Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Zajebanciju na stranu SMS ili bi bio pogodak ili bi bio odron, a rizik je ogroman. Pogotovo u ovom klubu gdje uvijek vlada Marfijev zakon, mora da krene po zlu.

9 minutes ago, Kun Aguer0 said:

20 miliona je malo premalo ali šta da se radi, ne znam koliko će dati za Ugartea ako ga planiraju dovoditi.

Također ne znam što ne pokušaju neku trampu da se uključi i Vlahović, može se Juventusu još smeća poslati, oni to ionako vole

Udjes na temu Manuel Ugarte i procitas 😜 

Probaj dovesti neko odron krilo iz Southamptona i tražit će ti više od 20 miliona funti. Bez obzira što je u zadnjoj godini ugovora taj igrač vrijedi više, pogotovo što ima taj marketinški efekat jer je Amerikanac. U našoj situaciji je bilo kakva cijena prihvatljiva samo da ga se riješimo, tako da će se usrećiti ko ga dovede.

Ma sve sto se moze prodat, prodat.

Treba ovdjs od 0 krenut

Enzu, colwilla, badiashile, mudrov, madueke i tako te ostavit. Neki su se pokazali a nekima treba sansu jos dat.

Kova je dobar al nece biti bolji i treba na vrijeme pravit smjenu igraca a ne cekat ih da se penzionisu

Sve ok, ali da Mounta i Kovacica prodajemo u United i City, nije mi jasno. Ne znam do cega je ili sam ja ostario pa mi je prelazak naših igraca u te klubove i ostale najjace klubove iz PL jos uvijek bauk ili je nesto drugo u pitanju. Govorimo o igracima koji imaju jos dosta utakmica i sezona u nogama..

• Popularna objava

Još će ispasti klub kriv što ih prodaje, pa kad već svim silama žele da idu bolje ih prodati bilo kome, samo neka plate, ostalo me ne zanima. I želim im uspješne sezone tamo i zalaganje kao što su pokazali u ovom klubu ove godine.

• Popularna objava

Njihove zahtjeve može ispuniti 8-9 klubova na svijetu od toga 5 engleskih. Sve češće ćemo viđati ovakve stvari. Evo i na ljeto mi kupili Cityevog igrača, Arsenal im uzeo dva i mi u januaru prodali Jorginha u Arsenal.

Ne treba nikog zadrzavati protiv njegove volje. Kovacicu se ne igra vec godinu dana, sve je to blijedo, mlitavo, nezainteresirano. Nikad se nisi mogao 100% osloniti na njega, povreda za povredom. Naravno da ce se to promijeniti kad potpise za City. Nema kod Guardiole zabusavanja.

5 hours ago, Adi said:

Njihove zahtjeve može ispuniti 8-9 klubova na svijetu od toga 5 engleskih. Sve češće ćemo viđati ovakve stvari. Evo i na ljeto mi kupili Cityevog igrača, Arsenal im uzeo dva i mi u januaru prodali Jorginha u Arsenal.

Upravo to, Engleske liga je toliko otišla naprijed u odbosu na ostale da ćemo sve češće morat gledat prodaju među rivalima jer jednostavno nemaju gdje drugdje

Ako cemo tako da gledamo, ni na jednog se ne mozemo osloniti. Kad se setim svih igraca pre Tuhel ove ere, popljuvanih koliko hoces, a posle osvajanja klempavka isti ti igraci kraljevi. Ridiger je nekako najplasticniji primer. 

Svi ali apsolutno svi mogu za mnogo vecem nivou da igraju, ali je problem sto su kod nas svi standardi toliko niski i nezahtevni da je ova sredina tabele realno stanje stvari. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.