Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

46 minutes ago, Whisper said:

Da sad zavrsimo Enza, a na leto jos samo Oshimen i to je to.

Napoli trazi za njega 150 miliona, vec su to izjavili negdje.

Ma vezat će ga velikim ugovorom radi vrijednosti transfera, neće se klauza plaćati. Čitao sam 7.5 godina ugovora sa mogućnosti produženja ugovora za još jednu godinu.

On 1/28/2023 at 12:36 AM, Blue97 said:

Poenta je da ce na ljeto kostati vise para, i ganjali bi se sa vise klubova, pogotovo Unitedom

Uvijek više po ušima dobijaš kada igrače dovodiš zimi, tada više keša moraš izvaliti jer je u pola sezone. Kako god mi smo za njega platili malu sumu po današnjim standardima, to što će ostati tamo do kraja sezone je sigurno doprinjelo tome.

Osimhen i Kvicha su trenutno možda i najbolji duo. Strašni obojica. Kvicha mi se baš sviđa kao igrač, ne možeš mu uzeti loptu bez faula, čudi me što se niko za njega raspitivao nije.

Caicedo ili Enzo zajebana odluka. Enzo se brzo probio, prije pola godine došao u Benfiku, uzeo SP i sada traže more para za njega, jebeno je to. Caicedo sa druge strane dobar u engleskoj, jedino što ne znam da li bi mu pare udarile u glavu.

Kod Enza mi je također minus jer ovi latino likovi počnu da kmeče čim pozvone real ili barsa

Kritikovanje Pottera i nedostatak povjerenja koje navijači imaju u njega je ok,ako mene pitate, ali hvalospjevi o Tuchelu su mi čisto ludilo. Hvala za Ligu prvaka, hvala za sve dobro što si učinio za klub no u zadnjih nekoliko mjeseci si išao u krivom smjeru krupnim koracima. 

Caisedo bi bio i previse kakva god da su pravila da ih trenutno zaobilazis tesko da ces to moci u duzem periodu. A trebace da se radi i doselekcija sve i da potrefimo sa svim igracima koje smo doveli. A na prodaju igraca daj boze da namaknemo 150m. 

Romelu Lukaku
Centre-Forward

Callum Hudson-Odoi 
Left Winger

Ethan Ampadu
Centre-Back

Malang Sarr
Centre-Back

Tiemoué Bakayoko
Defensive Midfield

Abdul-Rahman Baba

Ovo je škart koji je na posudbi. Uz to možeš prodati Azpija, Ćabolu, RLCa, Jorginha, Ziyecha, Aubu, Pulišića 

Pa 13 igrača jebem ga pa može se ovde nešto para uzeti 

Ako uzme Monaco Sarra, ide cistih 15 miliona. Baka ode na posudbu u Cremonense, pa na kraju besplatno. Ampadu moze zamijeniti Chalobu koji ako ode za 30 mil, mi smo na konju. Lukaku je minus i tu, sta je tu je. Baba besplatno, CHO ne znam sta se tu desava, osim da je povrijedjen na dvije sedmice.

Ziyech izgleda ode na posudbu u PSG. Jorginho 20-30 mil, ja bih bio zadovoljan. Auba par miliona takodjer, Azpi 8 miliona isto. Havertz na 50-60, prezadovoljan. Mendy 20+

I onda na ljeto dovesti spica i zavrsiti ovaj projekat uz par mladih igraca.

Pa mi bi mozda nekog i prodali da postoji jos jedan Chelsea na svijetu koji moze od nas da kupi, a ovako smo u govnima

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.