14. januar 2023.3 god. comment_338161 Ali ni jednog trenutka ja nisam rekao da se ne moze dovesti jeftiniji a bolji igrac. Ja pricam o novcu kojeg vlasnici imaju, vjerovatno bi Arsenal doveo Mudryka za 10-20 miliona manje, ali covjeku se fucka za 20 miliona i dao ga je bez po muke. Mozda to nije najbolji nacin poslovanja upravo zbog potencijalno sljedecih transfera, ali mozda ce i tad dati koliko god da kosta. Na kraju krajeva dovest cemo i tog sportskog direktora pa ce valjda i selekcija igraca biti bolja prilikom kupovine. Tek je covjek dosao, polako. Za sad trebamo biti zadovoljni jer pokazuje ambicije svojim ulaganjem velikog novca. Da je obratno e tek bi onda bili u problemu. Prijavi
14. januar 2023.3 god. comment_338162 Pozitivno je što nema natezanja oko transfera, u zadnje vrijeme se sve to brzo odradi, samo ne razumijem zašto se zapne za neke igrače kao da ne postoje druge opcije. Barem krila uvijek ima na tržištu i to lijevih. Ako ne može jedan, može drugi. Prijavi
15. januar 2023.3 god. comment_338201 Ljudi, ima li nekih naznaka o metama za poziciju desnog beka? Da se ne ponovi prosla sezona. Prijavi
15. januar 2023.3 god. Popularna objava comment_338203 1 minute ago, Corto Maltese said: Ljudi, ima li nekih naznaka o metama za poziciju desnog beka? Da se ne ponovi prosla sezona. Nešto mi govori da bi se mogli uključiti i mi u ovu priču.... 😁 Prijavi
15. januar 2023.3 god. comment_338207 Nije loš ni ovaj način skautiranja. Pratiš koga želi Arsenal i miniraš im posao. Prijavi
15. januar 2023.3 god. comment_338209 57 minutes ago, Corto Maltese said: Ljudi, ima li nekih naznaka o metama za poziciju desnog beka? Da se ne ponovi prosla sezona. Sprema se 70 miliona za Juranovića - Adizio Romano Prijavi
15. januar 2023.3 god. comment_338259 Bice here we go vrlo brzo... Fantasticno pojacanje u najavi. Prijavi
15. januar 2023.3 god. comment_338264 Boehly je zagrizao za omladinu, sve iznad 25 godina ga ne interesuje. Hoće čovjek očito da napravi ekipu na kojoj 3-4 godine ne mora ništa raditi. Lagano. Prijavi
15. januar 2023.3 god. Popularna objava comment_338267 Jedino mi nije jasno što nije kupio Brighton. Prijavi
16. januar 2023.3 god. comment_338310 Ako pristanu na 3 godisnje rate on je nas Kvalitetan igrac, posebno u double pivot sistemu, sa jednim malo ofaniznijim veznim igracem pored sebe. Caicedo i Kante da konkurisu za jednu poziciju, Kova i Gallagher za drugu i imacemo savrseno kompatibilan par na sredini. To ce posebno biti bitno ako nekako uspemo da kupimo i Felixa, jer su on, Mudri i Nkunku potpuno ofanzivno orijentisani igraci, koji odbranu igraju presingom u zavrsnoj trecini terena. Sva cetvorica nabrojanih, koji bi igrali iza njih imaju odlican radijus kretanja i vrsnu anticipaciju gde ide lopta koja procuri kroz presing. Naredna ce sezona biti bas zabavna Prijavi
16. januar 2023.3 god. comment_338311 Meni izgleda da će doći još dvojica ovaj mjesec, a to su najvjerovatnije Caicedo i onaj iz PSVa. Mislim da na kraju nećemo nikog dovesti na poziciji RBa jer James se vraća vrlo brzo a Chalobah i Azpi mogu uskočiti po potrebi, a iskreno se nadam da neće biti potrebno. Valjda može Reece izgurati do kraja sezone bez povreda. Prijavi
16. januar 2023.3 god. Popularna objava comment_338319 1 hour ago, apeiron said: Mislim da na kraju nećemo nikog dovesti na poziciji RBa jer James se vraća vrlo brzo a Chalobah i Azpi mogu uskočiti po potrebi, a iskreno se nadam da neće biti potrebno. Evo već treća sezona kako Azpilicueta i još neko mogu uskočiti i raspadnemo se iste sekunde. Ako nema neke sigurne opcije na tržištu doveo bih nekog na posudbu. Prijavi
16. januar 2023.3 god. comment_338328 Smiješno, prima 3 i po hiljade sedmično, da sam on tražio bih novi ugovor sa bonusima pri potpisivanju novog ugovora pa onda tražite ovu cijenu. U suprotnom bih bojkotovo. Prijavi
16. januar 2023.3 god. comment_338329 Evo Matt Law govori pored Caiceda koji nam je top target, zelja je back up za desnog beka. Prijavi
16. januar 2023.3 god. comment_338330 1 hour ago, Adi said: Evo već treća sezona kako Azpilicueta i još neko mogu uskočiti i raspadnemo se iste sekunde. Ako nema neke sigurne opcije na tržištu doveo bih nekog na posudbu. Uf, sigurnih opcija ima sasvim dovoljno. - Pedro Poro - Denzel Dumfries - Kyle Walker Peters - Nahuel Molina Prijavi
16. januar 2023.3 god. comment_338334 30 minutes ago, Whisper said: Uf, sigurnih opcija ima sasvim dovoljno. - Pedro Poro - Denzel Dumfries - Kyle Walker Peters - Nahuel Molina Po meni dvije najbolje opcije Malo Gusto iz Lyona, i Walker-Peters. Nece biti skupi, jedan je mlad a klub nam je orijentisan trenutno na mlade igrace, a WP dokazan u Engleskoj. Prijavi
16. januar 2023.3 god. comment_338335 36 minutes ago, Whisper said: Uf, sigurnih opcija ima sasvim dovoljno. - Pedro Poro - Denzel Dumfries - Kyle Walker Peters - Nahuel Molina Mislio sam ako oni nisu sigurni u nekoga jer se niko nešto posebno ne spominje. Prijavi
17. januar 2023.3 god. comment_338347 Ceka se izgleda dolazak veznog igraca. Ako zavrse Caiceda il bilo koga ko kosta puno verovatno ce dovesti Juranovica ili nekog tako ispod radara. Prijavi
19. januar 2023.3 god. comment_338420 Ljudima je search filter ostao zaglavljen na Brightonu i onda kad sezonu završimo na poziciji koja više liči na Brighton biće: Po ovim cijenama ispade Brighton ekipa superstarova. Jako neozbiljno vođenje kluba, jebala ih amoritzacija i gluposti neće otplatiti igrače za 50 godina, a svake godine ćemo moći sve manje i manje kupovati jer će se igrači sporo otpisivati po FFP. Ruku na srce nama bi i Zvezda za Kangu izvukla 100 miliona pa možda je i bolje da kupe ovog jer je sljedeća solucija sigurno gora i skuplja. Prijavi
19. januar 2023.3 god. comment_338421 Al fakat, lakse bi Boehlyu bilo da je kupio Brighton umjesto Chelsea. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.