22. maj 2023.3 god. comment_345146 Do trenera je, to je sigurno. Allegri je gori od Tuchela i problemima u napadu. Prijavi
22. maj 2023.3 god. comment_345150 Nije nama rešenje Mitrović, ajde da ga uzmeš kao neku zamenu, drugu, treću opciju i to je to Moramo da budemo svesni da naš ceo tim ima verovatno najgoru igru u fazi napada na celoj planeti u odnosu na uložena sredstva ja iz tog razloga ne bih nešto brzao oko toga, i plus što mislim da su veliku grešku napravili sa puštanjem Lukakua i onog iz Lajpciga, pa tebi pola tima igra ko babe, ti dovedes sebe u situacijuda ti Haverc igra napadača Prijavi
22. maj 2023.3 god. comment_345152 36 minutes ago, diablo_bih said: Do trenera je, to je sigurno. Allegri je gori od Tuchela i problemima u napadu. Ma celsi je godinama los sto se tice igre s napadacem. Sumnjam da bi mu legao celsi No bolje ista nego nista da se dovede. Prijavi
27. maj 2023.3 god. comment_345286 Jel ko upratio ovog momka? Ja iskreno prvi put čujem, vidio sam da ga ljudi hvale po twitteru kako je ratoboran, srčan, dobar s loptom, snažan u duelu. Dovoljno mi je što ima ovu zajebanu facurinu i što je iz Južne Amerike, krenule su opet njihove dobre generacije i tu treba pecat što više igrača. Dosta mi je više mlakonja poput Havertza, Gallaghera, Pulisica u klubu. Dok smo imali prgavih u redovima dobro smo i igrali, a čini mi se da bi se ovaj super uklopio sa Enzom u sredini. Samo će igrati veliku ulogu što nema LP iduće sezone, tako da me ne bi čudilo da završi u PSGu na kraju. Prijavi
27. maj 2023.3 god. comment_345298 Dobru prodju imaju igraci iz portugalske lige u PL, ja sam za. Naravno, treba odstreliti skat iz trenutne ekipe Prijavi
28. maj 2023.3 god. comment_345305 Nisam ga ni ja pratio al po ovome sto sam video, sa njim bi dobili na cvrstini mnogo, fizikalije, odbrana. Maskerano, Makalele u najavi. Ali bi izgubili na kreaciji. Sa njim bi Enzu morala malo da se koriguje uloga i da dobije vecu odgovornost u kreaciji igre. Tako da.... Opet se ponavljam, sve zavisi sta zelimo i sta Poch zeli da dobije. Kontam da ga ispod 60 nece dati. Prijavi
29. maj 2023.3 god. comment_345319 Nemam ništa protiv ali ne kapiram zašto se uopšte pominje prvo nekakav vezni ponovo, pa bre čoveče, mi igramo najgori fudbal u premiershipu, gol ne možemo da damo, krila kao da si pustio mangulice i tapire na terenu zajedno sa fazanima i organgutanima da nije bilo golmana i zadnja četri igrača plus ovih DM, ispali bi u čempionišip Prijavi
29. maj 2023.3 god. comment_345320 Da kupimo 2 špica samo ne bi pogriješili. Mada apsolutni fokus treba da bude na prodaji, jer dodatno gomilanje igrača bi još veći problem napravilo. Prijavi
29. maj 2023.3 god. comment_345321 Gomilanje posebna priča, od pola milijarde uloženih u transfera, vraćeno jako malo na terenu a igrač koji se najbolje dokazao, Tijago GRANDE Silva Prijavi
29. maj 2023.3 god. comment_345322 Da, ali Silva kad je kupljen iako star bio je profilisan igrač, mi sad kupujemo samo nedokazane i potencijalno vrhunske igrače, to mi je ok u slučaju da imaš već sklopljen tim sa ustaljenim igračima koji će usmjeriti takve igrače. Kod nas dovedeš npr. Mudryka i Maduekea i šta sad? Kako napraviti išta od takvih igrača kada ih staviš među ostala krila? To je sve zbog višegodišnje kupovine bez ikakvog plana i bez ikakve predstave o građenju tima. Boehly je tu priču samo digao na viši nivo. Prijavi
29. maj 2023.3 god. comment_345324 Nama je zadnji vezni preko potreban, bez obzira na to da l prodali 3 ili 33 igraca. Ugarte se uklapa u profil, ima dosta klubova koji su zainteresovani, i nasi reaguju u skladu sa time, jer ce posle verovatno biti kasno. Obznanjeno je javno, kroz mnoge pouzdane izvore da su "number six player and a reliable striker" prioritetne mete u ovom prelaznom roku, sto je i opravdano. I treba dovoditi na vreme, jer ako budemo cekali da se zavrse sve te silne prodaje nećemo imati koga da dovedemo. Da je nekako dogovoriti razmenu Kejn za Lukakua.. Prijavi
29. maj 2023.3 god. comment_345326 Sto ne dovedu Sergeja iz Lacija ima jos godinu dana ugovora, odlazi RLC, Kovacic i Kante se raspadaju od povreda ko Jugoslavija, ostaje ti jedino Enzo da je konstantno fit. Prijavi
29. maj 2023.3 god. comment_345327 Jer nam treba zadnji vezni kakav je bio npr. Matić. Igrača Sergejevih karakteristika imamo na bacanje. Prijavi
29. maj 2023.3 god. comment_345338 Nemamo nekog box to box veznjaka koji je dobar u oba pravca, ne znam ko ima njegove karakteristike, covek je srpski Lampard Prijavi
29. maj 2023.3 god. comment_345339 12 minutes ago, Igi said: Nemamo nekog box to box veznjaka koji je dobar u oba pravca, ne znam ko ima njegove karakteristike, covek je srpski Lampard Jooooj hahahahahah Prijavi
29. maj 2023.3 god. comment_345344 4 hours ago, Igi said: Sto ne dovedu Sergeja iz Lacija ima jos godinu dana ugovora, odlazi RLC, Kovacic i Kante se raspadaju od povreda ko Jugoslavija, ostaje ti jedino Enzo da je konstantno fit. Sms bi u PL propao siguran sam. Covek jednostavno ne želi da trči, igra kad mu se hoce, ladi muda po terenu.. Prijavi
29. maj 2023.3 god. comment_345346 38 minutes ago, Whisper said: Sms bi u PL propao siguran sam. Covek jednostavno ne želi da trči, igra kad mu se hoce, ladi muda po terenu.. Znaci savrsen igrac za savremeni Chelsea Prijavi
29. maj 2023.3 god. comment_345349 3 hours ago, Igi said: Nemamo nekog box to box veznjaka koji je dobar u oba pravca, ne znam ko ima njegove karakteristike, covek je srpski Lampard Svi osim Enze su to, samo što je kvalitet druga tema. Prijavi
29. maj 2023.3 god. comment_345352 Ja sam uvijek za dovođenje Srba, kakvi su da su. Još ako ode Kovačić onda top. Prijavi
29. maj 2023.3 god. comment_345358 Bojim se da su i sms i ugarte jednodimenzionalni igraci. U Pl u centralni vezni moraju biti obuceniji ako zele da budu deo sampionskih timova. Koliko je ugarte odličan u fazi odbrane (neverovatan broj oduzetih lopti i dobijenih duela) toliko je sms u kreaciji. Al koliko je ugarte opasan po gol protivnika toliko je sms koristan u fazi odbrane. Takvi jednodimenzionalni igraci su nekad bili od posebne vaznosti ali u današnjem fudbalu kad pogledate sve sampionske timove jako je malo ili nema tih "specijalaca". Imali su ih i imaju timovi poput arsenala totenhem npr al zato to nisu sampionski timovi. On svakako moze biti od velike koristi, sto u fazi pozicione odbrane sto u fazi presinga (uz takticko usavršavanje do nivoa približno Kanteu) ali mora mnogo da radi. U prevodu, ugarte mora jos da se usavršava da radi na tehnici a koliko je to moguce to treba nasa skauting sluzba da proceni. Prijavi
29. maj 2023.3 god. comment_345361 4 hours ago, ker said: Ja sam uvijek za dovođenje Srba, kakvi su da su. Još ako ode Kovačić onda top. al sipak kad je citav svijet protiv Srba Prijavi
30. maj 2023.3 god. comment_345363 Dobar izbor za tu poziciju box to box bi bio Jacob Ramsey iz Vile. Bio je dobar i ranije, ali sad sa Emerijem je podigao igru na nivo vise. Odličan je pod presingom, jak na nogama, dug korak ima, teško mu je uzeti loptu. Ugarte, Enzo i Ramsey bi bili izuzetno kompatibilan trougao na sredini. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.