4. juni 2023.3 god. comment_345558 1 hour ago, Igi said: Pre nego sto ljudima opadnu muda Ipak nije kalibar za celsi onda Prijavi
4. juni 2023.3 god. comment_345568 Ako ode Kante, Ugarte je zamena, ako ode Mount pojurio bih Madisona, ostalo mu god dana ugovora. Neophodna nam je kreacija. Prijavi
4. juni 2023.3 god. comment_345570 Mora biti formacija 4-3-3 ili 4-2-3-1, u jednoj opciji Enzo kao najofanzivniji, u drugoj u pivotu sa Caicedom ili Ugarteom. Prije da ce biti ova druga opcija, jer je to najdraza formacija Pochu, a tu onda mozes i Nkunkua staviti kao ofanzivnog veznog. Prijavi
4. juni 2023.3 god. comment_345571 23 minutes ago, diablo_bih said: Mora biti formacija 4-3-3 ili 4-2-3-1, u jednoj opciji Enzo kao najofanzivniji, u drugoj u pivotu sa Caicedom ili Ugarteom. Prije da ce biti ova druga opcija, jer je to najdraza formacija Pochu, a tu onda mozes i Nkunkua staviti kao ofanzivnog veznog. Ugarte - Enzo - Nkunku je ozbiljno jaka kombinacija Prijavi
4. juni 2023.3 god. comment_345572 Morat ce tu i Caicedo uletiti, jer ce biti povreda, a Caicedo - Enzo i Nkunku je i bolja verzija toga. Ugarte neka odigra 20ak meceva, super. Prijavi
4. juni 2023.3 god. comment_345573 Ja Nkunkua ne vidim kao igraca koji u 433 moze biti na sredini. Nije mi on igrac koji je u stanju opozicionu odbranu u stanju da razbije pasom iz zone AMC. Iz te zone u polukontrama i kontrama da. Vise ga vidim kao AMLCa LW ili LF, iz te zone je kreativniji i manje trpi duel igru sto ce mu biti manjkavost. Zato mi je igrac poput Medisona ok jer bolje trpi duele i bolje razbija pozicionu odbranu a moze i MCa da igra. Ugarte Caisedo su jednodimenzionalni igraci. Prijavi
4. juni 2023.3 god. comment_345574 Ugarte je ono sto nam treba, klasika zadnji vezni igrač, koji drzi liniju. Caisedo je drugačiji tip igraca, sličniji Kanteu, igrac koji ide za loptom svuda po terenu. Nama očajnički fali ta disciplina u veznom redu, neko na koga ce trener moci da se osloni da pomaze odbrani, posebno jer su nam i bekovi vrlo ofanzivni. Iz tog razloga bih radije uzeo Ugartea nego Caiseda. Prijavi
5. juni 2023.3 god. comment_345575 On 6/3/2023 at 8:42 PM, apeiron said: Dobrodošao, mislim da se nećemo zeznuti s ovim. Bravo apeiron, bravo... Prijavi
5. juni 2023.3 god. comment_345576 PSG made a huge increase to Ugarte’s salary, they’ve gone from €5m to €10m. This did not go down well with Chelsea who informed all parties they are threatening to leave the deal. Chelsea though, want to hear from Ugarte now that he will fulfil promises made. (@Record_Portugal) Neka se nosi za tih 10m. Ajmo po Caiceda.. po meni vrh igrač i bolji od ovoga. Igra več v PL i nema tu šta čekati 🙂 Prijavi
5. juni 2023.3 god. comment_345577 Caicedo hoće u Ligu prvaka tj. u Arsenal. Nemamo na tržištu reputaciju da možemo privlačiti igrače. To možemo samo kao PSG - ponudi više i to je to. Prijavi
5. juni 2023.3 god. comment_345578 Slazem se sa relom. Ovaj put ne igramo ni ligi sampiona i ne mozemo drugacije nego preplatiti ako hocemo da se takmicimo sa drugim velikim klubovima. Mislim da je Ugarte sjajan igrac ali nije da cemo propasti ako ga ne dovedemo. Prijavi
5. juni 2023.3 god. comment_345579 Slažem se i ja ali ako preplatimo rušimo več onako razdvojenu slačionicu. Dajemo njemu koji se još nije pokazao ništa u PL 10m a za Mounta nečemo dati funta više. Mislim, ako nemožemo nijednog dovesti od ovih dvojice onda treba Kante-ju dati to što hoče da ostane. Prijavi
5. juni 2023.3 god. comment_345580 Smatram da je trebalo da se vise borimo za Ugartea. Prvo sto je odličan igrac a drugo zbog toga što iako ne igramo Ls odlazi nam veliki broj igraca, tako da se oslobađa mesto u platnom budzetu. Ne bas da nudimo 10mil ali nešto približno tome. Ovako saljemo poruku svim potencijalnim pojačanjima a i ostalim klubovima da nas je lako izbaciti iz trke. Ne radi se to tako, posebno ne sada kada se broj klubova sa parama znatno povećava. Prijavi
5. juni 2023.3 god. comment_345582 Treba ga dovesti i poslati na posdubu u VItesse nek se kali Prijavi
5. juni 2023.3 god. comment_345584 Ne mozemo mi sa PSGom igrati te igre. Ti ponudis 10, oni ce dici na 12 ili 15. To su Arapi koji su navikli bacati novac kako stignu. Ovdje je jedino do igraca ako bas zeli Premiership i Celzi, onda ce doci. Ali jbg razumio bih da izabere duplo vecu platu i Pariz. Iskreno nikad ga nisam gledao i nemam pojma sta moze, tako da mi je svejedno. Prijavi
5. juni 2023.3 god. comment_345586 Nemamo mi šta govoriti Arapima, naš Arap nije preplatio samo onog koga nije ni kupio. Pull nemamo apsolutno nikakav, rasprodaćemo sve (opravdano), a kupićemo slabo ikoga. I to što kupimo moraćemo preplatiti mnogo više nego ostali. Caicedo je dobra opcija, ali teško mi je zamisliti da će preći kod nas pored npr. Arsenala koji igra LP. SMS nije isti tip igrača, ali teško opet. Alvarez jedino možda mada ne znam koliko je on to rješenje. Zato mi je malo glupo olako pustiti Kantea, radije bih se tako kockao nego kupovao neprovjerene igrače za duplo više para od tržišne. Isto tako, iako je početak prelaznog roka, apsolutno nisam čuo angažovanost oko napadača? Ko će igrati špica? - Nkunku? Jel treba opet isto da se desi kao sa Havertzom i Wernerom? Prijavi
5. juni 2023.3 god. comment_345587 Nisam u toku, ali ne sećam se da sam negde video da Kante ide negde ili grešim, ispravite me Pa Kantea bih držao pa makar gulio travu mudima po terenu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.