1. septembar 2022.4 god. comment_333395 Taman sa Kovacicem ce biti tandem na bolnickom odeljenju, kada ih Tuhel preforsira na treninzima! Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333396 Ako ne nista bar je pozajmnica pa cemo videti. U juveu se nije naigrao i kontam da cemu trebati dosta da udje u kakvu takvu formu pogotovu za PL nivo. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333399 5 minutes ago, Whisper said: Sta mislite ko je taj nas skaut ? Diablo kraljina garant Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333400 Jos Depay i da se ozvanici mozda i novi najgori prelazni rok. Dovesti Depaya i Aubu i time zakucati Broju na klupu. Prodati Gilmoura i zakucati Zakariu u bolnicu... Ovo je kao prije kad na FMu u jednom editoru udjes u profil neke ekipe i kliknes destroy team Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333401 Al kako je Fofana sjebo Bolija, kada je rekao da misli na kauboje kada se pomene Teksas. E upravo radimo prelazni rok kao u kaubojskim filmovima, na oruk. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333404 Zakaria dok je igrao za Gladbah i bio bez povreda, bio je odlican. U zadnje dvije godine samo neke povrede, ne mozemo biti potpuno zadovoljni s ovim transferom. Naravno, ne mora znaciti da ce biti povrijedjen i kod nas, ali vjerovatnije je da hoce, nego obrnuto. Alvarez bi bolji bio, ali eto odbili su ga prodati. Auba odlicno Depay ne znam sta bih rekao, majstor jeste, ali nekako lijen, poput Ziyecha. Bolje bi bilo da su Zahu zaganjali, ali ok. Pljuvati necu kao neki, jer momci jos ni trening nisu odradili, a kamo li utakmicu. Ko zna, mozda svi budu velika pojacanja, to niko ne zna. Osim ovih nasih sveznajucih na forumu. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333405 17 minutes ago, drogba 11 said: Diablo kraljina garant Diablo bi prije pucao sebi u glavu nego umjesto nasih igraca doveo smece iz barse Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333406 Lajk ko nikad nije vidio kako igra Alvarez edit: nmg sam sebi lajkovatj 👍 Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333407 Sjećam se Zakarie tamo na Fifi 14 ili 15, dovedeš ga i kroz par sezona bude Balon d'Or. Nisam ga gledao u zadnje vrijeme i fakat ne znam šta da mislim. Ali da je punic buy - jeste. Eh sad, pitanje je sljedeće: ako nam zaista treba još jedan veznjak, jesmo li znali da nam treba još od juna ili jula, ili nam je to naumpalo zadnji dan prelaznog roka? Ili smo bili toliko glupi da gonimo De Jonga i logično ispušimo? Ja se nadam da će se Zakaria pokazati kao pojačanje, ali nešto nisam optimističan. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333412 Dosta podsjeća na kupovinu Saula. Posljednji dan prelaznog roka, prethodno se uopšte nije spominjao, iz jakog kluba dolazi na posudbu. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333419 kakve to boehly igra igre. dovodimo na posudbu igraca iz italije. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333421 Svaki igrac iz Juveta sto je dosao u PL se pokazao pojacanjem, tako da to ocekujem i od Zakarie. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333423 Moje neko misljenje je da su transferi ok odradjeni, ali glavni igrac nije doveden i to kao Jamesova zamena. Moramo se krpiti do januara. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333424 19 minutes ago, diablo_bih said: Svaki igrac iz Juveta sto je dosao u PL se pokazao pojacanjem, tako da to ocekujem i od Zakarie. bas svaki? Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333426 2 minutes ago, Spaha said: bas svaki? U zadnjih par godina svaki. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333431 1 hour ago, reLo said: Sjećam se Zakarie tamo na Fifi 14 ili 15, dovedeš ga i kroz par sezona bude Balon d'Or. Nisam ga gledao u zadnje vrijeme i fakat ne znam šta da mislim. Ali da je punic buy - jeste. Eh sad, pitanje je sljedeće: ako nam zaista treba još jedan veznjak, jesmo li znali da nam treba još od juna ili jula, ili nam je to naumpalo zadnji dan prelaznog roka? Ili smo bili toliko glupi da gonimo De Jonga i logično ispušimo? Ja se nadam da će se Zakaria pokazati kao pojačanje, ali nešto nisam optimističan. U tome i jeste problem sto on ne zna sta hoce i nema ideju. Za 5 do 10 kola ce skontati sta moze a sta ne sa ovim timom a za to vreme ce top 4 da nam bezi 10 ak bodova a posle ce biti boze pomozi. Zakomplikovao je jos vise malo komplikovane stvari. Ja se kladim da i dalje ne zna sta ce sa svim novopridoslim igracima. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333434 4 hours ago, Bari said: Sreca ne povrjedjuje se, otporan na metke. ide prehlada cim kroci na englesko tlo Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333435 Zabrinjavaju me izdvojene slabosti, mislio sam da ga zbog toga dovodimo. Evo neka analiza njegove igre od prije 3 godine. https://totalfootballanalysis.com/player-analysis/denis-zakaria-201920-scout-report-tactical-analysis-tactics Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.