30. august 2022.4 god. comment_333120 18 minutes ago, Zemo said: Za Neymara nema sanse igra odlicno u PSG i mislim da ga nece prodavati. Itekako ima, Mbappe htio da ga prodaju, kada je to cuo Neymar, posvadjali se. Vidjet cemo sta ce se desiti. 90 miliona za Gvardiola je ludost davati. Prijavi
30. august 2022.4 god. comment_333157 Samo što bi kod nas bio još 15 metara udaljen od gola i okružen sa još više igrača jer bi se svi sjatili u 45 metara dok bi se mi izdodavali na sredini. Odličan gol i Zahe i odličan gol Gordona, više trud i praćenje igre nego neka umjetnost Prijavi
30. august 2022.4 god. comment_333171 21 minutes ago, ker said: Daj Mitrovica bar bi imali na koga ubacivati 🤣 Cairney-u je razbio šajbu pa mu je bilo drago, mislim da bi nekome od naših makar razbio glavu kad bi se odlučili vratiti loptu nazad umjesto da se krene u napad Prijavi
30. august 2022.4 god. comment_333182 Nemoj onda kod nas ljudino, mi ti igramo maksimalno 25 minuta po tekmi, ostalo sviramo kurcu. Kakav crni pres i skoring mor goals jebemti Kod nas se počne sa defending, primi se gol ide defending prime se još dva ide ultra defending Prijavi
31. august 2022.4 god. comment_333257 I ovaj Alvarez je defanzivno nastrojen igrac. Cak mozs i stopera igrati, kreativnost nula. Kako god, bolji je od Jorginha u svemu, makar ss nece pored njega lahko prolazit. Ja bih radije De Jonga. Prijavi
31. august 2022.4 god. comment_333267 Pa radio bi nesto konkretno i korisno za Jorginja je misterija sta radi Prijavi
31. august 2022.4 god. comment_333269 Klasičan zadnji vezni, dobar u duelu, pokretljiviji od Jorginha. Sa njim bi se moglo igrati 433 ili nešto tome slično i sa jednim dodatnim ofanzivnim igračem bi se mogao riješiti problem kreacije kroz sredinu. Koliko sam primjetio nije neki kreativac i šuter. Dobar je u skoku, opasan kod kornera i može pokrpati i poziciju štopera. Ovakav profil igrača u kadru nemamo i dobro bi bilo imati ga. Sad se postavlja pitanje je li dovoljno dobar jer su meni svi ti Ajaxovci sumnjivi. Moj favorit je inače bio jedan Portugalac iz Wolvesa, ako je već De Jong nemoguća misija. Što se tiče priča oko Gvardiola, zanima me zašto ne dogovorimo za 2023. transfer jednog drugog Leipzigovog igrača. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333271 Zasluzio je vise od ovoga, sigurno. Bolje i da ide nego da traci vreme ovde. Samo trebali su se nasi raspitati oko Kaiseda prvo. @Adi njemu od narednog leta vazi izlazna klauzula, tako da nema potrebe za dogovaranjem unapred. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333272 7 hours ago, Adi said: Klasičan zadnji vezni, dobar u duelu, pokretljiviji od Jorginha. Sa njim bi se moglo igrati 433 ili nešto tome slično i sa jednim dodatnim ofanzivnim igračem bi se mogao riješiti problem kreacije kroz sredinu. Koliko sam primjetio nije neki kreativac i šuter. Dobar je u skoku, opasan kod kornera i može pokrpati i poziciju štopera. Ovakav profil igrača u kadru nemamo i dobro bi bilo imati ga. Sad se postavlja pitanje je li dovoljno dobar jer su meni svi ti Ajaxovci sumnjivi. Moj favorit je inače bio jedan Portugalac iz Wolvesa, ako je već De Jong nemoguća misija. Što se tiče priča oko Gvardiola, zanima me zašto ne dogovorimo za 2023. transfer jednog drugog Leipzigovog igrača. Znači malo jača verzija Mikela, jer Mikel nije znao ništa sem postavljanja i dodavanja prvom do sebe. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333278 2 hours ago, reLo said: Znači malo jača verzija Mikela, jer Mikel nije znao ništa sem postavljanja i dodavanja prvom do sebe. Al pored Mikela se tesko moglo proci. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333279 3 hours ago, Whisper said: @Adi njemu od narednog leta vazi izlazna klauzula, tako da nema potrebe za dogovaranjem unapred. Mislim da baš zato treba dogovoriti jer će dogodine u red stati Liverpool, Juventus, PSG i drugi. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333282 Hoce li nam se ovaj zadnji dan prelaznog roka svesti na svjeże namlacenog Aubu😁 Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333287 Mislim da nece, Alvarez ili Sangare su u opticaju. Tuchel koliko misli o Gilmouru govori poslije meca da nemamo vise nikako centralnih veznih. Ne bih se cudio ni nekoj bombi od 100+ miliona. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333291 42 minutes ago, diablo_bih said: Mislim da nece, Alvarez ili Sangare su u opticaju. Tuchel koliko misli o Gilmouru govori poslije meca da nemamo vise nikako centralnih veznih. Ne bih se cudio ni nekoj bombi od 100+ miliona. Koliko sam vidio Brighton je zainteresovan da ga uzme i priča se da je Boehly ne želi da ga proda nego samo na posudbu. 55 minutes ago, King Chelsea said: Hoce li nam se ovaj zadnji dan prelaznog roka svesti na svjeże namlacenog Aubu😁 Neki iz akademije će biti prodani ili pozajmljeni. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333293 U Brighton ne može na posudbu jer je Colwill na posudbi. A niko ga sem Brightona ne traži koliko znam. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. Autor comment_333302 Meni je ovaj iz Ajaxa Alvarez klasicni mesar tipa McTominay iz Manchestera. Ruku na srce takvog i nemamo u timu, s te strane pozdravljam transfer ali ne ocekujem da nas nesto Bogzna sta pojaca. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333304 Al kako ljudi kupuju pa to je komedija, kao sve planirano i analizirano sto bi rekli neki forumasi. Tuchel kad patike kupuje vjerujem da kupi i donese kuci pa onda provjerava da li je dobar broj, ili eventualno kupi patike koje je nosio prije 10 godina i koje su mu odgovarale. Mada moguce da je i do ovog Boehlyja, trosi vise od Romana definitivno, ali Roman je bar kupovao po nekoj logici. Da sam vjernik rekao bih da nam je bog na pomoci, a ovako jebati ga. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333306 Auba zavrsen, znaci ostao nam je taj Alvarez do kraja dana da ga pokusamo dovesti. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. Popularna objava comment_333309 Kad metne Aubu na desnog wing beka ima da se iskidam od smeha Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333311 21 minutes ago, ker said: Al kako ljudi kupuju pa to je komedija, kao sve planirano i analizirano sto bi rekli neki forumasi. Tuchel kad patike kupuje vjerujem da kupi i donese kuci pa onda provjerava da li je dobar broj, ili eventualno kupi patike koje je nosio prije 10 godina i koje su mu odgovarale. Mada moguce da je i do ovog Boehlyja, trosi vise od Romana definitivno, ali Roman je bar kupovao po nekoj logici. Da sam vjernik rekao bih da nam je bog na pomoci, a ovako jebati ga. Roman se vodio logikom dok je bio sugar daddy. Posle kad je Marini prepustio da vodi transfer politiku kluba bilo je mnogo vise losih kupovina. Tuhel i Boeli su krenuli po logici ali su Dembele, Rafinja, De Liht i jos po neki birali drugacije. Da je bilo samo do nasih, prelazni rok bi bio zavrsen a tim kompletan jos pre mesec dana. Za dogovor je uvek potrebno dve strane. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.