Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Gordon nije bas neko krilo. Dobar je, igra presing, brz je, pomaze u sredini i odbrani. Sjajan igrac al nije bas prodoran. Ne vredi ni 40m a ne pa 60/70m.. Zaha jeste opasan i naravno Saint maximin  je nesto bolja verzija od Zaha i ja bi njega uzeo. Jeste jedan od kljucnih igraca u Newcastle al svakako da bi zeleo doci kod nas. 

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Tako izgleda prelazni rok kad ga vodi Boeli fudbalski znalac i covek koji je izgubio kompas. Za broju nudili 30+milki evra i nisu ga prodali a sad hoce kroz kompenzaciju. Genijalci. 

Na stranu to sto navaljujemo za neke igrace kao smrt na baku, ali postalo je mucno pratiti ove transfer insajdere ili kako vec sebe nazivaju. Primetio sam da na nas klub zaista imaju pik, odnosno stvaraju sliku kao da nas vode neki ludaci i pijani milioneri. Jeste da trosimo, ali ovo kako pisu o nama je sramotno. Ne ulazim u tacnost podataka, ali ispada da samo mi trosimo, a da kod ostalih igraci igraju za topli obrok.

19 minutes ago, Zemo said:

Jel se do 31. augusta u ponoc moze kupovati?

Pa tako mislim. Do 31 avgust 23:59 moze se kupovati. A ugovore, preglede ovoono nije problem. Bar tako znam. 

4 hours ago, Stefan123 said:

Gordon nije bas neko krilo. Dobar je, igra presing, brz je, pomaze u sredini i odbrani. Sjajan igrac al nije bas prodoran. Ne vredi ni 40m a ne pa 60/70m.. Zaha jeste opasan i naravno Saint maximin  je nesto bolja verzija od Zaha i ja bi njega uzeo. Jeste jedan od kljucnih igraca u Newcastle al svakako da bi zeleo doci kod nas. 

Vidi se da ga nisi gledao. Gordonu je najveci adut prodornost, brz kao metak i odličan dribler, plus igra strašan presing. Veliki minus je slaba završnica.

Ovi što se pale na svaku izbačenu vijest na netu, smiješni ste. Od početka prijelaznog roka, povezali su nas sa 150+ igrača, jel bilo sve istinito? Naravno da ne, samo mali procenat je bio. Da dajemo dva igrača plus kreš za Gordona, nema šanse, ako imalo mozga imate.

Ali ne iznenadjuje me, ionako se samo pljuje po Tuchelu, a i Boehlya često zakače. Sramota, al hajd.

Zaha ispred Aubameyanga svakako, mada ni on nikada nije zabio veliki broj golova. Ali je dobar igrač, zadnja godina ugovora i spominje se takodjer cijena izmedju 20-30 miliona.

Gledam sinoć Leaa, pfff dao bih 120 milki, iako iz Italije dolazi. Strašan igrač, kompletan.

Ma daj, nema šanse da bi iko normalan ponudio za Gordona pare+Broja+Gallagher pa tih para vrijedi malo koji igrač a ne Gordon jebeni. To je bila samo neka sprdnja i vijest treba isprdati maksimalno.

Došao je i Fofana, tako da sad imamo tri stopera i ostale priučene stopere, tako da vidjećemo šta će nam to donijeti ako ništa bolja je situacija nego pred početak sezone i vjerujem da je trojac Fofana Silva Koulibaly upgrade u odnosu na onaj od prošle sezone Azpi/Christensen Silva/Christensen i Rudiger. Bekova imamo pun kurac, pogotovo lijevih plus svaki igrač u klubu do sad vjerovatno zna igrati beka.

Bilo bi lijepo da imamo holding midfildera (kao što je Rice) možda sam dosadan sa njim ali meni u mojoj glavi ovakav tip igrača je must have. Pored toga moramo dati minuta Connoru da se navikne još. 

Žao mi je Gilmoura, mislim da zaslužuje priliku i to priliku u ligi, pogotovo sad sa 5 izmjena, mogao je dobiti minute i sad protiv Leicestera ali naravno nije, ne znam da li je bio i na klupi. To mi je čudno jer ga je Tuchel hvalio nekad prošle sezone ali očigledno od toga nema ništa, tako da momka treba prodati dok još uvijek vrijedi 20-30 miliona. 

Zaha je oke igrač ali opet mislim da bi nam bio previše 

Moje mišljenje je da moramo dovesti špica, ko god to bio, bio to Aubameyang ili jebeni Benteke, lupam sad, ali daj bilo koga.

Broja nece dobiti previse minuta bar tako izgleda, tako da daj bar nekog na koga mozes lopte napucavati kada ne ide nista drugo, nekoga koga mozes traziti u kaznenom prostoru.

Na trzistu nema bas nekih dostupnih opcija tako da bi neki potpis ala Demba Ba ili Loic Remy bio sasvim ok.

7 minutes ago, King Chelsea said:

Moje mišljenje je da moramo dovesti špica, ko god to bio, bio to Aubameyang ili jebeni Benteke, lupam sad, ali daj bilo koga.

Broja nece dobiti previse minuta bar tako izgleda, tako da daj bar nekog na koga mozes lopte napucavati kada ne ide nista drugo, nekoga koga mozes traziti u kaznenom prostoru.

Na trzistu nema bas nekih dostupnih opcija tako da bi neki potpis ala Demba Ba ili Loic Remy bio sasvim ok.

Slazem se potpuno. Pored auba, broja bi ucio jer jos je mlad. Moramo da cuvamo broju, bice on nesto kao diego costa al kulturan haha. A iducu sezonu mozemo uzeti Nkunku/Dembele i tako dalje

9 hours ago, Stefan123 said:

Pored auba, broja bi ucio jer jos je mlad.

Znaš da Auba ima 33 i da u tim godinama napadači kojima se sve svodi na brzinu jako brzo padaju te također napadači u tim godinama su inače u declineu osim ako nisu Benzema, Suarez i Lewandowski koji su mnogo, mnogo, mnogoooooooooooooooo ozbiljniji ljudi od lika koji propušta treninge i utakmice kako bi uradio tetovažu i otišao na more

5 hours ago, Kun Aguer0 said:

Znaš da Auba ima 33 i da u tim godinama napadači kojima se sve svodi na brzinu jako brzo padaju te također napadači u tim godinama su inače u declineu osim ako nisu Benzema, Suarez i Lewandowski koji su mnogo, mnogo, mnogoooooooooooooooo ozbiljniji ljudi od lika koji propušta treninge i utakmice kako bi uradio tetovažu i otišao na more

Mislio sam na broju da je jos mlad, premlad za da se oslonimo na njega, al svakako za nekoliko godina bice zver

Za TheSecretScout Simon Phillips pise da je prilicno pouzdan, te da ima dobre veze unutar Celsija.

Nejmar, jos na deadline day bi bas jako odjeknulo.

Hahahaha i dalje se spominje Colwill, koji ne moze uc u Brightonov tim. 90m je preevise ali ako nije Boehlyu i ostalima onda no worries samo rokaj.

22 minutes ago, Fazlija said:

Hahahaha i dalje se spominje Colwill, koji ne moze uc u Brightonov tim.

Van Dijk sa 19 godina nije ulazio za Groningen. Koulibaly sa 19 godina igrao za rezerve Metza. Silva sa 19 godina igrao regionalnu ligu Rio De Janeira. 

Colwill.. tek su 4 kola iza nas, njegov tim će sutra osvanuti na prvom mjestu. Probit će se on.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.