Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Kad jednog dana ponovo postanemo stabilan i jak klub treba početi pratiti Realovu politiku. Ljudi kupuju malo, ali kvalitetno. Kupe Benzemu, Modrića i takve i traju im 10+ godina. Sad odriješiš kesu za igrača koji je vrhunska roba i miran si godinama. Mi neke pozicije krpimo iz ljeta u ljeto, više para potrošimo i ništa ne dobijemo.

7 minutes ago, diablo_bih said:

20+ zabija u brentfordu gdje je jedini kreator mbuemo.

Jeste, samo što mora dati 50 u drugom klubu da bi kod nas bio u stanju 15.

6 minutes ago, ker said:

Jeste, samo što mora dati 50 u drugom klubu da bi kod nas bio u stanju 15.

Kod nas sevcenko i torres nisu mogli a da mi toney garantuje.

U zadnjih 20 sezona samo kosta i drogba prebacili

1 hour ago, soxx said:

Kod nas sevcenko i torres nisu mogli a da mi toney garantuje.

U zadnjih 20 sezona samo kosta i drogba prebacili

Ne znam koliko je pouzdan izvor, ali bih ga volio vidjeti u plavom dresu, pogotovo ako bi magare islo u suprotnom smjeru

Evo zašto se oklijeva oko Toneya, logično. Dovedeš ga i onda mu lupe jedno 20 mečeva kazne.

It's claimed Brentford's star man Toney is the top choice with the England international enjoying another fruitful season in front of goal. But Chelsea's board are said to be holding fire on pursuing a move for Toney as they await the outcome of the investigation into the striker's alleged betting offences.

On 5/9/2023 at 7:17 AM, reLo said:

Evo zašto se oklijeva oko Toneya, logično. Dovedeš ga i onda mu lupe jedno 20 mečeva kazne.

It's claimed Brentford's star man Toney is the top choice with the England international enjoying another fruitful season in front of goal. But Chelsea's board are said to be holding fire on pursuing a move for Toney as they await the outcome of the investigation into the striker's alleged betting offences.

Da, i ja sam procitao ovo davno, ali ako ga ne kazne, bit ce vjerovatno glavni cilj.

I po meni je Toney dobar izbor, zbog golova manje vise al najviše zbog znanja. Igra veoma zrelo i pametno i sto pored golova i razigrava Igrace, ume i na prvu lepo da odigra. Po stvorenim velikim sansama on je tu sa Kejnom Salahom u rangu. Ume glavom nogom, tempo igre ne trpi. Sasvim dobro resenje. Ako ga daju za 50 60. 

• 2 sedmice kasnije...
13 hours ago, ker said:

S obzirom da smo 12. na tabeli i da smo privlacni igracima kao sto je srednja Bosna turistima ovo i ne bi bilo lose.

Ne bi bilo loše pošto sam siguran da najtraženiji napadač na tržištu (Osimhen) neće preći kod nas. Opet, moguće je da i Juventus izvisi za ozbiljnija europska takmičenja kad im opet uzmu bodove pa prelazak Vlahovića kod nas ima smisla.

A za ovo drugo, nek je sjever/Krajina atraktivna :D

Nisam siguran za Vlahovića, šta znam, mnogo je to para, da smo ga kupili ranije pa i ajde, plašim se da ne bude novi Morata.

Ja ne bih žurio još malo, daj ti više reši tog trenera pa neka vide šta će

i za ime svih bogova univerzuma, paganskih i sektaških, demona i ostalih, daj da više pobedimo nekoga jebemu mater

Ja bih prije nekog iz epl ala toney (ceko bi ga), mitrovic ili sta ja znam.

Vlahovic se nije proslavio u juventusu. Dal je do trenera, ili necega drugo ne znam. Rizik mi je to

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.