30. januar 2023.3 god. comment_339177 Ma bruku klubova zeli nase otpadke ja mislim. Chalobaha zeli dosta klubova, Pulisica isto, Ziyecha nenormalan broj klubova zeli, Mendya isto vjerovatno. Za Azpija se moze uzeti par miliona barci, Aubu negdje baciti. Najvaznije je da se pokrene ekipa sa ovim mladim igracima i da se pocnu osvajati titule. Prijavi
31. januar 2023.3 god. Popularna objava comment_339180 Bruka klubova = 0-1 Dosta klubova = 1 Nenormalan broj klubova = 1-2 Prijavi
31. januar 2023.3 god. comment_339181 Ampadu se odavno nije pokazao, za repku ne igra loše a snašao se u Italiji, iskreno tu da se može uzeti para prodao bih ga prve prilike ali budući da su italijani u pitanju teško. Odoi bi ostao jedino ako bi igrao desno krilo, naravno u slučaju da niko ne ponudi pare za njega. Također prvo treba rješavati ove starije igrače pa onda ove mlađe polako. Lako je prodati Ćabolu koji ima neke minute ili Pulišića... Da ne pričam Havertza koji je standardan... Ali šta ćeš sa crnim džakovima govana ko Lakaka i Bakajaka Prijavi
31. januar 2023.3 god. Autor comment_339331 Da mi je neko rekao pred pocetak Januara da cemo dovesti 9 igraca, tesko bih povjerovao. Ali da mi je rekal da ce to biti ovih 9 sa slike, ovako zvucna pojacanja ne bi vjerovao ni u ludilu. Mislim da je ovo najbolji prelazni rok IKADA. 3 godine smjene generacija, rebuildinga su izveli za 1 mjesec. Svaka cast Boehly i ekipi, bravo. Prijavi
31. januar 2023.3 god. comment_339367 Od kojeg igrača najviše očekujete? Moj izbor je Nkunku. Prijavi
1. februar 2023.3 god. comment_339384 Obe pozicije su nam gorile, ali vise naginjem prema Enzu jer smo se rijesili Jorginha. Dupla,pozitivna reakcija. Prijavi
1. februar 2023.3 god. comment_339389 Strašan prelazni rok, još ako se otkrije da možemo na ljeto Felixa pokupiti za neke oke novce ako se uklopi u ekipu to će biti fantazija. Jer po onome što je pokazao na debiju malo je reći da se uklapa, također Mudrik sjajan na debiju. Badiashile igra kao veliki, on mi je strašan zasad također, takve igrače gotivim ispod radara lagani transferi. Potter ima sve, bukvalno sve. Kvalitet, širinu, talenat, mladost i određeno iskustvo. Ako od ove skupine igrača ne napravi ništa za godinu dana treba dobiti nogu. Prijavi
1. februar 2023.3 god. Popularna objava comment_339413 Završi se i ovaj prelazni rok, reklo bi se najbolji januarski nekog kluba ikada. Nikad niko nije doveo ovoliko kvalitetnih igrača u januaru. Sa aspekta cijena je sigurno bilo i boljih, ali neću sad o tome. Mi nismo klub koji dovodi najbolje igrače na svijetu. Mi smo klub koji svake godine dovede 5 igrača onog drugog razreda za koje se vjeruje da imaju potencijal biti jedni od najboljih. Neki uspiju, neki ne uspiju. Već smo pokorili tržište u ljeto 2020. godine sa kupovinama Silve, Sarra, Chilwella, Mendya, Wernera, Havertza i Ziyecha. Koliko je tu flopova neka svako za sebe odredi. Čini mi se da su ovaj put kupljeni profili igrača kakvi nam više odgovaraju i da će trebati manje prilagodbi da ih se ukomponuje. Napadački trojac Werner, Havertz, Ziyech nije imao nikakvog smisla, ovaj novi ima. Naredni korak je oživjeti Kantea i Mounta i ako to uspije dati im nove ugovore. Prijavi
2. februar 2023.3 god. comment_339492 Zorz je otisao, Kante je jos uvek neizvestan, Kova ce najverovatnije otici. Falice nam iskusnijih igraca, to je sigurno. Zbog toga treba ispratiti situaciju sa Gundoganom. Ako ne produzi ugovor privoleti ga kod nas. Bio bi pojacanje u rangu Silve. Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339549 Nije mi jasno zašto bi Kova bio na prodaju, još manje mi je jasno zašto su ga nudili Benfiki ako je ona vijest tačna. Kova je igrač u najboljim godinama sa ogromnim kvalitetom i iskustvom, mislim da bi ta prodaja bila ogromna greška. Jedino ako se ne slaže sa trenerom i u svlačionici te ako on sam traži da ode, onda oke, razumljivo Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339554 Ima mi smisla da Kovačić želi da ode ili da nije po ukusu trenera ili uprave. Ali mislim da nema šanse da bi pristao da ode u Benfiku. Pa to je igrač za najbolje klubove, u najboljim godinama. Eto zamislite da je Cancelo sad otišao u Ajax umjesto u Bayern. Za Benfike su Ziyech, Loftus-Cheek, Chalobah i slični. Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339607 Malac koji je debitovao neki dan za Arsenal, Ethan Nwaneri, 15 mu je godina. Borimo se mi i Manchester City za njega. Prijavi
3. februar 2023.3 god. comment_339609 7 minutes ago, diablo_bih said: Malac koji je debitovao neki dan za Arsenal, Ethan Nwaneri, 15 mu je godina. Borimo se mi i Manchester City za njega. To onaj protiv Brentforda što je debitovao nekad na jesen ? Mislim da je on neko krilo, čini mi se, krilo i CAM. Izgledao mi je nekako malen ali doduše 15 godina trebao bi narasti 10 minutes ago, diablo_bih said: Malac koji je debitovao neki dan za Arsenal, Ethan Nwaneri, 15 mu je godina. Borimo se mi i Manchester City za njega. To onaj protiv Brentforda što je debitovao nekad na jesen ? Mislim da je on neko krilo, čini mi se, krilo i CAM. Izgledao mi je nekako malen ali doduše 15 godina trebao bi narasti Ja bih ga pokupio samo jer je iz Arsenala, puno govana jedu, red je da im opet kitu stavimo Prijavi
9. februar 2023.3 god. comment_340115 Ako sve bude išlo po planu na ljeto nam trebaju napadač i možda golman. Prijavi
9. februar 2023.3 god. comment_340117 Po meni je Osimen po kvalitetu jos kratak za top spica PLa. On kad bi doso u PL trebalo bi mu vremena sa se uklopi. Po meni treba ici na varijantu malo iskusnijeg igraca. Hari Kejn bio bio dobar izbor al jbg nece ga dati ni za velike novce. Ako se raspadne city tamo se moze sto sta probrati po nizim cenama, videcemo. I Gindogana mozda treba ganjati. Fali nam igraca sa karakterom i iskustvom. Prijavi
9. februar 2023.3 god. comment_340119 Znate još jednog špica koji je razbijao u Italiji, a koji će vjerovatno doći kod nas na ljeto? Prijavi
9. februar 2023.3 god. Autor comment_340125 1 hour ago, ker said: Znate još jednog špica koji je razbijao u Italiji, a koji će vjerovatno doći kod nas na ljeto? Znamo ali taj je prije Italije bio u velikom klubu u Engleskoj pa se nije bas snasao. Malo je napadaca kao Osimhen, nema boljeg koji je dostupan. Bit ce velika konkurencija na ljeto za njega. Prijavi
9. februar 2023.3 god. comment_340128 Nema puno klasičnih napadača koji su mladi, dovoljno dobri i da nisu već uhljebljeni u najbogatijim klubovima. Osimhen i Vlahović se nameću kao najbolje opcije. U drugom redu se nalaze David, Kolo Muani, Ramos i sl. Ne treba zaboraviti da je Broja jedan od top talenata na toj poziciji. Da se ja pitam ne bih o tome do aprila razmišljao, možda nekim čudom napad klikne. Prijavi
9. februar 2023.3 god. comment_340129 A sta kazete na Toneya? Koliko znam i on se povezivao s nama. Ja bih prije isao na njega nego na napadaca iz Italije. Ako bude cijena pristojna i ako ne dobije kaznu zbog svog kockanja, why not? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.