Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

2 hours ago, King Chelsea said:

Ovaj Gusto izgleda zavrsen ali dolazi tek na ljeto, bar moje misljenje nigdje veze, ulazak u ostatak sezone bez zamjene za Jamesa, Jamesa koji je vise u bolnici, je pucanje sebi u obe noge.

Kazu da uprava se nece baviti panicnim kupovinama i da nece traziti otom potom short term solution vise. Ocigledno su se opekli vec kada su vidjeli Aubu i slicne.

14 minutes ago, BT14 said:

Ništa od Enza izgleda, oglasio se Caicedo na instagramu, doduše može biti da je otišo u Arsenal. Provjereno, post je na instagramu.  Pinan post(prvi post na ig) pobjede na Emiratesu možda sugeriše da je u Arsenal prešo. 

Ta utakmica na Emiratesu mu je bio debi u PL i asistirao je za jedan od golova.

Nije on kriv što nikad nije pobijedio na Stamford Bridgeu. :D Hejteri bi rekli da nikad nije ni igrao.

11 minutes ago, cobinho said:

Koja je poenta dovodjenja gusta na leto?

Poenta je da ce na ljeto kostati vise para, i ganjali bi se sa vise klubova, pogotovo Unitedom. Danima pregovaraju, Lyon inzistirao da ostane do ljeta, nista drugo nisu mogli. Tesko je u januaru dovesti bitnog igraca, mogli smo samo upasti u panicnu kupovinu da smo odustali od Gusto-a, ili bi iskesirali masne pare za drugog igraca, ili bi promasili transfer. Slicna stvar kao sad sa veznim igracem, ako ne mozemo dovesti Enza, neka ne kupuju ni skart, jer takvog imamo za izvoz.

:D

• Autor
9 hours ago, BT14 said:

Da hoće doći, sirotinja najbolje igra. Igra životom. 

Ili ce bit karinas, sirotinja kad se docepa para prokurci se, postane rasipnik i bude prepuna arogancije... 

37 minutes ago, Bari said:

Ili ce bit karinas, sirotinja kad se docepa para prokurci se, postane rasipnik i bude prepuna arogancije... 

Ima desetero braće i roditelje, ne bi se trebo rasipati. Čito sam da mu je Arsenal ponudio puno bolji ugovor. 

Moja neka sumnja je da misli da ce Arsenal uzeti trofej i sad na silu hoce kod njih. Nudili smo prije toga 55 pa nije glumio budalu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.