Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Autor

Naletio sam tweet da smo zainteresovani za Onanu, nazalost nisam ga kopirao i sad ne mogu naci. Da ne bude da ste culi od diabla 🤣

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Gordon im dobar taman za rotacije, to će mu biti i vrhunac. 

Problem o kojem se pisalo gore je autoritet trenera. Pljune i Pep dobre pare na igrača pa ako igrač nije dobar ili ako se kurči ide ili na transfer listu ili na tribine, eventualno ga malo pošalje kući da dođe sebi. 

Pa evo sad jednog Cancela klupira, bez obzira što je 1000 puta bolji od Lewisa. Također su i Mahrez i Grealish imali epizode kada se klupa grijala, Bernardo takođe. Ko god se kurči i žali na rad trenera, lagana klupica sinko.

Negdje sam pročito da je navijač Chelsea il' je to možda bilo za neko drugo naše pojačanje.  

PS. Još jedan igrač koji je prekomandovan sa 10ke na krilo pa evo na kraju završio na beku. 

1 minute ago, Corto Maltese said:

Sto ne pojurimo Pora? 

Porro ide tamo gdje ce biti standardan prvotimac, ne bi nikad pristao da bude u rotaciji sa James-om, a ne vidim ni logiku zasto bi kad je first team materijal.

10 minutes ago, Corto Maltese said:

Ma pitam jer kad vec pljujemo lovu, da to bude klasa. Nesto vidim kokoske ga prate.

On je isto godiste kao James, bice slicne sume novca Gusto u Chelsea i Porro u Tott, ali dogovorio je sve s njima i kazem ti ne bi pristao biti backup opcija Jamesu, a Gusto je vjerovatno najveci talent u21 na toj poziciji desnog beka.

Njegova vrednost 43m a ruben neves 38. Kako li transfermarkt procenjuje vrednost igraca da mi je znati da i meni preporuce tog dilera kad im je tako dobro.....boljih igraca imamo u svojim redovima na klupi. 

I meni je isto palo napamet, ali opet mislim da su se naši pomalo i pomirili sa ovom sezonom, a i nadaju se da će ostati fit. 

A dobro nije se moglo ocito dovesti sad. On je investicija za buducnost, bolje ga dovesti ljeti nego nikako. Dosta vise skarta i dovodjenja bilo koga samo reda radi.

Valjda se i James konacno oporavio, onolika mrcina a vise ne igra nego sto igra.

Trebalo bi otvoriti temu za njega.

Dobar i mlad igrač, cijena prihvatljiva za svrhu za koju ga dovodimo. Šteta je što neće doći odmah i što ćemo do kraja sezone ostati na često povrijeđenom Jamesu i nekoliko osrednjih zakrpa. Očito je spisak kandidata za ovu poziciju bio kratak i nije se htjelo razmišljati o nekim drugim opcijama koje bi možda mogle odmah da dođu.

Godinama pričamo o tome kako neke kadrovske probleme trebamo riješiti 1. januara ili 1. jula. Evo sad imamo 2 igrača koji će biti tu 1. jula.

Tako smo doveli i Azpija iz Francuske za male pare i nije odmah bio prva opcija pa je ispao odličan.

Ni ovaj nije skup pogotovo što su danas igrači jako skupi, a i mi ih plaćamo kao da ih kupujemo na benzinskoj.

Šteta stvarno što ne dolazi odmah, James je nažalost pokazao da se u njega ne smijemo pouzdati koliko god bio naš najbolji igrač.

Ajde Boehly jos Enzo i mirni smo sto se transfera tice. Napravili smo dobar remont za veoma kratak period. 

Svaka čast za ovaj prelazni rok, samo kazem ako jos uspiju zavrsiti Enza do zadnjeg dana bit ce top. 

Ništa od Enza izgleda, oglasio se Caicedo na instagramu, doduše može biti da je otišo u Arsenal. Provjereno, post je na instagramu.  Pinan post(prvi post na ig) pobjede na Emiratesu možda sugeriše da je u Arsenal prešo. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.