Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

• Popularna objava

Došli smo u fazu u kojoj neko objavi klip u golmanu u kojem nema nijedne golmanske intervencije. Igrom slučaja čovjek iza sebe ima odličnu sezonu i po pitanju uspješnosti odbrana i istrčavanja. Dobar je i Mamardashvili iz Valencije.

Ima finih imena s kojima se povezujemo Upamecano, Olise,Isak , a ima boga mi i imena koja mi ne ulijevaju povjerenje Šeško i Summerville. Za mene Olise i Isak kao opcije prema naprijed su idealni i mislim da bi ta klapa u napadu(Isak-Nkunku-Palmer-Olise) bila spremna da rastura i najbolje odbrane. Dovoljno već sami znaju, ovaj ih može sjebati samo ako je malouman. 

Olise je top igrac, kada se saberu cena, godine i kvalitet najbolja moguca opcija.

Isak je takodje odlican igrac, ali ako je cena 100 miliona, i to bude taj jedan mega transfer koji cemo imati ovog leta, radije bih te pare dao za Arauha ili Bastonija a napad probao sa Dobivkom recimo.

18 minutes ago, hamco said:

Zbog cega niste za Seska? Decko se moze dovesti za 60 miliona pri tome je veoma mlad i vec sad dobar. 

Šeško je mješavina Ibrahimovića i Haalanda. On je meni jedan od najdražih napadača trenutno, ali ga ne bih doveo sada nego sljedećeg ljeta nakon što zabije 20+ golova u Bundesligi i još malo stasa. Sačekao bih tu jednu sezonu i da bih vidio može li ponoviti ovako dobru konverziju. Werner je one sezone u Leipzigu kad smo ga doveli debelo nadmašio xG, bio najbolji finišer u Europi. Kasnije to nikada nije ponovio. Samo je problem što izgleda da ni on, ni Leipzig, ni potencijalni kupci ne žele da čekaju.

Zbog cega se na kraju odustalo od Osimhena?? Mislio sam da on dolazi sigurno, ne zato sto sam neki njegov fan vec sam bio ubjeđen da cemo traziti nekog "kapitalca" na mjestu špica, kao kad je Costa dolazio, svi su znali da ce se to u jednom momentu desiti..

1 hour ago, Adi said:

Šeško je mješavina Ibrahimovića i Haalanda. On je meni jedan od najdražih napadača trenutno, ali ga ne bih doveo sada nego sljedećeg ljeta nakon što zabije 20+ golova u Bundesligi i još malo stasa. Sačekao bih tu jednu sezonu i da bih vidio može li ponoviti ovako dobru konverziju. Werner je one sezone u Leipzigu kad smo ga doveli debelo nadmašio xG, bio najbolji finišer u Europi. Kasnije to nikada nije ponovio. Samo je problem što izgleda da ni on, ni Leipzig, ni potencijalni kupci ne žele da čekaju.

Ne mozemo cekati jer ce ga drugi kupiti. Ja takodjer smatram da je Sesko jedan od najkvalitetnijih napadaca a dostupan za pristojnu cijenu. Rijetko danas koji napadac suta jednako dobro sa obje noge kao Sesko. Na sve to on je za svoju visinu sasvim pokretljiv, dobar u skoku i u igri ledjima od gola kao i prema golu. Jos je mlad i treba jos malo neke stvari popraviti ali nema se vremena cekati. On je napadac za narednih 10 godina.

• Autor

I od mene jedno veliko DA za Seska. Mlad perspektivan naoadac, jak kao bik, dobra igra  glavom... vehunski napadac. 

Isak je takodjer dobar ali je previsoka cijena za njega. Njegova prednost je ta sto je vec navikao na Premiership. 

2 hours ago, King Chelsea said:

Zbog cega se na kraju odustalo od Osimhena?? Mislio sam da on dolazi sigurno, ne zato sto sam neki njegov fan vec sam bio ubjeđen da cemo traziti nekog "kapitalca" na mjestu špica, kao kad je Costa dolazio, svi su znali da ce se to u jednom momentu desiti..

Zbog visoke plaće koliko sam shvatio

2 hours ago, King Chelsea said:

Visoke plate, visoke otkupne klauze i sklonosti povredama.

A Olisea ce uzeti sad? Nakon sto je Madueke taman nesto proigrao, a Palmer identican tip igraca koji ti je bio igrac sezone. Nakrcati 3 ljevaka a na drugoj strani terena Sterling i Mudrik. Jako pametna ideja.

32 minutes ago, Wisey said:

A Olisea ce uzeti sad? Nakon sto je Madueke taman nesto proigrao, a Palmer identican tip igraca koji ti je bio igrac sezone. Nakrcati 3 ljevaka a na drugoj strani terena Sterling i Mudrik. Jako pametna ideja.

A cudno je malo sto mi Olise ne djeluje kao neko koga ce uzeti treneri sto vole dodavanje do besvijesti, ali posto smo zakljucili da nam igrace ne dovodi trener nije ni cudno

Bio bih iznenadjen, ako Sesko ne izabere Arsenal. Tamo nema konkurenciju, borit ce se za ligu, igrat ligu prvaka i garant veca plata. 
Pise se da Alvarez napusta City, tu bih se posebno potrudio.

1 hour ago, Wisey said:

To isto kao da kazes sta ce nam Mbappe, jer je taman poceo igrati Jackson malo nesto. Olise desno krilo, Palmer u sredini, Nkunku lijevo krilo. Sterlinga ce pokusati prodati.

Ma samo da je pravog spica naci, da li je to Sesko, Gyokeres, Toney ili neko treci svejedno je, svi ce biti ogroman upgrade nad ovim nasim finisherom.

Nije isto, jer je Jackson prva i jedina opcija, a Madueke rezerva Palmeru i eventualno igrač koji može igrati sa njim zajedno na terenu jer su drugačiji tipovi igrača. Madueke je klasično krilo koje igra uz aut liniju, dok je Olise igrač koji čim primi loptu ide u sredinu i desna noga mu služi samo da ne padne. Igrač identičan Palmeru. Pojačavati se na poziciji na kojoj ti igra daleko najbolji igrač ne treba da bude prioritet. Šta misliš zašto Liverpool nikada ne dovodi igrače za desno krilo gdje igra Salah, a stalno dovodi igrače za lijevu stranu? Zato što se taj igrač ne bi naigrao ili bi igrao nešto što mu nije prirodno ili bi smetao Salahu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.