Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

I ovaj Alvarez je defanzivno nastrojen igrac. Cak mozs i stopera igrati, kreativnost nula. Kako god, bolji je od Jorginha u svemu, makar ss nece pored njega lahko prolazit.

Ja bih radije De Jonga.

Klasičan zadnji vezni, dobar u duelu, pokretljiviji od Jorginha. Sa njim bi se moglo igrati 433 ili nešto tome slično i sa jednim dodatnim ofanzivnim igračem bi se mogao riješiti problem kreacije kroz sredinu. Koliko sam primjetio nije neki kreativac i šuter. Dobar je u skoku, opasan kod kornera i može pokrpati i poziciju štopera. Ovakav profil igrača u kadru nemamo i dobro bi bilo imati ga. Sad se postavlja pitanje je li dovoljno dobar jer su meni svi ti Ajaxovci sumnjivi. Moj favorit je inače bio jedan Portugalac iz Wolvesa, ako je već De Jong nemoguća misija.

Što se tiče priča oko Gvardiola, zanima me zašto ne dogovorimo za 2023. transfer jednog drugog Leipzigovog igrača.

Zasluzio je vise od ovoga, sigurno. Bolje i da ide nego da traci vreme ovde.

Samo trebali su se nasi raspitati oko Kaiseda prvo.

@Adi njemu od narednog leta vazi izlazna klauzula, tako da nema potrebe za dogovaranjem unapred.

7 hours ago, Adi said:

Klasičan zadnji vezni, dobar u duelu, pokretljiviji od Jorginha. Sa njim bi se moglo igrati 433 ili nešto tome slično i sa jednim dodatnim ofanzivnim igračem bi se mogao riješiti problem kreacije kroz sredinu. Koliko sam primjetio nije neki kreativac i šuter. Dobar je u skoku, opasan kod kornera i može pokrpati i poziciju štopera. Ovakav profil igrača u kadru nemamo i dobro bi bilo imati ga. Sad se postavlja pitanje je li dovoljno dobar jer su meni svi ti Ajaxovci sumnjivi. Moj favorit je inače bio jedan Portugalac iz Wolvesa, ako je već De Jong nemoguća misija.

Što se tiče priča oko Gvardiola, zanima me zašto ne dogovorimo za 2023. transfer jednog drugog Leipzigovog igrača.

Znači malo jača verzija Mikela, jer Mikel nije znao ništa sem postavljanja i dodavanja prvom do sebe.

2 hours ago, reLo said:

Znači malo jača verzija Mikela, jer Mikel nije znao ništa sem postavljanja i dodavanja prvom do sebe.

Al pored Mikela se tesko moglo proci.

42 minutes ago, diablo_bih said:

Mislim da nece, Alvarez ili Sangare su u opticaju. Tuchel koliko misli o Gilmouru govori poslije meca da nemamo vise nikako centralnih veznih. Ne bih se cudio ni nekoj bombi od 100+ miliona.

Koliko sam vidio Brighton je zainteresovan da ga uzme i priča se da je Boehly ne želi da ga proda nego samo na posudbu.

55 minutes ago, King Chelsea said:

Hoce li nam se ovaj zadnji dan prelaznog roka svesti na svjeże namlacenog Aubu😁

Neki iz akademije će biti prodani ili pozajmljeni.

• Autor

Meni je ovaj iz Ajaxa Alvarez klasicni mesar tipa McTominay iz Manchestera.  Ruku na srce takvog i nemamo u timu, s te strane pozdravljam transfer ali ne ocekujem da nas nesto Bogzna sta pojaca. 

Al kako ljudi kupuju pa to je komedija, kao sve planirano i analizirano sto bi rekli neki forumasi. Tuchel kad patike kupuje vjerujem da kupi i donese kuci pa onda provjerava da li je dobar broj, ili eventualno kupi patike koje je nosio prije 10 godina i koje su mu odgovarale. Mada moguce da je i do ovog Boehlyja, trosi vise od Romana definitivno, ali Roman je bar kupovao po nekoj logici.

Da sam vjernik rekao bih da nam je bog na pomoci, a ovako jebati ga.

21 minutes ago, ker said:

Al kako ljudi kupuju pa to je komedija, kao sve planirano i analizirano sto bi rekli neki forumasi. Tuchel kad patike kupuje vjerujem da kupi i donese kuci pa onda provjerava da li je dobar broj, ili eventualno kupi patike koje je nosio prije 10 godina i koje su mu odgovarale. Mada moguce da je i do ovog Boehlyja, trosi vise od Romana definitivno, ali Roman je bar kupovao po nekoj logici.

Da sam vjernik rekao bih da nam je bog na pomoci, a ovako jebati ga.

Roman se vodio logikom dok je bio sugar daddy. Posle kad je Marini prepustio da vodi transfer politiku kluba bilo je mnogo vise losih kupovina.

Tuhel i Boeli su krenuli po logici ali su Dembele, Rafinja, De Liht i jos po neki birali drugacije.

Da je bilo samo do nasih, prelazni rok bi bio zavrsen a tim kompletan jos pre mesec dana.

Za dogovor je uvek potrebno dve strane.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.