28. januar 2023.3 god. comment_338993 Pa ko ne bi trazio transfer, jedan od najboljih defanzivnih veznih premier lige, a plata mu samo 3.5k sedmicno. Vise igrac iz FK Sarajevo ima. Prijavi
28. januar 2023.3 god. comment_338994 4 minutes ago, diablo_bih said: Pa ko ne bi trazio transfer, jedan od najboljih defanzivnih veznih premier lige, a plata mu samo 3.5k sedmicno. Vise igrac iz FK Sarajevo ima. Je li možda prvo pomislio da zatraži povišicu? Prijavi
28. januar 2023.3 god. comment_338995 31 minutes ago, diablo_bih said: Pa ko ne bi trazio transfer, jedan od najboljih defanzivnih veznih premier lige, a plata mu samo 3.5k sedmicno. Vise igrac iz FK Sarajevo ima. Zajebano je preci sa 3.5k na 100k+, pocet ce vuci kokain na dnevnoj bazi Prijavi
28. januar 2023.3 god. comment_338996 2 minutes ago, Blue97 said: Zajebano je preci sa 3.5k na 100k+, pocet ce vuci kokain na dnevnoj bazi Onda ce postati k'o Kante, bit ce ga svuda Prijavi
28. januar 2023.3 god. Autor comment_338997 38 minutes ago, diablo_bih said: Pa ko ne bi trazio transfer, jedan od najboljih defanzivnih veznih premier lige, a plata mu samo 3.5k sedmicno. Vise igrac iz FK Sarajevo ima. to da mu je 3,5 k sedmicna plata je mit i neistina. Demantovano je to na twitteru. Prijavi
28. januar 2023.3 god. comment_338998 2 minutes ago, Bari said: to da mu je 3,5 k sedmicna plata je mit i neistina. Demantovano je to na twitteru. Bila je prosle sezone, sada je evo 15k https://www.spotrac.com/epl/brighton-hove-albion/moises-caicedo-71607/ Prijavi
28. januar 2023.3 god. comment_338999 Pa Brighton nije u nekoj poziciji da traži silne milione, igrač je javno pokazao nezadovoljstvo i oprostio se od kluba. Jedini problem je što je i Arsenal ozbiljno zagrizao. Ne treba pretjerivati i nuditi previše, ima i drugih kandidata. Prijavi
28. januar 2023.3 god. comment_339000 Tip igraca poput Caiceda je zamjenljiv, ako ga i uzme druga ekipa nije strasno. Dok profil igraca poput Enza je rijetkost danas, u koju god ekipu da predje bice veliko pojacanje. Nek sacekaju ljeto, daju ciganima sta hoce i zavrse transfer. Prijavi
28. januar 2023.3 god. comment_339001 Ma kupis Zakariu i Enza lagano na ljeto. Zakaria se već uklopio u ekipu i neće nas koštati iznad 30 miliona funti. Enzo na ljeto za 100 miliona i lagano. Prodat Kovu, jorginho svakako ide. I eto obnovljena veza. Prijavi
28. januar 2023.3 god. comment_339002 1 hour ago, Blue97 said: Tip igraca poput Caiceda je zamjenljiv, ako ga i uzme druga ekipa nije strasno. Dok profil igraca poput Enza je rijetkost danas, u koju god ekipu da predje bice veliko pojacanje. Nek sacekaju ljeto, daju ciganima sta hoce i zavrse transfer. Apsolutno potpisujem. Caicedo je dobar igrac, ali Enzo je klasa iznad. Prijavi
28. januar 2023.3 god. comment_339003 Enzu ako sad ne dovedemo, na ljeto će ga tražiti i Real, City, United, PSG itd. Sad ga samo mi želimo, a ako se i ovi klubovi uključe jebani smo. Zato, ako ga želimo dovesti, sad ili nikad. Prijavi
28. januar 2023.3 god. comment_339004 4 minutes ago, reLo said: Enzu ako sad ne dovedemo, na ljeto će ga tražiti i Real, City, United, PSG itd. Sad ga samo mi želimo, a ako se i ovi klubovi uključe jebani smo. Zato, ako ga želimo dovesti, sad ili nikad. Najveci problem tu je Real, oni koga hoce taj je i zavrsio kod njih, sa svim ostalima se mozemo boriti. Ja sam optimistican samo jer je vec sad izrazio zelju da predje kod nas, mozda bude isto i na ljeto. Prijavi
28. januar 2023.3 god. comment_339008 Chelsea are exploring many midfield options ahead of next week’s transfer deadline. The blues are speaking to many clubs and agents and could soon make a move for their preferred target. More below 👇 #CFC @FabrizioRomano via @GiveMeSport) “Chelsea are exploring many options, so they’re speaking to many clubs, to many agents, to understand the conditions of many deals, and then I think in the next days, they will attack their favourite option. So this is the general situation at the moment around Chelsea.” Koje li će ime isplivati na kraju? Prijavi
28. januar 2023.3 god. comment_339009 Ma Caicedo ili Enzo potpisuju, Enzo ako se dovede ja mislim da će ostati u Benfici do kraja sezone jer im je kasno sad dovest zamjenu.Ostala imena tu služe samo za pregovore sa Brightonom i Benficom. Prijavi
28. januar 2023.3 god. comment_339010 Real ima popunjenu sredinu. Meni je svejedno da li Enzo ili Jude, ali mislim da je to realnost za ljeto tek i ne prije. Caicedo i ostali su dostupni mozda i sada. Prijavi
28. januar 2023.3 god. comment_339012 Što se mene tiče bio bih potpuno zadovoljan kada bi jedan od ove četverice (ispravno po pravopisu) završio na Stamford Bridgeu: Declan Rice, Jude Bellingham, Enzo Fernandez i Moises Caicedo. To su 4 najtraženija veznjaka mlade generacije koji imaju potencijal da budu nosioci igre jednog od najvećih klubova u narednih 10 godina. Za mene su to pojačanja prve klase. Svi su različiti tipovi i svi donose nešto drugo. Caicedo bi bio idealan u situaciji da ostajemo bez Kantea, Rice je igrač koji bi se najbolje uklopio u ekipu koju trenutno imamo, Enzo je opet neka vrsta pass mastera koji bi značajno unaprijedio ekipu u odnosu na Jorginha, a Bellingham bi bio neko oko koga bi se najlakše izgradio budući vezni red. Meni se čini da će kod kupovine biti presudno to koga možemo što prije dobiti i zato mislim da ćemo najprije dovesti Caiceda. Ako su ovi igrači prva klasa pojačanja, onda su druga klasa igrači poput Lavije, Nevesa, Tielemansa i sličnih koji se u nekim okolnostima mogu vrlo jeftino dovesti. Takve igrače bih doveo, pored jednog od gore spomenutih, ako bismo se suočili sa velikim gubicima na sredini terena. Prijavi
28. januar 2023.3 god. comment_339013 Ispravno je i cetvorice Ja sam misljenja da trebaju dvojica od tih cetiri. Jedan defanzivniji i jedan ofanzivniji. Jorginho ode, Kova serucka redovno, RLC ode. Ostaje Kante, Mount, Conor koji isto mozda ode, Carney i Zakaria ako ga kupimo. Treba 6 igraca da se moze ta trojka mijenjati. Prijavi
28. januar 2023.3 god. comment_339014 12 minutes ago, diablo_bih said: Ispravno je i cetvorice Ja sam misljenja da trebaju dvojica od tih cetiri. Jedan defanzivniji i jedan ofanzivniji. Jorginho ode, Kova serucka redovno, RLC ode. Ostaje Kante, Mount, Conor koji isto mozda ode, Carney i Zakaria ako ga kupimo. Treba 6 igraca da se moze ta trojka mijenjati. Uzmi u obzir da necemo igrati uvijek 4-3-3, odnosno sa 3 klasicna vezna igraca, vec da cemo igrati i 4-2-3-1, gdje ce felix (ako ostane), nkunku i mount igrati desetku. Prijavi
28. januar 2023.3 god. comment_339015 Jedan obavezan, a dva savrseno. Na ljeto i spic, a prodati Havertza bi bio posao desetljeca za novu upravu. Prijavi
28. januar 2023.3 god. comment_339016 Lose je trziste sto se tice kvalitetnog spica ako neces donijet kesu od 100-150 miliona, jer po svim ovim godinama malo koji se snasao u Engleskoj, dok po Njemackoj i Italiji zabiju po 30-40 golova Prijavi
29. januar 2023.3 god. comment_339045 Sretna 700. stranica ove teme svima koji slave. Benfika je jedan od klubova s kojim nikad ne bih imao posla. Prijavi
29. januar 2023.3 god. comment_339050 Da sad zavrsimo Enza, a na leto jos samo Oshimen i to je to. Prijavi
29. januar 2023.3 god. comment_339051 Hajd ga uzmi od cigana De Laurentisa, pa 150 miliona će tražiti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.