Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

54 minutes ago, apeiron said:

Zato svako voza ove naše bečke dječake. Bolji smo bili dok smo imali par krkana u ekipi. Sad smo više tim fufica.

Ma treba tih budala da poguraju komplet ekipu. Ja kad vidim martinezove reakcije i ja bi 90 minuta sprinto.

Rudiger je isto budala

Mislim nema od njega nista sigurno al kad bi se vec dovodio golman, on bi mi bio zelja.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Kad se sjetim onog amazonca Coste. Pa taj ti voza po zivcima 90 minuta, potom stara garda da i ne spominjem. Ovi sad odu na poluvremenu u svlačionicu i traže majčine sise, još samo im neko treba da pelene promjeni.

On 8/2/2022 at 1:36 PM, Wisey said:

Nista taj Ćućurela posebno igrac, vidjet ce se. Brzinu nema, snagu nema, napadacki slabija verzija Alonsa.

Nemas napadaca nijednog a ganjas lijevog beka gdje imamo 3 igraca vec. Smijesno.

Samo da i ovaj upis od 02.08.2022 ostane zabiljezen. U vrijeme kad su mnogi onanisali na Ćućurelju.

Elem, prije svega jedan pravi napadac/centarfor nam je potreban. Tek onda sve ostalo. Kriminal je bio uci u sezonu s njemackim magaretom kao udarnom iglom, to je mogao samo trener operisan od ofanzive (citan sahista Tuchel) sebi dozvoliti.

• Popularna objava
10 hours ago, Wisey said:

Samo da i ovaj upis od 02.08.2022 ostane zabiljezen. U vrijeme kad su mnogi onanisali na Ćućurelju.

Pa ti pljuješ sve redom i to neprestano i onda kad se ispostavi da je nešto od toga stvarno loše onda kažeš "jesam li vam rekao?". Nemoj zezati.

Doduše ove sezone apsolutno nije bilo ništa ni za pohvaliti.

Cini ti se drug. Nisam ja kriv sto su ljudi dovodili smece od igraca. Samo sam jedan od rijetkih to pisao i prije nego sto su dosli u klub. 

Provjeri da li sam to radio i za sva ostala pojacanja pa ces se uvjeriti. 

Ma zajebavam se 😅

Ova sezona je nezahvalna za komentariati pojačanja u neku ruku, jer teško je pričati o uklapanju u sistem kad sistem ne postoji.

Valjda će biti bolje pa će se za neka pojačanja vidjeti da li su stvarno pravi flopovi ili nešto drugo.

Po trenutnom stanju svi su flopali  i ne mozemo realno nikog ocjenit dol 7h me vidimo kako igraju kao kolektiv. Mozda bi enzu izdvojio al daleko je to od 100+m igraca

Jedino badiashilea i maduekea ne mozemo popljuvat jer nismo ih se mogli jos nagledat

Meni samo nije jasno ako još nismo doveli trenera, a imamo 100 igrača na raznim spiskovima, zašto se i dalje nagađa i priča o nekim pojačanjima? Zar nismo zaključili da je to jedan od problema...

Treba sačekati trenera pa vidjeti šta hoće, ako kaže npr. da mu ne treba novi špic samo ga poslati nazad odakle je došao jer očigledno da ćemo opet imati iste probleme.

1 hour ago, diablo_bih said:

Pa pokusavamo se rijesiti polovnjaka, sto bi doveli jos jednog?

Pa svakako dovodimo polovnjake po 70 miliona. Sta fali pokusat s ovim a vjerujem da bi ako nista bio dobar igrac za rotacije

Pa nema a ti ce kostat silu para a ne garantuju nista kao ni Thuram a ostat na havercu i broji je suludo. Nevjerujem da ce lukaku ostat.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.