Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Jedini ko je bio zainteresovan za njegov dolazak jeste bio Fat Frank. Zato on nikad nije ni dosao. A i bolje sto nije dosao, sad bi sa guznim haverom Mountom tjerao trenere.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Al' čekaj koja je sad razlika buyout clause i release clause? Release clause piše da se računa kao obična ponuda tj. dijeli se na godine ugovora, a buyout clause se računa kao čitava suma. Vi svi pišete kao buyout clause da se plaća, a termin koji koriste novinari kad prenose vijest release clause? 

36 minutes ago, diablo_bih said:

Da, zato nece Chelsea uplatiti buy out klauzulu, vec ce se pokusati dogovoriti sa Benficom.

Nece niko platiti otkupnu klauzulu, ne samo Celsi. 

Nego su videli da Boehly placa sakom i kapom, pa posto smo jedini zainteresovani u ovom roku da probaju da uzmu sto vise kesa. 

Ucinili smo uslugu Mendesu sa Felixom, vreme je da uzvrati. 

Ocekujem da nasi podignu osnovnu ponudu na 100 miliona, i 20ak na bonuse da ide, te da se to zavrsi.

1 hour ago, BT14 said:

Al' čekaj koja je sad razlika buyout clause i release clause? Release clause piše da se računa kao obična ponuda tj. dijeli se na godine ugovora, a buyout clause se računa kao čitava suma. Vi svi pišete kao buyout clause da se plaća, a termin koji koriste novinari kad prenose vijest release clause? 

Pogledaj od Barija post, objasnjeno sve u slici. Enzo ima buyout, a to Chelsea ne zeli da plati, jer bi morali iskesirati sve odjednom.

Pa pogledo sam, ali kažem ti većina novinara kažu za Enza da ima release clause što nije isto što i buyout clause.

19 minutes ago, diablo_bih said:

Pogledaj od Barija post, objasnjeno sve u slici. Enzo ima buyout, a to Chelsea ne zeli da plati, jer bi morali iskesirati sve odjednom.

5 minutes ago, BT14 said:

Pa pogledo sam, ali kažem ti većina novinara kažu za Enza da ima release clause što nije isto što i buyout clause.

Onda cemo se svakako voditi logikom da nasi ne zele da plate u kesu koja god da je klauzula u pitanju :D

10 minutes ago, BT14 said:

Jel pratio neko ovog malca? 

Bolji je ofanzivno nego defanzivno, ali ima puno prostora da unaprijedi svoju igru u oba smjera, pogotovo uz Jamesa.

• Autor
3 hours ago, diablo_bih said:

On i Porro su vjerovatno najveci talenti na toj poziciji. Gusto igra haman svaki mec koliko sam vidio.

Ako je tako onda sigurno cijena nece biti sitnica. 

Ako je tako sto njega pored zivog Jamesa (daa, znam sklon je povredama) koji je bek za narednih 10tak godina.  

Vise bi volio da je neki iskusni bek za back up Jamesu npr Walker-Pieters. 

32 minutes ago, Bari said:

Ako je tako onda sigurno cijena nece biti sitnica. 

Ako je tako sto njega pored zivog Jamesa (daa, znam sklon je povredama) koji je bek za narednih 10tak godina.  

Vise bi volio da je neki iskusni bek za back up Jamesu npr Walker-Pieters. 

Da je Tuchel jos za kormilom, reko bih da ce James igrat štopera. 

Ozbiljno sad, mislim da postoji mogućnost da Reece nekad zaigra i u sredini terena. Eto Hall igra lijevog beka, pa ga je sad protiv Liverpoola stavio kao veznog. 

52 minutes ago, BT14 said:

Da je Tuchel jos za kormilom, reko bih da ce James igrat štopera. 

Ozbiljno sad, mislim da postoji mogućnost da Reece nekad zaigra i u sredini terena. Eto Hall igra lijevog beka, pa ga je sad protiv Liverpoola stavio kao veznog. 

Hall i jeste centralni vezni, nego igrao primoran na lijevom beku. Reeceu treba prava konkurencija, Gusto ima tek 19 godina, neka se rotiraju, sta ima veze.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.