25. august 2022.4 god. comment_332781 Kriv je Tuchel sto je pustio Colwilla koji bi itekako imao minuta da ga imalo gotivi, ovako morao malac otici na posudbu, pa cemo morati gledati Chalobe i Azpilicuete. Sada se mora Fofana dovesti, pa koliko god da kosta. Bitna je stvar sto nam napad unapredjuje sa Aubom, a ne nekim boljim iako cak i Auba je bolji napadac od Havertza. Bitna je stvar da ce gurati Jorginha i kada budu svi zdravi, a ne npr. Conora koji bi trebao biti i ispred Jorginha. Prijavi
25. august 2022.4 god. comment_332798 5 hours ago, Whisper said: Pa da, lepo se uklapa kod nas sto je tuznije, kod nas nece ni tih suteva imati Prijavi
25. august 2022.4 god. comment_332802 Auuu, Zakharyan, povezivali smo se sa njim prije godinu ili dvije, sada je blizu opet. Kreativan nevjerovatno igrac. Prijavi
26. august 2022.4 god. comment_332814 Morao sam mu odmah i temu otvoriti, jedan od onih likova kojeg moraš dovesti na FM-u. Nadam se da će biti top pojačanje Prijavi
27. august 2022.4 god. Popularna objava comment_332943 Mogu zamislit forumaša na ovom mjestu hahahah Prijavi
27. august 2022.4 god. comment_332945 Pa ne bi mene Todd mogao slusati koliko bi ga oprao da proda Jorginha. Prijavi
27. august 2022.4 god. comment_332948 ja morao preslusati par puta da cujem skontam o kojem igracu se radi. i dalje ne vjerujem da smo dosli do toga da placamo gordone preko 50 miliona. Prijavi
27. august 2022.4 god. Popularna objava comment_332960 2 hours ago, diablo_bih said: Pa ne bi mene Todd mogao slusati koliko bi ga oprao da proda Jorginha. Zamisli nas dvojicu ovako iznad njega dan te jebo, doduše u tebe sasuti jedno 7-8 sarajevskih. Sjebo bi se Boehly ko ona cura za SFF i ovcom na šupku Edit: Sad na SFFu, Irfan (ne diablo) i ja smo se sprdali nešto o presađivanju kose, pri čemu je došao ovaj irfan (da diablo) i počeo naglas pričati kako bi on da mu dlake sa lica presade na šupak, samo što to nije pričao nama nego nekoj random curi koja je tu stajala sa momkom. Kaa, šta bolan, fino ovcu mi čitavu presade na šupak, i onda imam ovcu na šupku Prijavi
28. august 2022.4 god. comment_332966 13 hours ago, diablo_bih said: Pa ne bi mene Todd mogao slusati koliko bi ga oprao da proda Jorginha. Ti bi mu objašnjavao kako u prvih 11 moraju igrati neki igrači za koje on ni ne zna da su u klubu. Prijavi
28. august 2022.4 god. comment_332970 2 hours ago, Adi said: Ti bi mu objašnjavao kako u prvih 11 moraju igrati neki igrači za koje on ni ne zna da su u klubu. Ne u prvih 11, ali da mogu odigrati koju minutu kada je rijeseno. Prijavi
28. august 2022.4 god. comment_332971 7 minutes ago, diablo_bih said: Ne u prvih 11, ali da mogu odigrati koju minutu kada je rijeseno. Problem je što nikad nije riješeno, kad zabijemo treći gol to bude svjetsko čudo. Prijavi
28. august 2022.4 god. comment_332974 17 minutes ago, Adi said: Problem je što nikad nije riješeno, kad zabijemo treći gol to bude svjetsko čudo. Zadnje kolo u ligi je bilo rijeseno i prije pocetka, protiv Leedsa je bilo rijeseno i jos mnogo meceva gdje smo mi ili neko nas rijesio, pa opet mladji nisu dobili priliku da rastegnu noge. Prijavi
28. august 2022.4 god. comment_332977 Pa mi kad vodimo 2 gola razlike ppstoji velika verovatnoca da protivnik izjednaci pa makar to bilo i top 5 za dna tabele i to sa sve taktikom vracaj nazad loptu do iznemoglosti tako da ne mozemo sebi da priustimo to pusti sad mladje. Mozda bi sa 4 gola razlike bili sigurni al to je 1 od 20 meceva. Prijavi
28. august 2022.4 god. comment_332980 Kazu ovi jedni da smo ponudili 25 mil funti plus conor, plus broja za Gordona 😮 Prijavi
28. august 2022.4 god. comment_332982 Na Broju očito kod nas svakako niko ne računa, tako da to nije iznenađenje. Na Conora očito računaju "ako nema ko drugi igrati", tako da ni to ne iznenađuje. Ali iznenađuje da ta dva igrača prema našoj procjeni vrijede po nekih 17,5 miliona. To je smiješno za današnje tržište. Sigurno vrijede po 20+ miliona ponaosob. Prijavi
28. august 2022.4 god. comment_332985 To ako je tačno onda ne znam gdje ide ovaj svijet to jest gdje mi idemo, Gallagheru treba dati minuta jeste zabrljao na početku ali treba mu dati bar pola sezone da vidimo šta može, Broju izgleda niko ni ne dozivljava on je tu da popuni broj. Kao što kaže relo ispade da mi njih dvojicu cijenimo neku siću, po 20 eura reklo bi se, jer ako cemo gledati pokazano u prosloj sezoni jedino sto bi bilo fer je razmjena Gordon-Broja, sve ostalo je glupost. Gallagher je se dokazao prosle sezone i mora dobiti priliku, ali čuj mora, kod nas ne mora nista mi cijenimo tuđeg igrača vise nego naših pocetnih jedanest. Tuchel ako je vec mislio prodavati Conora onda je trebao dovesti veznjaka, jer sa sve cesce povrijeđenim Kanteom i Kovacicem, sa izlizanim Jorginhom, ne mozes iznijet ni bajramski turnir a ne sezonu. Ali ok.. James kao jedan od najboljih bekova na svijetu je u nekim kombinacijama štoper, RLC wing bek, Havertz napadač itd i onda ja trazim neku logiku u tome sto nudimo Conora i Broju plus keš za Gordona. Sada sam otisao u neku drugu temu ali mislim da Tuchel treba puno logičnije razmisljati, malo logike bi nam bilo zlata vrijedno, samo da svaki igrac igra na svojoj prirodnoj poziciji već bi prodisali kao ekipa. Prijavi
28. august 2022.4 god. comment_332987 Gallagher i Broja su igrači koji su više pokazali u karijeri od Gordona i imaju isto godina kao i on. Klub je uvijek više cijenio talente sa strane nego vlastite igrače. Velika sramota ako se ovo desi. Prijavi
28. august 2022.4 god. comment_332989 1 hour ago, reLo said: Na Broju očito kod nas svakako niko ne računa, tako da to nije iznenađenje. Na Conora očito računaju "ako nema ko drugi igrati", tako da ni to ne iznenađuje. Ali iznenađuje da ta dva igrača prema našoj procjeni vrijede po nekih 17,5 miliona. To je smiješno za današnje tržište. Sigurno vrijede po 20+ miliona ponaosob. do sljedeceg lamparda, nema za mladih ovde nafake. zaista je to zalosno jos kad vidis da imamo mladog trenera koji uopste ne vjeruje mladim igracima. Prijavi
28. august 2022.4 god. comment_332992 Napisao bih da uopšte nisu ista pozicija, ali pošto su kod nas James, Loftus-Cheek i Hudson-Odoi ista pozicija onda je sve moguće. Prijavi
28. august 2022.4 god. Autor comment_332994 Ja nisam nigdje procitao ovo za Broju i Conora, sigurno je neki lijevi izvor, bezveze se palite (sacekajte da barem neko iole ozbiljan prenese pa cemo onda osuti paljbu). Volim krila kao sto je Zaha, direktna. Ili ce proci igraca ili ce izgubiti loptu, nema sredine i nema bespotrebnog vracanja lopte nazad. Bio je u MUFCu i nije se snasao, doduse kao mlad igrac, sada je iskusniji, zreliji. Nemam neko misljenje, nije to ono sto nam treba a i cijena ne bi sigurno bila niska nit bi donio neki ogromni update na ovo trenutno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.