Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Popularna objava

Ne kazem nista Arapima, samo tvrdim da tu igru cjenkanja i natezanja sa njima ne moze niko igrati. Ljudi sjede na lovi i ne zanimaju ih FFP niti ikakva pravila. Oni ako zapnu za ovog igraca mi nemamo nikakve sanse sem ako on bas izricito zeli preci kod nas.

Kante mora ostati. Izgleda novi vlasnici imaju dosta problema sa produzenjima ugovora. Vidim da se puno razvlaci to bas kod svakog ugovora. Jedino su konjini Calobi produzili bez problema.

Takodjer mislim da nam prioritet svih prioriteta mora biti dovodjenje pravog centarfora. Tek onda sve ostalo.

Isto tako smijesno bi bilo prodati jednog Kovacica a ne rijesiti se Zijesa, Pulisica i slicnih. Moramo skart otjerati.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Nek ide. Ovo sa Ugarte om je dobar znak. Pre god dana bi panicno kupovali i dizali ulog. A Sportingu i njegovom menadžeru pamti pa vrati.... . Sa ovim pokusajem smo digli ulog i cenu. 

@Adi je skroz u pravu sa prodajom 20 igraca (nije nemoguce) i dovpdjem 10 novih nista necemo uraditi. 

Ne kontam zasto pojedinci drame. Pa ako cemo realno, prijelazni rok jos nije ni poceo, imamo opcija. Pa nisu samo Ugarte i Caicedo zadnji vezni u svijetu, vjerujem da se moze pogoditi s nekim igracem, da bude i bolji od njih. Polahko.

Nisam scout, nisam ni sportski direktor neke ekipe, ali sam siguran da se za manju lovu mogu naci jednako kvalitetni igraci.

Ma dobro, ne drami niko nego diskutujemo. Hoću da kažem ako ti odu Kante, RLC i Kovačić očekujem adekvatnu zamjenu.

Definitivno mi se dopada to što se dosta radi na prodaji, a vjerujem da će se naći alternative najzvučnijim imenima.

19 minutes ago, njuso21 said:

Ne kontam zasto pojedinci drame. Pa ako cemo realno, prijelazni rok jos nije ni poceo, imamo opcija. Pa nisu samo Ugarte i Caicedo zadnji vezni u svijetu, vjerujem da se moze pogoditi s nekim igracem, da bude i bolji od njih. Polahko.

Nisam scout, nisam ni sportski direktor neke ekipe, ali sam siguran da se za manju lovu mogu naci jednako kvalitetni igraci.

Okej, izvoli pa predlozi. 

Ne drami niko. A i nekako smo se opekli a i naculi lekcije. Nadam se da su lekcije naucili i oni koji trebaju. 

Tim se nepravi preko noci i postoje neki principi. 

Imali smo savršen osnov bazu koja se potrefilo spletom i srecnih okolnosti al nije bilo pameti da bar sportski deo ostane manje okrnjen. 

Od igraca koji su uzeli LS ostace samo 2 igraca i daj boze jos neko. 

Sada ovo sto radimo je od nule bukvalno. Zato selekcija mora biti pazljiva i bezz srljanja. Tesko cemo biti konkurenti za prva 4 mesta. Trebace mnogo toga da se poklopi da bi se to desilo. 

Mnogo je bitno da se dovedu igraci koji su takticki pismeni i naviknuti na ovakvu ligu. 

Zato ja nisam nimalo ocajan sto Ugarte nije uspeo. Dapače. Najviše sto bi voleo je da Kante i Mount ostanu, i to bi bilo vece pojacanje i od kaiseda i Ugartea i Nkunkua. 

Ovaj klub je unazad godinama jako smiješan kada su u pitanju transferi, da ne pretjerujem ali ima malo manje od 10 godina od kako rade neke od najvećih gluposti u fudbalskome svijetu.

Od ovih "bogatijih" klubova postaju slični PSGu, otpuštanje trenera svako malo, more transfera in and out i ništa bitno da se uradi.

Počinje prelazni rok i prva grupa igrača koja se spominju kao oni što odlaze su Kovačić, Mount, Kante i Havertz pa čak se i za Maatsena zna cijena. 

Dakle pored svog smeća i otpada ti se bukvalno rješavaš 4 igrača koja sigurno mogu nešto dobro da ti ponude na terenu, smiješno zaista. A mete za koje se interesujemo još bolje, ni jedan dokazan igrač, neki kurac iz Celte Vigo, malac iz Sotona što je ispao u Championship, sve kurac do kurca.

Najbolje bi bilo samo da ulažu u mlade igrače i da to kupuju i da im se lupi zabrana dovođenja ovih seniora na jedno 10 godina.

Sad nam je meta Gabri Veiga iz Celte, navodno kao zamena za Havertza. Mozda zna neko nesto o ovom momku? Koliko vidim igra ofanzivnog veznog i uopšte nema loše brojke. 

Nije ovo baš dobro krenulo, Kante ako ode, a da računamo da hoće je ekser u kovčeg iz koga još nismo izašli

Situacija oko Maunta je isto negativna po klub, tek je početak juna a samo za sad kruže negativne vesti.

Čekam valjda će da izadje nešto pozitivno, nisam ja naravno očekivao da će sad sve odjednom da se sredi i krene atomski ali ovo me je sa Kanteom baš smorilo

A astronomske plate za Kantea i tog Ugartea ne želim da komentarišem, niti da krivim Arape, da smo rešili Kanteov ugovor na vreme, ne bi se ovo desilo, jedino ne znam, ako je povredjen tolko, nisam siguran, mogu samo da pišem napamet

10 minutes ago, Wisey said:

Koliko traze za Medisona? Igrac koji bi imao sta dati nasem timu.

Obe ruke za njega. Mislim da bi bio prava zamena za Mounta, nekoliko sezona igra na jako visokom nivou i mislim da ima mnogo toga sto bi ovom timu doneo. 

Ispali su, njemu istice ugovor za god dana i kontam da bi ga za 60 ak dobili. Al mislim i da je Newcastle pikirao njega. 

A i nek je isti kvalitet i nek nije bolji, ne znam ko bi imao ista protiv da imamo igraca na nivou Mounta od pre god dana. @Adi je lepo uporedio. S tim da ja upravo imam tu bojazan da Nkunku igra na toj poziciji pa kad vidimo da to ne ide onda ce biti e koga sada tu da stavimo, nema nikog, menjaj formaciju. A nadam se da Poch moze to brzo da sagleda i zakljuci.

Ako pikira 4231 3421 onda nam treba takav igrac ako pikira 442 ili 433 onda i mozemo bez takvog igraca kao sto Madd

• Autor
5 hours ago, Wisey said:

Koliko traze za Medisona? Igrac koji bi imao sta dati nasem timu.

Meni je Maders bas gotivan igrac, ima sutinu i sila je. E sad da li ga Poch vidi na istoj poziciji kao Nkukua ne znam. 

Mount je mogao u 4 3 3 igrati u veznom redu, Maddison  ne moze, moje misljenje. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.