Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Cucurellu kupili da ga ne kupi City, Aubameyanga jer je Tuchel izgubio pojam o vremenu pa i dalje misli da je prosle godine bio trener Dortmunda, a ovog zadnjeg veznog vjerovatno juce culi obojica za njega, danas ganjaju papire da zavrse to.

Koulibaly i Fofana su mi odlicne kupovine, puno bolje nego Kounde, De Ligt i slicno sto su prvobitno i ganjali. Za Sterlinga ne znam sta da mislim, dobra kupovina jeste, ali ta pozcija na kojoj on igra u napadu je bila poprilicno popunjena, neke druge su bile bitnije, a od tih nije bilo nista.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

9 minutes ago, Whisper said:

Roman se vodio logikom dok je bio sugar daddy. Posle kad je Marini prepustio da vodi transfer politiku kluba bilo je mnogo vise losih kupovina.

Tuhel i Boeli su krenuli po logici ali su Dembele, Rafinja, De Liht i jos po neki birali drugacije.

Da je bilo samo do nasih, prelazni rok bi bio zavrsen a tim kompletan jos pre mesec dana.

Za dogovor je uvek potrebno dve strane.

opet si me poštedio dužeg tipkanja, i to bez psovki, bravo..hvala ti lijepa, ovo ti je već drugo pivo od mene 🙂

ps.jedno tebi, drugo meni, nećeš sam piti

To je to, šteta što se ovaj niz loših rezultata desio dok se još može kupovati, taman se govana počeli rješavati ali nova se kupuju. Čuj Auba da vodi napad majko mila, jebem usta i onoga ko ga dovede i ko ga plati. Neki Alvarez iz PSVa za 40 milki, dobar čim može i stopera igrati...

Dovodi se prosjek iz Ajaxa za kojeg niko čuo nije prodaje se talenat iz akademije, Jorginho i dalje vice captain on the pić 

zemlju ti jebem

• Autor
48 minutes ago, Whisper said:

Roman se vodio logikom dok je bio sugar daddy. Posle kad je Marini prepustio da vodi transfer politiku kluba bilo je mnogo vise losih kupovina.

Tuhel i Boeli su krenuli po logici ali su Dembele, Rafinja, De Liht i jos po neki birali drugacije.

Da je bilo samo do nasih, prelazni rok bi bio zavrsen a tim kompletan jos pre mesec dana.

Za dogovor je uvek potrebno dve strane.

Bas tako ali najlakse je uvijek srati i negativno gledati. 

Evo ovdje je pozitivno sto se rjesavas Alonsa. 

Polako ljudi, nisam ni ja sretan zbog Aube  ali treba mu dati sansu. Ko zna, mozda svojim iskustvom i golovima bude ipak pojacanje. 

Sumnjam i ja ali treba prije osude sacekat i vidjeti. Ionako je prelazno rjesenje, trenutno rekao bih.

2 hours ago, ker said:

Cucurellu kupili da ga ne kupi City, Aubameyanga jer je Tuchel izgubio pojam o vremenu pa i dalje misli da je prosle godine bio trener Dortmunda, a ovog zadnjeg veznog vjerovatno juce culi obojica za njega, danas ganjaju papire da zavrse to.

Koulibaly i Fofana su mi odlicne kupovine, puno bolje nego Kounde, De Ligt i slicno sto su prvobitno i ganjali. Za Sterlinga ne znam sta da mislim, dobra kupovina jeste, ali ta pozcija na kojoj on igra u napadu je bila poprilicno popunjena, neke druge su bile bitnije, a od tih nije bilo nista.

Kukurela je mozda ishitreno kupljen, ali je dobar igrac, za razliku od nekih ranijih planskih kupovina.

Auba je panic buy realno, jer je broj opcija za kupovinu NULA, a preko potreban je napadac.

Alvarez slicno kao i Auba, ali daleko od toga da je lik anonimus, iako je sigurno bilo boljih opcija pocetkom prelaznog roka. 

Ako pod prodajom akademca mislis na Gilmura tacno je da je bogohuljenje najuriti njega a ostaviti mrtvog  Zorzinja, ali on sa Alvarezom nema bas nikakve veze jer nama opasno nedostaje zamena za Kantea koji je jedini defanzivno orijentisan vezni igrac u nasoj ekipi. Tu je i Ampadu, ali na njega se eto ne racuna.

Sterling je bolji igrac od svih koje imamo na tim pozicijama, tako da i to je svakako opravdan potez.

3 hours ago, Kun Aguer0 said:

To je to, šteta što se ovaj niz loših rezultata desio dok se još može kupovati, taman se govana počeli rješavati ali nova se kupuju. Čuj Auba da vodi napad majko mila, jebem usta i onoga ko ga dovede i ko ga plati. Neki Alvarez iz PSVa za 40 milki, dobar čim može i stopera igrati...

Dovodi se prosjek iz Ajaxa za kojeg niko čuo nije prodaje se talenat iz akademije, Jorginho i dalje vice captain on the pić 

zemlju ti jebem

Ja jebem u usta onog koji ga pohvali nakon sto bude zabijao golove, a da ga trenutno pljuje, zajedno s Toddom i Tuchelom.

Pa nece biti tesko da zabija kada vidis kako Havertz igra.

Gilmour 10 miliona samo. Ornstein govori 7 mil + alonso za aubu, to je vec dobro. Boehly nevjerovatno trosi pare, sto mi je drago, ali da je imao sportskog direktora, to bi bilo i pametnije trosenje. Ovako sve nekako panicno to izgleda, jer i jeste. Nadam se najboljem, ali imam sumnje.

54 minutes ago, Whisper said:

Ako pod prodajom akademca mislis na Gilmura tacno je da je bogohuljenje najuriti njega a ostaviti mrtvog  Zorzinja, ali on sa Alvarezom nema bas nikakve veze jer nama opasno nedostaje zamena za Kantea koji je jedini defanzivno orijentisan vezni igrac u nasoj ekipi

Hoćeš da kažeš da misliš da će Alvares igrati kao DM i biti potpora zlatnoj ojebini koji će sad moći još više da struže kurac i ne radi ništa u odbrani ? Kontao sam da bi taj Alvarez makar mogao da si upari sa Kovom ili Gallagherom da bude DM neki kad Kante nije tu a ne da se uparuje sa ojebinom...

48 minutes ago, diablo_bih said:

Gilmour 10 miliona samo. Ornstein govori 7 mil + alonso za aubu, to je vec dobro. Boehly nevjerovatno trosi pare, sto mi je drago, ali da je imao sportskog direktora, to bi bilo i pametnije trosenje. Ovako sve nekako panicno to izgleda, jer i jeste. Nadam se najboljem, ali imam sumnje.

Mislim da je Auba 16, kurac bi moj barsa toliko smanjila cijenu...

56 minutes ago, njuso21 said:

Ja jebem u usta onog koji ga pohvali nakon sto bude zabijao golove, a da ga trenutno pljuje, zajedno s Toddom i Tuchelom.

Odlično a koga mi da jebemo usta nakon što se od prošlog ljeta do sada potrošilo preko 400 miliona funti na pojačanja ? Šta se osvojilo i šta se popravilo, zasad ? Osvojila se dva kurčeva superkupa gdje igraju ekipe za dvije klase lošije od nas i to oba puta jadno i na guzove i ispušilo se u oba finala protiv Lpoola, ligu da ne spominjem za klasu ispod prve dvije ekipe...

Treba sačekati kraj sezone i rezimirati sve ali eto čisto da znamo koga usta da jebemo...

1 minute ago, diablo_bih said:

Alonso isto kosta nesto, nije besplatan. Mislim da Ornstein bolje zna o transferima nego tap in merchant.

Realnije mi je da košta 10ak miliona nego 20ak, iako bi volio da je Ornstein u pravu, također čitam da je plata tu negdje oko 80k što je sasvim u redu ako je istina

5 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Hoćeš da kažeš da misliš da će Alvares igrati kao DM i biti potpora zlatnoj ojebini koji će sad moći još više da struže kurac i ne radi ništa u odbrani ? Kontao sam da bi taj Alvarez makar mogao da si upari sa Kovom ili Gallagherom da bude DM neki kad Kante nije tu a ne da se uparuje sa ojebinom...

Igra se gradi oko Jorginha. Moramo igrati sa više defanzivno orjentisanih igrača kako bi se on mogao odmarati u odbrani. Nešto kao Messi. Sa druge strane više defanzivaca znači i više opcija Jorginhu za kratka dodavanja. Napadači su višak, oni ne mogu vidjeti kad Jorginho pokaže gdje treba dodati.

Treba jedan defanzivni tako da čuva leđa kad Jorginho riskantno dodaje.

Tri štopera, dva beka, dva vezna koji stoje na centru, Mount i Sterling zakovani na one reklame kod auta sve sa Aubameyangom i kacigom koji stoji 30 metara ispred ostalih.

2 minutes ago, King Chelsea said:

Ima li neko da nam koju każe za Zakariu, sta očekivati od njega??

Mislim da je sličan pokušaj kao i Saulom prošle sezone, neki eksperiment pa ako upali upali... Rješio se Juve Arthura i Zakarie jako brzo u jednome danu, doduše obojica na posudbi...

Bio je talenat ali mislim da ga povrede prate u poslednje vrijeme, tako da nije ništa posebno povezao u Juventusu, doduše nije ni imao kad. Ako se već ne želi dati prilikama mladim igračima i ako ih se već tjera, bolje je ovako dovesti nekoga na posudbu pa sačekati sledeće ljeto da se pokupi Rice...

6 minutes ago, King Chelsea said:

Ima li neko da nam koju każe za Zakariu, sta očekivati od njega??

Nista iskreno, kada se u Juventusu nije uspio nametnuti kako ce u nas. Ova posudba je kao Saulova posudba.

3 minutes ago, Zemo said:

Znaci mozemo ocekivati jos jednog igraca  do kraja prelaznog roka. Alvarez?

Bojim se da ova panicna posudba Zakarije nije razlog odustajanja od Alavareza jer ga Ajax ne zeli pustiti. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.