Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Chelsea are closing in on the signing of RB Leipzig midfielder Dominik Szoboszlai and agreement could be done in the next few days.

{TuttoMercato via Sport Witness}

Jedan od retkih fudbalera koji moze dati gol iz slobodnog udarca, a da pritom ne ubije nekog u publici ili u zivom zidu.

PS ne znam koliko je relevantan izvor.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

9 hours ago, diablo_bih said:

Sve baci, slazem se sa izborom igraca. Zakariu zamjeniti sa boljim igracem, Konea iz gladbacha i to je to.

Conor, Mount, Kovacic? Ne bih njih prodavao. Ako gledamo trenutnu situaciju treba prodati sve igrace, mislim da nije mjerilo. Kovacic je vrhunska opciija, Conor ima dosta toga, ali treba da radi malo na poliranju tehnike, dok Mounta se ne bih tako brzo odricao iako trenutno ne lici na sebe.

1 hour ago, ker said:

Conor, Mount, Kovacic? Ne bih njih prodavao. Ako gledamo trenutnu situaciju treba prodati sve igrace, mislim da nije mjerilo. Kovacic je vrhunska opciija, Conor ima dosta toga, ali treba da radi malo na poliranju tehnike, dok Mounta se ne bih tako brzo odricao iako trenutno ne lici na sebe.

Maunt svira kurcu oko novog ugovora. Na kraju sezone mu dati ponudu uzmi ili ostavi i prodati ako ne zeli da potpise. 

Kovacicu ugovor istice narednog leta, duze vreme se spominje da je unsettled, prodati da ne ode bez obestecenja. 

Konor nece otici ako prethodna dvojica budu prodata. U slucaju da Maunt ostane, bice zrtvovan da se izbalansiraju knjige. 

17 minutes ago, Whisper said:

Maunt svira kurcu oko novog ugovora. Na kraju sezone mu dati ponudu uzmi ili ostavi i prodati ako ne zeli da potpise. 

Kovacicu ugovor istice narednog leta, duze vreme se spominje da je unsettled, prodati da ne ode bez obestecenja. 

Konor nece otici ako prethodna dvojica budu prodata. U slucaju da Maunt ostane, bice zrtvovan da se izbalansiraju knjige. 

Mi uopste ne znamo kakva je situacija oko Mounta i koliko mu nude. Naravno da ovim igrama ne zasluzuje ogromnu platu, ali ne zasluzuje ni da ga se rijesi po kratkom postupku. Ako ovaj tim iole vrati forumu, siguran sam da ce i on biti mnogo bolji.

Kovacicu istice ugovor, ali kakva je trenutna situacija (i posmatrajuci listu igraca koji su gore spomenuti na listi) on je nama preko potreban igrac. Sad da li je zadovoljan ili ne to je vec pitanje za zutu stampu, ali bolje ga je imati jos godinu dana i mozda dati za dzaba pa da imamo od njega nesto na terenu nego prodavati Man Cityju reda radi jer eto pod svaku cijenu podmladjujemo tim.

Conor bi vjerovatno bio prvo zrtveno jagnje, iako mislim da ima mjesta i za njega, radije bih prodao RLC-a iako se sa njim moze dobiti sirina u ekipi. Ne misllim da mora biti prvotimac nego za pocetak tipican squad igrac. Svi trenutno racunaju da cemo opet dovesti 10 igraca i potrositi jos 600 miliona, ali nisam siguran u to. Mislim da treba stati u jednom trenutku sa tim i poceti sa gradjenjem identiteta timu, posto trenutno ima igraca na izvoz, a karaktera nigdje.

Pored ovih kojih sam nabrojao, cak mislim da ni Mendyja ne treba prodavati, osim u slucaju da ne zeli da se bori za mjesto. Tesko da cemo tu izvuci ista bolje. Prva solucija je traziti boljeg golmana od Kepe i potrositi tonu para, a druga je uzeti zamjenskog golmana za Kepu koji ce sigurno biti gori od Mendyja, tako da se u sustini ne pojacas nego oslabis.

Ziyecha prodati bez razmisljanja, Zakariu vratiti, Havertza pokusati prodati nekome mada ne znam kome, a isto tako i Pulisica i Chalobaha za koje stvarno nisam siguran kome uvaliti.

Tako da u sustini plan da se prodaju svi ovi igraci i nadju savrsene zamjene je poprilicno nerealna prica, ako 20% od ovoga uspiju svaka cast.

1 hour ago, ker said:

Mi uopste ne znamo kakva je situacija oko Mounta i koliko mu nude. Naravno da ovim igrama ne zasluzuje ogromnu platu, ali ne zasluzuje ni da ga se rijesi po kratkom postupku. Ako ovaj tim iole vrati forumu, siguran sam da ce i on biti mnogo bolji.

Kovacicu istice ugovor, ali kakva je trenutna situacija (i posmatrajuci listu igraca koji su gore spomenuti na listi) on je nama preko potreban igrac. Sad da li je zadovoljan ili ne to je vec pitanje za zutu stampu, ali bolje ga je imati jos godinu dana i mozda dati za dzaba pa da imamo od njega nesto na terenu nego prodavati Man Cityju reda radi jer eto pod svaku cijenu podmladjujemo tim.

Conor bi vjerovatno bio prvo zrtveno jagnje, iako mislim da ima mjesta i za njega, radije bih prodao RLC-a iako se sa njim moze dobiti sirina u ekipi. Ne misllim da mora biti prvotimac nego za pocetak tipican squad igrac. Svi trenutno racunaju da cemo opet dovesti 10 igraca i potrositi jos 600 miliona, ali nisam siguran u to. Mislim da treba stati u jednom trenutku sa tim i poceti sa gradjenjem identiteta timu, posto trenutno ima igraca na izvoz, a karaktera nigdje.

Pored ovih kojih sam nabrojao, cak mislim da ni Mendyja ne treba prodavati, osim u slucaju da ne zeli da se bori za mjesto. Tesko da cemo tu izvuci ista bolje. Prva solucija je traziti boljeg golmana od Kepe i potrositi tonu para, a druga je uzeti zamjenskog golmana za Kepu koji ce sigurno biti gori od Mendyja, tako da se u sustini ne pojacas nego oslabis.

Ziyecha prodati bez razmisljanja, Zakariu vratiti, Havertza pokusati prodati nekome mada ne znam kome, a isto tako i Pulisica i Chalobaha za koje stvarno nisam siguran kome uvaliti.

Tako da u sustini plan da se prodaju svi ovi igraci i nadju savrsene zamjene je poprilicno nerealna prica, ako 20% od ovoga uspiju svaka cast.

Eto takva je situacija sa Mauntom. 

Sto se tice Kovacica, ali i svih kojima isticu ugovori naredne sezone bilo je reci iz pouzdanih izvora da klib nece dozvoliti da igraci odlaze besplatno, vec ce biti prodati, ako ne zele da produze ugovore, da bi na njihovim odlascima bili u plusu knjigovotstveno, sto je posebno bitno zbog ffpa jer cemo najverovatnije preskociti LS sledece sezone. 

Ja bih eto radije sansu dao Santosu, Kasadeiu ili Vebsteru nego sto bi RLCa zadrzao.

Ma sumnjivo mi je to, kao da pripremaju navijace da lakse prihvate odlazak, kao nema cifre, ali tu je oko Jamesa, malo mi je cudno to.

Ovdje je najveca greska sto mi se cini da i dalje transfer politiku vode ljudi koji nisu strucni. Prvo treba dovesti osobu sposobnu da to radi pa onda prodavati i dovoditi trenere i igrace.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.