previše. Prijavi
12. juni 2024.2 god. comment_355982 I Palmer je odigrao 3 meca za City i kupili smo ga za 42 miliona pa vidi sad... Salu na stranu, Duran je preskup i samim time prevelik rizik. Da on kosta 20-25 miliona pa hajd, vrijedi pokusati jer nije skup a ima talenta. Ovako 50 miliona je ogromna cifra, mogli su u najgorem slucaju ustediti novac pa iduce godine ici po pravog klasnog napadaca. U odbranu Duranu ide cinjenica da mu je konkurencija Watkins pa i nije mogao puno igrati. Ako se vec desi ovaj transfer, nadam se da ce nas sve razuvjeriti i da ce biti gol masina. Izuzetno je fizicki jak, nadam se da ce biti bolji od Lukakua(sto i nije tesko). Prijavi
12. juni 2024.2 god. comment_355984 Ne svidja mi se sto je ljevak. Ne volim ljevonoge centarfore. Prijavi
12. juni 2024.2 god. Popularna objava comment_355987 Ako ce nesto sahraniti ovaj nesrecni klub to ce biti xG. Pa majku mi jel neko prebacio xG eto ovih nasih, nema veze sto lik ima 6 minuta po utakmici Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.