3. mart 2023.3 god. comment_341478 Chelsea are closing in on the signing of RB Leipzig midfielder Dominik Szoboszlai and agreement could be done in the next few days. {TuttoMercato via Sport Witness} Jedan od retkih fudbalera koji moze dati gol iz slobodnog udarca, a da pritom ne ubije nekog u publici ili u zivom zidu. PS ne znam koliko je relevantan izvor. Prijavi
3. mart 2023.3 god. comment_341481 Ne vidim potrebu da ga dovodimo. Još jedan igrač koji nema pravu poziciju, nego je nešto između 10-ke i krila. Imamo već dovoljno igrača na tim pozicijama. Pored toga nekonstantan igrač sa povremenim momentima genijalnosti. Prijavi
4. mart 2023.3 god. comment_341492 Szoboszlai je nevjerovatno kreativan igrac sa dobrim sutem. Moze igrati u sredini isto, ali i na krilu. Prijavi
4. mart 2023.3 god. comment_341496 13 hours ago, Bari said: Kako se isplati štrajkovati i prijetiti odlaskom. Odmah stiže povišica. Prijavi
4. mart 2023.3 god. comment_341498 To mozes samo kad nisi lako zamjenjiv. Sto vise znas, to je poslodavcu teze. Vrijedi za bilo koju bransu. Tako i u ovom slucaju. Oni boljeg naci ne mogu. Prijavi
4. mart 2023.3 god. comment_341503 Szoboszlai odličan igrač i meni lično vrlo gotivan, imao je jednu nezgodnu povredu prije 2 sezone sjećam se kad je tek prešao u Lepzig. Koliko god da mi je gotivan igra na poziciji koja nam je najmanje potrebna u ovom trenutku Prijavi
4. mart 2023.3 god. Autor comment_341530 4 hours ago, hamco said: Nkunku se opet povrijedio. Sta mu je sad, koliko ozbiljno? Prijavi
4. mart 2023.3 god. comment_341539 Sinoć je prvi put igrao od prve minute nakon povrede. Vidjelo se da nije to to. Svaki duel je gubio i pred golom je uvijek sekundu kasnio sa dodavanjem ili udarcem. Nadam se da povreda neće od njega napraviti prosječnog igrača. Prijavi
6. mart 2023.3 god. comment_341658 Najveća ironija je što bih ja od tih igrača najviše želio da ostane igrač koji nije naš, Zakaria. Prijavi
6. mart 2023.3 god. comment_341660 Sve baci, slazem se sa izborom igraca. Zakariu zamjeniti sa boljim igracem, Konea iz gladbacha i to je to. Prijavi
7. mart 2023.3 god. comment_341664 Kova, Conor i Mount trebaju ostati. Ako odu, bit ce tesko bas svu trojicu nadomjestiti u jednom prelaznom roku i imati sirinu u veznom redu. Prijavi
7. mart 2023.3 god. comment_341666 Kova - Andrey Santos. Conor - Zakaria. Mount - Felix. Eto ga, svi zamijenjeni. Prijavi
7. mart 2023.3 god. comment_341667 6 minutes ago, reLo said: Kova - Andrey Santos. Conor - Zakaria. Mount - Felix. Eto ga, svi zamijenjeni. jesi dobro? Prijavi
7. mart 2023.3 god. comment_341668 9 hours ago, diablo_bih said: Sve baci, slazem se sa izborom igraca. Zakariu zamjeniti sa boljim igracem, Konea iz gladbacha i to je to. Conor, Mount, Kovacic? Ne bih njih prodavao. Ako gledamo trenutnu situaciju treba prodati sve igrace, mislim da nije mjerilo. Kovacic je vrhunska opciija, Conor ima dosta toga, ali treba da radi malo na poliranju tehnike, dok Mounta se ne bih tako brzo odricao iako trenutno ne lici na sebe. Prijavi
7. mart 2023.3 god. comment_341669 1 hour ago, ker said: Conor, Mount, Kovacic? Ne bih njih prodavao. Ako gledamo trenutnu situaciju treba prodati sve igrace, mislim da nije mjerilo. Kovacic je vrhunska opciija, Conor ima dosta toga, ali treba da radi malo na poliranju tehnike, dok Mounta se ne bih tako brzo odricao iako trenutno ne lici na sebe. Maunt svira kurcu oko novog ugovora. Na kraju sezone mu dati ponudu uzmi ili ostavi i prodati ako ne zeli da potpise. Kovacicu ugovor istice narednog leta, duze vreme se spominje da je unsettled, prodati da ne ode bez obestecenja. Konor nece otici ako prethodna dvojica budu prodata. U slucaju da Maunt ostane, bice zrtvovan da se izbalansiraju knjige. Prijavi
7. mart 2023.3 god. comment_341670 17 minutes ago, Whisper said: Maunt svira kurcu oko novog ugovora. Na kraju sezone mu dati ponudu uzmi ili ostavi i prodati ako ne zeli da potpise. Kovacicu ugovor istice narednog leta, duze vreme se spominje da je unsettled, prodati da ne ode bez obestecenja. Konor nece otici ako prethodna dvojica budu prodata. U slucaju da Maunt ostane, bice zrtvovan da se izbalansiraju knjige. Mi uopste ne znamo kakva je situacija oko Mounta i koliko mu nude. Naravno da ovim igrama ne zasluzuje ogromnu platu, ali ne zasluzuje ni da ga se rijesi po kratkom postupku. Ako ovaj tim iole vrati forumu, siguran sam da ce i on biti mnogo bolji. Kovacicu istice ugovor, ali kakva je trenutna situacija (i posmatrajuci listu igraca koji su gore spomenuti na listi) on je nama preko potreban igrac. Sad da li je zadovoljan ili ne to je vec pitanje za zutu stampu, ali bolje ga je imati jos godinu dana i mozda dati za dzaba pa da imamo od njega nesto na terenu nego prodavati Man Cityju reda radi jer eto pod svaku cijenu podmladjujemo tim. Conor bi vjerovatno bio prvo zrtveno jagnje, iako mislim da ima mjesta i za njega, radije bih prodao RLC-a iako se sa njim moze dobiti sirina u ekipi. Ne misllim da mora biti prvotimac nego za pocetak tipican squad igrac. Svi trenutno racunaju da cemo opet dovesti 10 igraca i potrositi jos 600 miliona, ali nisam siguran u to. Mislim da treba stati u jednom trenutku sa tim i poceti sa gradjenjem identiteta timu, posto trenutno ima igraca na izvoz, a karaktera nigdje. Pored ovih kojih sam nabrojao, cak mislim da ni Mendyja ne treba prodavati, osim u slucaju da ne zeli da se bori za mjesto. Tesko da cemo tu izvuci ista bolje. Prva solucija je traziti boljeg golmana od Kepe i potrositi tonu para, a druga je uzeti zamjenskog golmana za Kepu koji ce sigurno biti gori od Mendyja, tako da se u sustini ne pojacas nego oslabis. Ziyecha prodati bez razmisljanja, Zakariu vratiti, Havertza pokusati prodati nekome mada ne znam kome, a isto tako i Pulisica i Chalobaha za koje stvarno nisam siguran kome uvaliti. Tako da u sustini plan da se prodaju svi ovi igraci i nadju savrsene zamjene je poprilicno nerealna prica, ako 20% od ovoga uspiju svaka cast. Prijavi
7. mart 2023.3 god. comment_341671 1 hour ago, ker said: Mi uopste ne znamo kakva je situacija oko Mounta i koliko mu nude. Naravno da ovim igrama ne zasluzuje ogromnu platu, ali ne zasluzuje ni da ga se rijesi po kratkom postupku. Ako ovaj tim iole vrati forumu, siguran sam da ce i on biti mnogo bolji. Kovacicu istice ugovor, ali kakva je trenutna situacija (i posmatrajuci listu igraca koji su gore spomenuti na listi) on je nama preko potreban igrac. Sad da li je zadovoljan ili ne to je vec pitanje za zutu stampu, ali bolje ga je imati jos godinu dana i mozda dati za dzaba pa da imamo od njega nesto na terenu nego prodavati Man Cityju reda radi jer eto pod svaku cijenu podmladjujemo tim. Conor bi vjerovatno bio prvo zrtveno jagnje, iako mislim da ima mjesta i za njega, radije bih prodao RLC-a iako se sa njim moze dobiti sirina u ekipi. Ne misllim da mora biti prvotimac nego za pocetak tipican squad igrac. Svi trenutno racunaju da cemo opet dovesti 10 igraca i potrositi jos 600 miliona, ali nisam siguran u to. Mislim da treba stati u jednom trenutku sa tim i poceti sa gradjenjem identiteta timu, posto trenutno ima igraca na izvoz, a karaktera nigdje. Pored ovih kojih sam nabrojao, cak mislim da ni Mendyja ne treba prodavati, osim u slucaju da ne zeli da se bori za mjesto. Tesko da cemo tu izvuci ista bolje. Prva solucija je traziti boljeg golmana od Kepe i potrositi tonu para, a druga je uzeti zamjenskog golmana za Kepu koji ce sigurno biti gori od Mendyja, tako da se u sustini ne pojacas nego oslabis. Ziyecha prodati bez razmisljanja, Zakariu vratiti, Havertza pokusati prodati nekome mada ne znam kome, a isto tako i Pulisica i Chalobaha za koje stvarno nisam siguran kome uvaliti. Tako da u sustini plan da se prodaju svi ovi igraci i nadju savrsene zamjene je poprilicno nerealna prica, ako 20% od ovoga uspiju svaka cast. Eto takva je situacija sa Mauntom. Sto se tice Kovacica, ali i svih kojima isticu ugovori naredne sezone bilo je reci iz pouzdanih izvora da klib nece dozvoliti da igraci odlaze besplatno, vec ce biti prodati, ako ne zele da produze ugovore, da bi na njihovim odlascima bili u plusu knjigovotstveno, sto je posebno bitno zbog ffpa jer cemo najverovatnije preskociti LS sledece sezone. Ja bih eto radije sansu dao Santosu, Kasadeiu ili Vebsteru nego sto bi RLCa zadrzao. Prijavi
7. mart 2023.3 god. comment_341672 Ma sumnjivo mi je to, kao da pripremaju navijace da lakse prihvate odlazak, kao nema cifre, ali tu je oko Jamesa, malo mi je cudno to. Ovdje je najveca greska sto mi se cini da i dalje transfer politiku vode ljudi koji nisu strucni. Prvo treba dovesti osobu sposobnu da to radi pa onda prodavati i dovoditi trenere i igrace. Prijavi
7. mart 2023.3 god. Popularna objava comment_341673 NIje li logično ako si navijač nekog kluba, voliš taj klub da želiš tu i da igraš što duže? Prijavi
7. mart 2023.3 god. comment_341674 17 minutes ago, chiba said: NIje li logično ako si navijač nekog kluba, voliš taj klub da želiš tu i da igraš što duže? Nisi bas toliki navijac onda 😀 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.