Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Vlahovic je bolji igrac. I mislim da bi se lakse uklopio, inteligentan je, zna se snaci, ne treba mu brdo sansi da da gol. I generalno je jeftiniji.

Ne bih baš reko da je Dušan bolji od Osimhena, prije da su tu negdje. Dušan je pogriješio sa odabirom Juventusa i zato su ga neki već prekrižili kao dobrog napadača.Puno jeftinija opcija, a razlika u kvaliteti je zanemariva plus u Chelsea ako Potter konačno skonta koji mu je najboljih 10 bez špica, Dušan bi bio top pojačanje.

Opet ima i druga strana šta ako je Dušan one season wonder. 

Just now, BT14 said:

Vlahovic je mladji 2 godine (mozda i 10), a svoje umijece je pokazao u Fiorentini koja je realno smijesna. Napoli sad igra odlicno kao tim i on je jedna karika koja odlicno funkcionise u tom lancu. Bar na osnovu toga sto sam gledao uvijek bih prvo uzeo Vlahovica. Mislim da je to tip napadaca koji moze da bude vrhunski na duze staze i u razlicitim sistemima. Mada naravno, svako ima svoje misljenje.

Ne znam koliko cemo moci da se rasipamo i na ovog, jer cemo mozda ici na Felixa koji ce sigurno biti preko 100 miliona. Ne vjerujem da mozemo da damo na dva igraca 250 miliona.

Edit: Kako one season wonder brate mili, ima 22 godine... Jedini problem je sto je ovu sezonu povrijedjen uglavnom i sto se Juve generalno raspada.

qmkTJ5a.png

20 minutes ago, ker said:

Ne znam koliko cemo moci da se rasipamo i na ovog, jer cemo mozda ici na Felixa koji ce sigurno biti preko 100 miliona. Ne vjerujem da mozemo da damo na dva igraca 250 miliona.

Ne vjerujem da će se Felix dovoditi za neku ludu cifru, sem ako baš pokida u PL. Realno ne znam kako bi Atletiko mogao izvući više od 70 miliona za njega. Teoretski to je isti igrač koji je došao u Atletiko, ali po brojkama i po igri u Atletiku ne vrijedi 100 miliona. 

Također biće dosta prodaje Gallagher,Mount, Kova sve su to igrači koji bi mogli otići. Dolazi Santos,Enzo je tu, Kante je Kante, jedan ili dvojica moraju ići. 40 miliona se moglo za Gallaghera uzeti, za Mounta ekipa poput Newcastlea bi mogla dati i 60-70 miliona. Koulibaly,Havertz,Ziyech,Auba,Azpi,Mendy tu se može uzeti 130ak miliona. 

Tako da po meni, ne vidim zašto ne bismo mogli dati 250 miliona. Volio bih da odradimo to pametnije s Dušanom i Zakariom jer bi nas izašlo jeftinije. Felix, ako mogne ekstra, ako ne, ne treba forsirati. 

Skroz se slazem sa kerom. Prvo za god sam skroz sumnjicav. Drugo, inteligentniji je. Fizicki jeste Osimen jaci ali i god su tu ali Vlahovic vise zna fudbala. Slicni su oni i statisticki ali mislim da bi Vlahovic mnogo brze usvojio i skapirao ono sto se trazi u PLu. Kvalitetnije ucesvuje u igri i mislim da je za nijansu bolji realizator. Osimen je tu malo siroviji i nekad zapinje ko sivonja. Vlahovic malo bolje zna da gradi i da odlozi loptu i strpljiviji je. Osimen jeste u trku mnogo startniji i brzi ali nije sve ni u brzini posebno ako trcis pred rudu ko verner.

50 minutes ago, diablo_bih said:

Osimhen je vjerovatno top 3 napadaca na svijetu trenutno. O spicu pricamo. Ipak, ako cijena prelazi 100+ za Osimhena, onda Vlahovica dovesti za 30ak je bolja opcija.

Joj diablo i standardno drkanje na Engleze i Nigerijce. Najbolje Vlahovica za 10 uzeti.

Obojca su u top 10 napadaca u svetu. Mnogo je tu napadaca koji su bolji ili losiji u zavisnosti od trenutne forme. Uklopiti se u PL u je jebeno ako dolazis iz serije A, bundesa ili lige 1. Snaga, mentalni sklop, srece sa povredama pa tek onda tehnicko takticke prednosti. 

3 hours ago, diablo_bih said:

Osimhen je vjerovatno top 3 napadaca na svijetu trenutno

Kane, Haaland, Lewandowski :D

Opet tu pojedini pretjeruju malo, naravno najviše diablo. U poslednje 3 sezone Vlahović je po golovima u FIORENTINI u obje prekucao Osimhena, i to rutinski. Ovo je prva sezona u kojoj je Osimhen bolji također ovo je sezona u kojoj je Vlahović odigrao 50% utakmica.

O ovome dijelu gdje navodi da Vlahovića možeš pokupiti za 30 miliona mislim da ne treba komentarisati bolje da izbriše post ili taj dio posta. 

Ko je u boljoj formi trenutno, Osimhen. Ko je generalno po meni bolji igrač, Vlahović. 

Osimhen i Kvicha su sad u trendu, sjajnu sezonu imaju i oni i Napoli, dok je prošle sezone Vlahović bio u centru pažnje, trend rođaci, trend.

Od napadača opcije su: Vlahović, Osimhen, Toney i Kolo Muani.

Primarno bi se pitao koji tip igrača bi najviše odgovarao našem "stilu" igre. Toney i Vlahović su mi nekako klasični napadači pa bi mi oni bili prvi izbor, samo što mislim da se Toney svojim imidžom ne bi svidio gazdama, nije u trendu. Kolo Muani je dobar ali ipak igra u Bundesu tako da...

9 hours ago, Kun Aguer0 said:

Kane, Haaland, Lewandowski :D

Opet tu pojedini pretjeruju malo, naravno najviše diablo. U poslednje 3 sezone Vlahović je po golovima u FIORENTINI u obje prekucao Osimhena, i to rutinski. Ovo je prva sezona u kojoj je Osimhen bolji također ovo je sezona u kojoj je Vlahović odigrao 50% utakmica.

O ovome dijelu gdje navodi da Vlahovića možeš pokupiti za 30 miliona mislim da ne treba komentarisati bolje da izbriše post ili taj dio posta. 

Ko je u boljoj formi trenutno, Osimhen. Ko je generalno po meni bolji igrač, Vlahović. 

Osimhen i Kvicha su sad u trendu, sjajnu sezonu imaju i oni i Napoli, dok je prošle sezone Vlahović bio u centru pažnje, trend rođaci, trend.

Od napadača opcije su: Vlahović, Osimhen, Toney i Kolo Muani.

Primarno bi se pitao koji tip igrača bi najviše odgovarao našem "stilu" igre. Toney i Vlahović su mi nekako klasični napadači pa bi mi oni bili prvi izbor, samo što mislim da se Toney svojim imidžom ne bi svidio gazdama, nije u trendu. Kolo Muani je dobar ali ipak igra u Bundesu tako da...

Dobar je Vlahovic, mada je u poslednje vreme i on nesto poceo da se povredjuje, dakle no1 izbor za Celsi. 

Fiorentina je svoju igru potpuno bila podredila kvalitetima Vlahovica, znali su kako da ga koriste i to je dalo rezultat. 

Siti je svoju igru podredio Halandu, ovaj trpa ko lud, al kao ekipa u celini nisu vise toliko ubojiti. Dozvolili su sebi gresku da potpuno zavise od njega, i to se jasno vidi. 

Zbog toga bih ja radije Oshimena nego naseg Ducija, jer mislim da moze vise da doprinese ekipi jer pravis taktiku sa njim a ne za njega. Spaleti je govorio o tome da ne veruje u sablonsku igru u napadu, da podrzava free flowing igru, te da je kvalitet i sposobnost igraca da prate jedan drugog u akcijama to sto njegovu ekipu cini jakom. 

Mi imamo takav skup igraca u napadu i verujem da bi se Vlahovic ore pogubio u tome. 

Mislim da bi Toney vec bio napadac Celsija da nije bilo onog  betting skandala. 

Kolo Muani je vise igrac za igru sa dva spica, onaj koji ce da "nosi dzakove" partneru, da trci, osvaja prostor i duele(dobio 13 duela u finalu SPa) i tako pravi razliku. On bi mozda mogao biti future opcija ako bi se igralo sa Nkunkuom/Felixom u spicu. 

Niposto ici po Brajtonovog golmana. Kikser teske klase. Pogledajte kako je kostao svoj tim bodova jucer, a nije mu prvi put.

Ivan Toney me impresionirao svaki put kad sam ga gledao. Sad ne znam kako bi se uklopio u tim koji igra vise na posjed i napada 80% meceva. Tu bi se trazilo vise tehnike i dobre kretnje bez lopte. Ali svidja mi se sirova snaga, skok, hrabra igra i njuh za gol. Onako klasicni centarfor. Kakva bi to promjena bila u odnosu na kilavog Haverca.

Slazem se sa Wiseyom. Pa juce jebeni Antonio je svaki duel dobio, svaku loptu uspiio zagraditi i odloziti saigracima samo zbog te sirove snage. Toney je mozda za nijansu fizicki slabiji od Antonia ali zato ima druge kvalitete bolje. Brzi je, agilniji, bolji u skok igri. Veliko ZA kada je Toney u pitanju.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.