29. april 2023.3 god. comment_344643 54 minutes ago, apeiron said: Zato svako voza ove naše bečke dječake. Bolji smo bili dok smo imali par krkana u ekipi. Sad smo više tim fufica. Ma treba tih budala da poguraju komplet ekipu. Ja kad vidim martinezove reakcije i ja bi 90 minuta sprinto. Rudiger je isto budala Mislim nema od njega nista sigurno al kad bi se vec dovodio golman, on bi mi bio zelja. Prijavi
29. april 2023.3 god. comment_344645 Kad se sjetim onog amazonca Coste. Pa taj ti voza po zivcima 90 minuta, potom stara garda da i ne spominjem. Ovi sad odu na poluvremenu u svlačionicu i traže majčine sise, još samo im neko treba da pelene promjeni. Prijavi
30. april 2023.3 god. comment_344649 E čuj Onanu da plate 40 miliona i da daju Kepu za njega, hahahahhaha, pa jebo mater da li iko prati fudbal ili samo onako lupaju igrače. Onana kurac od golmana, mrtva rupetina Prijavi
5. maj 2023.3 god. comment_344797 Da vas cujem, koga bi ste vi doveli? Maigan Rice(Palinha) David Prijavi
5. maj 2023.3 god. comment_344798 Law kaže da želimo Onanu, dakle novi golman dolazi sigurno. Prijavi
5. maj 2023.3 god. comment_344801 Neka i Onane, samo da prodaju Kepu da ne čitam više gluposti po forumu. Mada Onana je generalno loš izbor ako sve uzmemo u obzir. Prijavi
5. maj 2023.3 god. comment_344804 Onana ako se dovede ce biti veliki promasaj. Dovodi se igrac na poziciji gdje se ne smjenjuju puno igraci. Bolje da ostave onda Kepu, po statistici je medju najboljima u Europi. Prijavi
5. maj 2023.3 god. comment_344806 On 8/2/2022 at 1:36 PM, Wisey said: Nista taj Ćućurela posebno igrac, vidjet ce se. Brzinu nema, snagu nema, napadacki slabija verzija Alonsa. Nemas napadaca nijednog a ganjas lijevog beka gdje imamo 3 igraca vec. Smijesno. Samo da i ovaj upis od 02.08.2022 ostane zabiljezen. U vrijeme kad su mnogi onanisali na Ćućurelju. Elem, prije svega jedan pravi napadac/centarfor nam je potreban. Tek onda sve ostalo. Kriminal je bio uci u sezonu s njemackim magaretom kao udarnom iglom, to je mogao samo trener operisan od ofanzive (citan sahista Tuchel) sebi dozvoliti. Prijavi
6. maj 2023.3 god. Popularna objava comment_344812 10 hours ago, Wisey said: Samo da i ovaj upis od 02.08.2022 ostane zabiljezen. U vrijeme kad su mnogi onanisali na Ćućurelju. Pa ti pljuješ sve redom i to neprestano i onda kad se ispostavi da je nešto od toga stvarno loše onda kažeš "jesam li vam rekao?". Nemoj zezati. Doduše ove sezone apsolutno nije bilo ništa ni za pohvaliti. Prijavi
6. maj 2023.3 god. comment_344815 Cini ti se drug. Nisam ja kriv sto su ljudi dovodili smece od igraca. Samo sam jedan od rijetkih to pisao i prije nego sto su dosli u klub. Provjeri da li sam to radio i za sva ostala pojacanja pa ces se uvjeriti. Prijavi
6. maj 2023.3 god. comment_344816 Ma zajebavam se 😅 Ova sezona je nezahvalna za komentariati pojačanja u neku ruku, jer teško je pričati o uklapanju u sistem kad sistem ne postoji. Valjda će biti bolje pa će se za neka pojačanja vidjeti da li su stvarno pravi flopovi ili nešto drugo. Prijavi
6. maj 2023.3 god. comment_344818 Po trenutnom stanju svi su flopali i ne mozemo realno nikog ocjenit dol 7h me vidimo kako igraju kao kolektiv. Mozda bi enzu izdvojio al daleko je to od 100+m igraca Jedino badiashilea i maduekea ne mozemo popljuvat jer nismo ih se mogli jos nagledat Prijavi
8. maj 2023.3 god. comment_344852 Meni samo nije jasno ako još nismo doveli trenera, a imamo 100 igrača na raznim spiskovima, zašto se i dalje nagađa i priča o nekim pojačanjima? Zar nismo zaključili da je to jedan od problema... Treba sačekati trenera pa vidjeti šta hoće, ako kaže npr. da mu ne treba novi špic samo ga poslati nazad odakle je došao jer očigledno da ćemo opet imati iste probleme. Prijavi
8. maj 2023.3 god. comment_344857 Thuramu istice ugovor. Mozda solidna opcija za napadaca. Nikad se ne zna, mozda upali. Prijavi
8. maj 2023.3 god. comment_344860 37 minutes ago, soxx said: Thuramu istice ugovor. Mozda solidna opcija za napadaca. Nikad se ne zna, mozda upali. Pa pokusavamo se rijesiti polovnjaka, sto bi doveli jos jednog? Prijavi
8. maj 2023.3 god. comment_344861 1 hour ago, diablo_bih said: Pa pokusavamo se rijesiti polovnjaka, sto bi doveli jos jednog? Pa svakako dovodimo polovnjake po 70 miliona. Sta fali pokusat s ovim a vjerujem da bi ako nista bio dobar igrac za rotacije Prijavi
8. maj 2023.3 god. comment_344863 Eto igrat ce havertz i lukaku nam napadaca i rijeseno. Od broje nece biti nista pogotovo nakon povrede. Prijavi
8. maj 2023.3 god. comment_344866 Igrač koji u jačem klubu može biti samo rezerva. Nama treba klasičan napadač (ne pola napadač, pola krilo) visoke klase i to dokazano ime. Na poziciji talenta imamo Broju, a na poziciji lažne devetke imamo igrača na izvoz. Prijavi
8. maj 2023.3 god. comment_344868 Nema puno opcija. Osimhen broj jedan. Ako ne može ima Vlahović, David, Toney. Prijavi
8. maj 2023.3 god. comment_344869 Pa nema a ti ce kostat silu para a ne garantuju nista kao ni Thuram a ostat na havercu i broji je suludo. Nevjerujem da ce lukaku ostat. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.