7. april 2023.3 god. comment_343382 Werner je debil koji se trudio, Havertz je debilčina koja jede Haribo bombone i onda ga je strah ući u svaki duel i svaki put bježi od protivničkog gola. Tuchel je debil jer je govorio Werneru da ne ostaje poslije treninga da vjezba zavrsnicu jer eto to će sve doći vremenom. Prijavi
11. april 2023.3 god. comment_343634 Dovesti Gavia na free bi bila jedna od većih krađa što se transfera tiče da ja znam. Make it happen ! Mada vjerujem da će govna iz katalonije smisliti neku prevaru da od toga ne bude ništa, kao i uvijek iskusni su to prevaranti. When the 18-year-old signed a contract extension in September until 2026, he was still registered as an academy player. The new deal included a clause that would allow him to leave as a free agent if Barca had not registered him as a first-team player by June 30, 2023. The Athletic Prijavi
11. april 2023.3 god. comment_343644 Od svih ovih navedenih možda se jedino isplati ići po Gavia, niko od ovih ostalih mi nije nešto dokazan a sad da opet trpaš neke klince kad imas Cassadeia, Chukua, Santosa mislim da nema potrebe. Prijavi
11. april 2023.3 god. comment_343645 2 minutes ago, Kun Aguer0 said: Od svih ovih navedenih možda se jedino isplati ići po Gavia, niko od ovih ostalih mi nije nešto dokazan a sad da opet trpaš neke klince kad imas Cassadeia, Chukua, Santosa mislim da nema potrebe. Kone je spreman za prvu ekipu tako da njega najvise ocekujem da dovedemo od ovih. Kante v2. Navija cak za nas. Gavi je vjerovatno samo san, moze se desiti jedino ako ga bas naljute u Barci. Prijavi
11. april 2023.3 god. comment_343648 Just now, Kun Aguer0 said: Od svih ovih navedenih možda se jedino isplati ići po Gavia, niko od ovih ostalih mi nije nešto dokazan a sad da opet trpaš neke klince kad imas Cassadeia, Chukua, Santosa mislim da nema potrebe. Cassadei bas fino igra za Reading, poslednjih par mečeva im je najbolji igrač. Vivel radi svoj posao i samo nek nastavi, jer nam je situacija s veznim redom bas onako krindz. Ne mora on da dovede sve te klince, al obavezno treba biti u toku sa top talentima. @diablo_bih Barselona ima zabranu registracije novih igraca, i ostaće tako ako do sredine jula znacajno ne smanje platni spisak. S obzirom da je Gavi slobodan od 01.06 on može ostati u Barsi jedino ako saceka da se taj njihov cirkus resi pa da ga onda opet potpisu na free transfer. Ne verujem da bas toliko voli Barselonu. Prijavi
11. april 2023.3 god. comment_343650 Ma samo mu trebaju dati platu i registrovati ga kao sto je obecano po ugovoru, ako mu budu udovoljili nema od toga nista. Prijavi
11. april 2023.3 god. comment_343653 16 minutes ago, diablo_bih said: Ma samo mu trebaju dati platu i registrovati ga kao sto je obecano po ugovoru, ako mu budu udovoljili nema od toga nista. Ne mogu da ga registruju uopste. La Liga president Javier Tebas has confirmed that Barcelona's salary cap breach has prevented them from registering Gavi's new contract. 18-year-old midfielder Gavi agreed the terms of a lucrative senior contract with Barcelona earlier this season but his deal has been blocked by La Liga, meaning the teenager legally remains on his previous youth contract which expires in the summer. To put it simply, Barcelona must significantly reduce their wage bill between now and the start of July if they are to be able to register any new players – Gavi included – in time for the 2023-24 campaign. Prijavi
11. april 2023.3 god. comment_343655 Ma barselona se gasi, raspada, renta stadion za svadbe i sahrane unazad godinama, onda se vodi more sporova protiv njih ali nikada ništa konkretno da se desi, tako da ne vjerujem da će od Gavia biti nešto, završiće oni to na ovaj ili onaj način Prijavi
11. april 2023.3 god. comment_343657 5 hours ago, Kun Aguer0 said: Dovesti Gavia na free bi bila jedna od većih krađa što se transfera tiče da ja znam. Make it happen ! Najveća poslije uzimanja Musiale na free Na sredini će se trebati izvršiti pravilna selekcija. Već sad je tu 10 igrača, treba dobro paziti koga na posudbu, koga zadržati, koga prodati i koga dovesti. Situacija kao sa ofanzivnim veznim i krilima kod Mourinha. Prijavi
11. april 2023.3 god. comment_343660 Gavija bi se moglo navući ako nas preuzme Enrique i ako nastane takvo globalno zatopljenje da klima u Londonu bude kao u Barceloni. Nije lud da Barcu mijenja Londonom, osim ako mu naši ne ponude baš jaku platu. Prijavi
11. april 2023.3 god. comment_343675 Gavi ce bas da dodje kod nas kad ne igramo ligu sampiona. Mi treba da gledamo kako da se otarasim bar 10 igraca i kako da dovedemo spica iole pristojnog a dovodjenje igraca na ostalim pozicijama i nema mnogo smisla dok sa ovima koje imamo ne znamo sta mogu. Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343687 16 hours ago, Adi said: Najveća poslije uzimanja Musiale na free Musiala je imao 16 godina i nije bio u prvom timu Chelsea i seniorske repke To je u našu odbranu. Ma jedino gdje on može ostati je barsa, tako da što se klime tiče to može mačku o rep okačiti, niko drugi osim klubova u engleskoj mu ne bi dao veliku platu, tako da... 18 mu je godina neka može još da se adaptira na kišu 10 hours ago, cobinho said: Gavi ce bas da dodje kod nas kad ne igramo ligu sampiona. Nije on toliko mudo u fudbalu da takve uslove postavlja ali hajde... Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343701 Naravno da nije. Al ima bar 5 klubova koji bi ga doveli i koji igraju LS. U tom smislu kazem da moze da bira gde ce. Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343704 Nece on nigdje. Slican problem je bio i sa De Jongom pa je ovaj odlucio svim silama ostati. Prijavi
14. april 2023.3 god. comment_343938 Pomislio bi covjek da smo nesto naucili iz iskustva poslovanja sa Barcelonom. Prijavi
14. april 2023.3 god. comment_343942 Nije na nivou kao ranijih sezona možda, ali verovatno mu je dosadilo da pravi karijeru Simeonu. Prijavi
14. april 2023.3 god. comment_343946 Ne bi volio nikako da zakucaju Gavijev ugovor u smislu visokih primanja, neka mu daju pare kroz bonus pri potpisivanju ugovora, plata neka bude neka normalna jer ako on dobije more para tu slijedi raspad sa ovim mladim igračima a i sa svakim narednim koga dovedeš. Ipak koliko god on bio dobar meni ne izgledao kao neko ko će vratiti ovaj klub gdje je nekad bio tj. u sami vrh fudbala. Što se tiče Oblaka, može, odličan golman. Bolji je od svih ovih polovnjaka što se spominju, Raye i kurci palci to su sve golmani Kepinog nivoa Prijavi
14. april 2023.3 god. comment_343949 Raya svaki mec 10+ odbrana, slican nivo kao Kepa Besplatan bi bio. Oblaka ce kurac pustiti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.