Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Werner je debil koji se trudio, Havertz je debilčina koja jede Haribo bombone i onda ga je strah ući u svaki duel i svaki put bježi od protivničkog gola. Tuchel je debil jer je govorio Werneru da ne ostaje poslije treninga da vjezba zavrsnicu jer eto to će sve doći vremenom. 

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Dovesti Gavia na free bi bila jedna od većih krađa što se transfera tiče da ja znam. Make it happen !

Mada vjerujem da će govna iz katalonije smisliti neku prevaru da od toga ne bude ništa, kao i uvijek iskusni su to prevaranti.

When the 18-year-old signed a contract extension in September until 2026, he was still registered as an academy player. The new deal included a clause that would allow him to leave as a free agent if Barca had not registered him as a first-team player by June 30, 2023.

The Athletic

2 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Od svih ovih navedenih možda se jedino isplati ići po Gavia, niko od ovih ostalih mi nije nešto dokazan a sad da opet trpaš neke klince kad imas Cassadeia, Chukua, Santosa mislim da nema potrebe.

Kone je spreman za prvu ekipu tako da njega najvise ocekujem da dovedemo od ovih. Kante v2. Navija cak za nas.

Gavi je vjerovatno samo san, moze se desiti jedino ako ga bas naljute u Barci.

Just now, Kun Aguer0 said:

Od svih ovih navedenih možda se jedino isplati ići po Gavia, niko od ovih ostalih mi nije nešto dokazan a sad da opet trpaš neke klince kad imas Cassadeia, Chukua, Santosa mislim da nema potrebe.

Cassadei bas fino igra za Reading, poslednjih par mečeva im je najbolji igrač. 

Vivel radi svoj posao i samo nek nastavi, jer nam je situacija s veznim redom bas onako krindz. 

Ne mora on da dovede sve te klince, al obavezno treba biti u toku sa top talentima. 

@diablo_bih Barselona ima zabranu registracije novih igraca, i ostaće tako ako do sredine jula znacajno ne smanje platni spisak. S obzirom da je Gavi slobodan od 01.06 on može ostati u Barsi jedino ako saceka da se taj njihov cirkus resi pa da ga onda opet potpisu na free transfer. Ne verujem da bas toliko voli Barselonu.

16 minutes ago, diablo_bih said:

Ma samo mu trebaju dati platu i registrovati ga kao sto je obecano po ugovoru, ako mu budu udovoljili nema od toga nista.

Ne mogu da ga registruju uopste. 

La Liga president Javier Tebas has confirmed that Barcelona's salary cap breach has prevented them from registering Gavi's new contract.

18-year-old midfielder Gavi agreed the terms of a lucrative senior contract with Barcelona earlier this season but his deal has been blocked by La Liga, meaning the teenager legally remains on his previous youth contract which expires in the summer. 

To put it simply, Barcelona must significantly reduce their wage bill between now and the start of July if they are to be able to register any new players – Gavi included – in time for the 2023-24 campaign.  

5 hours ago, Kun Aguer0 said:

Dovesti Gavia na free bi bila jedna od većih krađa što se transfera tiče da ja znam. Make it happen !

Najveća poslije uzimanja Musiale na free

Na sredini će se trebati izvršiti pravilna selekcija. Već sad je tu 10 igrača, treba dobro paziti koga na posudbu, koga zadržati, koga prodati i koga dovesti. Situacija kao sa ofanzivnim veznim i krilima kod Mourinha.

Gavi ce bas da dodje kod nas kad ne igramo ligu sampiona. 

Mi treba da gledamo kako da se otarasim bar 10 igraca i kako da dovedemo spica iole pristojnog a dovodjenje igraca na ostalim pozicijama i nema mnogo smisla dok sa ovima koje imamo ne znamo sta mogu. 

16 hours ago, Adi said:

Najveća poslije uzimanja Musiale na free

Musiala je imao 16 godina i nije bio u prvom timu Chelsea i seniorske repke :D To je u našu odbranu.

Ma jedino gdje on može ostati je barsa, tako da što se klime tiče to može mačku o rep okačiti, niko drugi osim klubova u engleskoj mu ne bi dao veliku platu, tako da... 18 mu je godina neka može još da se adaptira na kišu

10 hours ago, cobinho said:

Gavi ce bas da dodje kod nas kad ne igramo ligu sampiona.

Nije on toliko mudo u fudbalu da takve uslove postavlja ali hajde...

Ne bi volio nikako da zakucaju Gavijev ugovor u smislu visokih primanja, neka mu daju pare kroz bonus pri potpisivanju ugovora, plata neka bude neka normalna jer ako on dobije more para tu slijedi raspad sa ovim mladim igračima a i sa svakim narednim koga dovedeš. 

Ipak koliko god on bio dobar meni ne izgledao kao neko ko će vratiti ovaj klub gdje je nekad bio tj. u sami vrh fudbala.

Što se tiče Oblaka, može, odličan golman.

Bolji je od svih ovih polovnjaka što se spominju, Raye i kurci palci to su sve golmani Kepinog nivoa

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.