25. juni 2023.3 god. comment_346091 Nadam se da griješim, ali ne kontam šta će nam ovaj Jackson, apsolutno mi nije jasno i ne vidim koji to kvalitet ima za Chelsea. Mislim, 35+2 miliona za nekog ko je napadač sa pola godine dobrog fudbala i to na 8 godina. Dobra stvar je što prodajemo dosta, ali ovaj prvi transfer mi se ne sviđa uopšte. Opet, nadam se da da lupam i da će ovaj biti dobar mada mi stvarno nije jasno gdje ga iskopaše. Prijavi
25. juni 2023.3 god. comment_346093 keru, moj topao savet je da se opustis ako je ikako moguce u nedelju uvece, ne znam dal sutra radis.... da pijem, preporucio bih ti 3-5 rakija domacih kvalitetnih, uz jedno pivo hladno pred spavanje, uz jak prebranac na sve to i zacementirano spavanje 100 posto bez brige pored stocica, jedan kafetin za svaki slucaj za ujutru znaci od prelaznog roka za sad nam je doso samo taj Dzekson, koji zahteva da ukljucim napore kao u doba kada sam krenuo da navijam za Celzi tako da od sutra krecem u nove pobede, verujem da i dalje ima onih klipova gde se deli igraca na svaki segment " dodir s loptom", igra bez lopte, sutevi ka golu i slicno, pomno cu ispratiti a u puazi, ako uhvatim, a i zabole me idem da pospem pepeo svu gamad koja ce nas napustiti ko najvece picke Prijavi
25. juni 2023.3 god. comment_346095 opušten sam ja, a nedjeljom radim isto kao i ponedjeljakom tako da mi je svejedno kao što možeš zaključiti nisam pisao ništa sigurno 2 sedmice, a ovo mi je zapalo za oko sad ne znam, jesam li nešto pogrešno uradio ili? Prijavi
25. juni 2023.3 god. comment_346096 Moj utisak da cemo pored Jacksona dovesti Veigu, Caiceda i Kudusa (ako ne Kudusa, onda nekoga drugog koji igra lijevom nogom kao npr. Olise ili mali Guler). Isto tako necemo kupovati prije prvog jula, jer su se u upravi zabavili sa prodajama, plus zavrsava FFP godina zakljucno sa prvim julom. Jackson se kupio, jer su Villarealu trebale pare, a ionako ce biti na 3 rate transfer. Zaboravio sam golmana, Mamardashvili vjerovatno kao drugi golman koji ce igrati u kupovima. Iako sam vidio opet da spominju Dioga Costu, ali ne vjerujem da ce dati 75 miliona za njega. Prijavi
26. juni 2023.3 god. comment_346119 Da se spominje samo potpisivanje Vlahovica mozda bih i povjerovao, ali da neko hoce Lukakua.... Prijavi
27. juni 2023.3 god. comment_346127 Izradice nas Juventus. Na kraju ce se desiti da cemo mi dati 40 miliona i Lukakua za Vlahovica. Prijavi
27. juni 2023.3 god. comment_346128 Mozda bi se Vlahovic dobro pokazao pod Pochom, s obzirom da je Allegri takticar. Prijavi
27. juni 2023.3 god. comment_346129 1 hour ago, Spaha said: Izradice nas Juventus. Na kraju ce se desiti da cemo mi dati 40 miliona i Lukakua za Vlahovica. Mislim da se tako i vode pregovori Prijavi
27. juni 2023.3 god. comment_346131 To čak i nije loše, dobiješ Vlahovića za samo 40 miliona i uz to se rješiš vreće crnih govana to ti je odmah ogroman plus na svim poljima, možda treba Juve i 60 da traži Prijavi
28. juni 2023.3 god. comment_346141 Leicesterov James Maddison (26) trebao bi obaviti liječnički pregled u Tottenhamu i zgotoviti transfer težak 40 milijuna eura. Za nas bi kostao barem 10 miliona vise. Steta da ode u Spudse, dobar igrac. Prijavi
28. juni 2023.3 god. comment_346142 Pa mogli smo ga uzeti, pogotovo ako su već odlučili da Mount 100% napušta. Prijavi
28. juni 2023.3 god. comment_346153 Chelsea are close to signing 18-year-old forward Angelo from Santos for £15M. Ovaj mali na FMu je zvijer Prijavi
28. juni 2023.3 god. comment_346154 Rice odlazi u arsenal, dogovorena cifra, sad je samo stvar rata. Prijavi
28. juni 2023.3 god. Autor comment_346158 4 hours ago, hamco said: Da mozete birati koga bi prije uzeli, Rice ili Caiceda? Ako je isto para Ricea. Cak mislim da je bolji match up Enzo-Rice nego Enzo-Caicedo. Prijavi
28. juni 2023.3 god. comment_346159 Just now, Bari said: Ako je isto para Ricea. Cak mislim da je bolji match up Enzo-Rice nego Enzo-Caicedo. Rice će biti 20ak miliona skuplji. Nama bi cak Rice i vise odgovarao jer je on vise poziciono orijentisan i sa njim bi nasi bekovi imali vise slobode da idu napred. Prijavi
28. juni 2023.3 god. Autor comment_346161 1 hour ago, Whisper said: Rice će biti 20ak miliona skuplji. Znam, zato i kazem da je ista cijena Rice bez razmisljanja, ovako bara-bara. Prijavi
28. juni 2023.3 god. comment_346167 I ja mislim da je Rice generalno bolji igrac. Caicedo je tehnicki jaci, cak i na malom prostoru zna drzati loptu bez problema dok defanzivne zadatke ne treba ni spominjati. Kako god, smatram da je Caicedo odlicna prilika i ako ce vec Rice u Arsenal, ne smijemo propustiti priliku da njega dovedemo. Prijavi
28. juni 2023.3 god. comment_346168 12 hours ago, Wisey said: Leicesterov James Maddison (26) trebao bi obaviti liječnički pregled u Tottenhamu i zgotoviti transfer težak 40 milijuna eura. Za nas bi kostao barem 10 miliona vise. Steta da ode u Spudse, dobar igrac. 12 hours ago, ker said: Pa mogli smo ga uzeti, pogotovo ako su već odlučili da Mount 100% napušta. Pogotovo ako je alternativa Szoboszlai koji ima otkupnu klauzulu veću od Nkunkuove. Za te pare se ne može dovesti bolji igrač od Maddisona. Prijavi
28. juni 2023.3 god. comment_346169 Kakav crni Soboslai, to su sve ublehe iz Bundeslige. Pitanje je veliko hoce li i Nkunku ista pokazati ili ce izgledati kao Werner odnosno Havertz. Medison je meni vrh igrac a 40 miliona eura je u danasnje vrijeme bagatela za takvog veznjaka. Cak bih razmislio i o Harveyu Barnesu kao alternativi na krilnim pozicijama. Igrac koji bi dao sirinu ekipi, ima sta pokazati a ne bi se bunio biti u rotaciji s obzirom da ni ostala krila nisu neke dokazane zvijezde. Prijavi
28. juni 2023.3 god. comment_346171 3 hours ago, Wisey said: Kakav crni Soboslai, to su sve ublehe iz Bundeslige. Pitanje je veliko hoce li i Nkunku ista pokazati ili ce izgledati kao Werner odnosno Havertz. Medison je meni vrh igrac a 40 miliona eura je u danasnje vrijeme bagatela za takvog veznjaka. Cak bih razmislio i o Harveyu Barnesu kao alternativi na krilnim pozicijama. Igrac koji bi dao sirinu ekipi, ima sta pokazati a ne bi se bunio biti u rotaciji s obzirom da ni ostala krila nisu neke dokazane zvijezde. Meni je taj Barns ko Gordon iz Evertona/Njukastla, malo bljesne, pa neko vreme ništa,.mnogo zuji malo meda daje. Za Medisona se slažem, značio bi nam i na poziciji 10 i na desnoj strani. Prijavi
29. juni 2023.3 god. comment_346174 Rice ili Caicedo, Rice bez razmišljanja čak i za veću sumu... 7 hours ago, Whisper said: Meni je taj Barns ko Gordon iz Evertona/Njukastla, malo bljesne, pa neko vreme ništa,.mnogo zuji malo meda daje. Za Medisona se slažem, značio bi nam i na poziciji 10 i na desnoj strani. Barnesa bi sigurno uzeo za neke normalne pare, pravo krilo. Jedini je problem što je i on ko i svi lijevo krilo a tu je već gužva kod nas u ekipi. Maddison je isto bio odlična prilika i čudi me što se nije pokazalo nikakvo interesovanje za njega, 40 miliona igrač u prime-u i ima još sigurno 4 jake sezone u nogama. Odličan šut i odličan izvođač prekida, bukvalno sve što nemamo Prijavi
29. juni 2023.3 god. comment_346176 Maddison je 45 mil eura, trazili ljudi 55. Vrlo jednostavno. Southamton trazi 50 miliona za JWPa, a i za Laviu. Nejverovatno nesto da drugoligasi traze ovoliko para i kada ispadnu iz lige. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.