Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

1 hour ago, ker said:

Neka je tvoj miljenik Tuchel izvukao najbolje iz njega 😅

Nije Lukaku igrac za velike timove, najbolje partije je pruzao u WBA i Everton. Nesto kao Zaha, nije za United, ali je top za Palace.

• Popularna objava

Diego Costa više uradio za klubove u kojima je igrao u 2 sezone za AM i Čelzi, nego taj Lukaku za celu karijeru, samo je nabijao statistiku i to je to

ispašće na kraju da je najveći doprinos imao u WBA, i ta sezona u Interu jedna

• 2 sedmice kasnije...

Nesto sam jako skeptican po pitanju Nkunkua. Nama treba centarfor pod hitno. Koga mozemo uzeti na ljeto?

Ponavljao sam vise puta da se ne smije uci u sezonu bez spica, da ne treba prodavati i Wernera i Lukakua u isto vrijeme. I opet je Tuchel to uradio na kraju. Werner je po meni morao ostati bar jos ovu sezonu da odradi.

2 hours ago, Wisey said:

Nesto sam jako skeptican po pitanju Nkunkua. Nama treba centarfor pod hitno. Koga mozemo uzeti na ljeto?

Ponavljao sam vise puta da se ne smije uci u sezonu bez spica, da ne treba prodavati i Wernera i Lukakua u isto vrijeme. I opet je Tuchel to uradio na kraju. Werner je po meni morao ostati bar jos ovu sezonu da odradi.

Osimhen mora biti meta broj 1.

Posle njega

Vlahović

David

Balogun

Hojlund 

Wahi

12 hours ago, Wisey said:

Desilo se najgore što se moglo desiti po tom pitanju. Ono crno govno je zasralo sve i otišlo a Werner se vratio jer mu je očigledno dokurčilo trpiti govna od navijača i konstantno preseravanje medija a također se slažem da je šteta što je otišao, mada kakav kurčev fudbal je igrao Potter većinu sezone ne bi se  nadavao golova, tačnije do prije mjesec dana se ni šanse pravile nisu a ne nešto drugo...

Onda se povrijedi jedini napadač koji je imao kvaliteta da uradi nešto, Broja, naravno očajna povreda te se pored toga dovede zaretana obrva da čačka muda na klupi dok mladi Fofana ni ne dobija nikakvu šansu pored magarca koji se ne zna sastaviti sa loptom...

Tako da, može se reći i da smo imali dva špica samo ništa sa njima nismo uradili...

• Autor
3 hours ago, Kun Aguer0 said:

Ono crno govno je zasralo sve i otišlo a Werner se vratio jer mu je očigledno dokurčilo trpiti govna od navijača... 

Sve mozes reci za Wernera ali ovo nikako. Momak u svakom intervju spomene navijace i njihovu podrsku, kako im je zahvalan, da ni sam ne zna zasto su ga toliko podrzavali... 

Gotivan je lik al sad ga nesto kovati u zvijezde, misleci da bi s njim bilo bolje nema smisla. Imao je priliku i vise nego dovoljnih da se pokaze, jednostavno nije se snasao. 

Werner nije igrač za Chelsea i PL, upotrebljiv je na 10 utakmica u sezoni i zato ga se prodalo. Nije problem što smo ga se riješili, problem je što smo se njega prvog riješili. Npr. Ziyech je još manje za PL od njega.

Ja ne vjerujem nijednom napadaču koji obuče naš dres, osim onima iz akademije koji nemaju pritisak.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.