Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

32 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Evo stigo špic iz Villareala sa jednom dobrom polusezonom, treba vidjeti ima li još takvih pa da nakupujemo malo

Ne mora znaciti da nije dobar potez, obicno takvi transferi ispod radara (citaj Badiashile) se pokazu kao pun pogodak. Cak i da ne uspije, nije neka astronomska cijena.

Whisper

Mislim da ce to biti Caicedo, najskuplji i najzvucniji transfer ovog ljeta. Bio bi to mozda Nkunku, ali on je nas jos od prosle godine.

Ovaj Jackson, pa za njega realno i ne mozemo imati misljenje, jer ga niko od nas nije gledao. Po statistici strasna polusezona( ali samo polusezona), po youtube klipovima dobar napada (ali naravno, to su samo klipovi). Nadam se da ce pozitivno iznenadit, skup nije. Transfer tipa Badiashila, s kojim sam apsolutno zadovoljan.

stigla je vijest, Kepa ostaje prvi golman. Ja sam razocaran, ali mozda nema dovoljno para za skupog golmana. Za Onanu i Maignana po 80 miliona hoce, ne vrijede toliko. Na kraju, mozda bude i ok jos jedna sezona s Kepom, ionako necemo osvojiti titulu, pa sljedece godine zaganjat kvalitetnog mladog golmana, ako takav bude na trzistu.

Kvara je levo krilo, gde smo već doveli Mudrika, koji zaslužuje da mu se da sezona u normalnim uslovima. 

A lupio sam ovo za Mbapea jer Boehly svakako želi nekog poster boya, jer njima je sve u marketingu ipak. 

Prodaćemo dovoljno igraca i da ispeglamo ffp i da potpuno rasteretimo platni budžet, tako da bi sa finansijske strane takav transfer bio izvodljiv.

1 hour ago, Whisper said:

Kvara je levo krilo, gde smo već doveli Mudrika, koji zaslužuje da mu se da sezona u normalnim uslovima. 

A lupio sam ovo za Mbapea jer Boehly svakako želi nekog poster boya, jer njima je sve u marketingu ipak. 

Prodaćemo dovoljno igraca i da ispeglamo ffp i da potpuno rasteretimo platni budžet, tako da bi sa finansijske strane takav transfer bio izvodljiv.

Moze on i desetku, poluspica odigrati a moze i Mudryk desno ponekad. Ako se rijese magareta i Mounta (Zijesa i Pulisica svakako ne racunam) trebat ce nam sirine ali i kvalitete na tim pozicijama. Ne bih se bas toliko uzdao u Maduekea i Mudrika.

Kakav Mbape, totalno nerealan transfer. Ko prvo on sigurno neće u klub koji ne igra LP, ko drugo unatoč svemu nemamo mi tih para, treba ne samo platit njemu masnu plaću nego i PSG-u masnu odštetu, ako ga uopće budu tili prodat, a najvjerojatnije ostaje di je ove sezone i onda iduće bude besplatno minja klub (vjerojatno Real).  Osim ako opet ne produži i ostane vječno u PSG, šta me nebi začudilo

16 minutes ago, ja13 said:

Kakav Mbape, totalno nerealan transfer. Ko prvo on sigurno neće u klub koji ne igra LP, ko drugo unatoč svemu nemamo mi tih para, treba ne samo platit njemu masnu plaću nego i PSG-u masnu odštetu, ako ga uopće budu tili prodat, a najvjerojatnije ostaje di je ove sezone i onda iduće bude besplatno minja klub (vjerojatno Real).  Osim ako opet ne produži i ostane vječno u PSG, šta me nebi začudilo

Ne mogu tražiti previše, pod previše mislim više od 150 miliona, godina ugovora mu je ostala. Izjasnila se uprava pariza i rekla da za džaba neće otići. Mora potpisati ugovor novi do 2024/25 ili ide na prodaju. 

Ja mislim da će završiti u Realu do kraja prelaznog, ipak su ostali bez Benzeme. Volio bih da naši pokušaju, Kante otišao skinuto s platne liste 300k sedmicno, Koulibaly ako ode jos 200k skinuto, Sterlinga bih prodao bez razmisljanja i Havertz također ode 200k sedmicno. Pokušati definitivno možemo, finansijski možemo parirati bilo kome, sportski baš i ne.

7 minutes ago, reLo said:

Za sada zarađeno prodajom:

Kovačić: 35 miliona eura

Koulibaly: 20 miliona eura

Ziyech: 10 miliona eura

Neto: 65 miliona eura

koliko smo plate uštedeli ako imaš info 🙂 

50 minutes ago, reLo said:

Havertz: 78 miliona eura

Neto: 143 miliona eura

A bit će sigurno još barem Mendy.

Isto tako, oslobađa se 9 miliona na plate preko Havertza.

1 hour ago, reLo said:

Ekstra, vracene pare od transfera bacene na pudlicu

Kovacic skart ide u City.

Zasad dobar posao radimo s prodajom igraca. Jedino mi je zao zbog Kantea, on je trebao ostati. Ostalo sve nek nose.

Da nije Arapa ovo bi ziva patnja bila da se rasproda. Morali bi se natezati sa sugavim Talijanima do kraja prelaznog roka i onda bi im davali badava igrace na pozajmice bez otkupa. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.