22. januar 2023.3 god. comment_338701 Jedini ko je bio zainteresovan za njegov dolazak jeste bio Fat Frank. Zato on nikad nije ni dosao. A i bolje sto nije dosao, sad bi sa guznim haverom Mountom tjerao trenere. Prijavi
22. januar 2023.3 god. comment_338716 Ma jebo Enza, daj ovu životinju. Dat im Havertza i 80 miliona. Ko Pogba iz Juventusa (Conteovog). Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338722 Bilo bi veselo da nam Arsenal uzme Ricea a Liverpool Belinghama, baš bi se usrećili Prijavi
23. januar 2023.3 god. Autor comment_338779 Znaci ako se isplati otkupna klauzula ona ide cijela u FFP, bez obzira na koliko godina bio potpisan ugovor. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338781 Da, zato nece Chelsea uplatiti buy out klauzulu, vec ce se pokusati dogovoriti sa Benficom. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338782 Dakle u trenutnoj situaciji kad staviš otkupnu klauzulu od 150 miliona na nekog, bukvalno si onemogućio njegov odlazak. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338792 Al' čekaj koja je sad razlika buyout clause i release clause? Release clause piše da se računa kao obična ponuda tj. dijeli se na godine ugovora, a buyout clause se računa kao čitava suma. Vi svi pišete kao buyout clause da se plaća, a termin koji koriste novinari kad prenose vijest release clause? Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338794 36 minutes ago, diablo_bih said: Da, zato nece Chelsea uplatiti buy out klauzulu, vec ce se pokusati dogovoriti sa Benficom. Nece niko platiti otkupnu klauzulu, ne samo Celsi. Nego su videli da Boehly placa sakom i kapom, pa posto smo jedini zainteresovani u ovom roku da probaju da uzmu sto vise kesa. Ucinili smo uslugu Mendesu sa Felixom, vreme je da uzvrati. Ocekujem da nasi podignu osnovnu ponudu na 100 miliona, i 20ak na bonuse da ide, te da se to zavrsi. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338797 1 hour ago, BT14 said: Al' čekaj koja je sad razlika buyout clause i release clause? Release clause piše da se računa kao obična ponuda tj. dijeli se na godine ugovora, a buyout clause se računa kao čitava suma. Vi svi pišete kao buyout clause da se plaća, a termin koji koriste novinari kad prenose vijest release clause? Pogledaj od Barija post, objasnjeno sve u slici. Enzo ima buyout, a to Chelsea ne zeli da plati, jer bi morali iskesirati sve odjednom. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338799 Pa pogledo sam, ali kažem ti većina novinara kažu za Enza da ima release clause što nije isto što i buyout clause. 19 minutes ago, diablo_bih said: Pogledaj od Barija post, objasnjeno sve u slici. Enzo ima buyout, a to Chelsea ne zeli da plati, jer bi morali iskesirati sve odjednom. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338800 5 minutes ago, BT14 said: Pa pogledo sam, ali kažem ti većina novinara kažu za Enza da ima release clause što nije isto što i buyout clause. Onda cemo se svakako voditi logikom da nasi ne zele da plate u kesu koja god da je klauzula u pitanju Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338802 On i Porro su vjerovatno najveci talenti na toj poziciji. Gusto igra haman svaki mec koliko sam vidio. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338803 10 minutes ago, BT14 said: Jel pratio neko ovog malca? Bolji je ofanzivno nego defanzivno, ali ima puno prostora da unaprijedi svoju igru u oba smjera, pogotovo uz Jamesa. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338819 Po meni je bolje da bude malo iskusniji. Imamo mlad tim, treba i malo iskustva Prijavi
23. januar 2023.3 god. Autor comment_338821 3 hours ago, diablo_bih said: On i Porro su vjerovatno najveci talenti na toj poziciji. Gusto igra haman svaki mec koliko sam vidio. Ako je tako onda sigurno cijena nece biti sitnica. Ako je tako sto njega pored zivog Jamesa (daa, znam sklon je povredama) koji je bek za narednih 10tak godina. Vise bi volio da je neki iskusni bek za back up Jamesu npr Walker-Pieters. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338823 32 minutes ago, Bari said: Ako je tako onda sigurno cijena nece biti sitnica. Ako je tako sto njega pored zivog Jamesa (daa, znam sklon je povredama) koji je bek za narednih 10tak godina. Vise bi volio da je neki iskusni bek za back up Jamesu npr Walker-Pieters. Da je Tuchel jos za kormilom, reko bih da ce James igrat štopera. Ozbiljno sad, mislim da postoji mogućnost da Reece nekad zaigra i u sredini terena. Eto Hall igra lijevog beka, pa ga je sad protiv Liverpoola stavio kao veznog. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338824 https://twitter.com/CFCPys/status/1617628272942276608?t=B2XS6STUL2CUxZofMxfvig&s=19 Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338826 52 minutes ago, BT14 said: Da je Tuchel jos za kormilom, reko bih da ce James igrat štopera. Ozbiljno sad, mislim da postoji mogućnost da Reece nekad zaigra i u sredini terena. Eto Hall igra lijevog beka, pa ga je sad protiv Liverpoola stavio kao veznog. Hall i jeste centralni vezni, nego igrao primoran na lijevom beku. Reeceu treba prava konkurencija, Gusto ima tek 19 godina, neka se rotiraju, sta ima veze. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.