Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Zasto taj Declan Rice ne pogura isti taj transfer kao npr Fofana sto radi. Situacija i jednog i drugog nije nesto previse razlicita. Fofana je dao znak i cak vrsi pritisak na klub da ga proda. Sta nedostaje Riceu da isto to ucini? Klub bi sigurno vec poslao ponudu za njega i to ti je upola laksi posao.

Mi kad smo s nekim klubovima pokusali graditi dobre odnose uglavnom smo ispali donji. Proslo ljeto smo iskesirali Interu 100m za Lukakua, sto je bolesna cifra, da bi oni nas ucijenili na 40 miliona za jednog Dumfriesa npr. Istog tog Lukakua smo poslali natrag za nekih desetak miliona haha. 

U danasnjem fudbalu nema usluga i slicno tome. Svi hoce instant pare, rjesenja. Svi gledaju svoju korist i kako ce sto vise da te izmuzu.

Evo i primera Zijeh. Ds bi smanjili rizik da li ce neko da se uklopi ili ne klubovi plate pozajmicu pa tek onda otkup razumljivo. A ajax hoce Zijeha na pozajmnicu koji je kod njih postao fudbaler, znaju bukvalno sve o njemu i nasi ce naravno pristati. Nema veza da li su spanci italijani, sa nama se sprds ko hoce. Bas me zivo zanima sta bi im grankovskaja odgovorila na ovo. 

Mislim da bi im tuzbi poslala uz PS nosite se u trista lepih materina

• Autor

Gradio si dobre odnose sa Barcelonom (Alonso, Azpi)  pa su ti uvalili kajlu kao malo ko kome. 

Razumijem ja Wiseya ali ne ide to bas tako.  Puno toga se desava iza kulisa,  nije to bas posalji ponudu i igrac je tvoj,  budi u dobrim odnosima i slicno.  Eno imas intervju vlasnika Leedsa gdje je rekao da od stida ne smije Boelya pogledati u oci zbog situacije sa Raphinhom,  gdje je sve bilo dogovoreno, rukovali se i onda uleti Barcelona. 

Tolika cifra za Gordona je suluda. 

Kakve su ovo cijene sad? Nunez 100 miliona, Cucurella 62 miliona, Gordon 60 miliona, Gibbs-White 40 i nešto + bonusi. Nema nikakvog smisla. Transfer politika nam je da im platimo koliko god hoće. Nismo propustili De Ligta, Koundea, Raphinhu i Dembelea zbog para nego zato što su htjeli negdje drugo da idu. Everton je u teškoj finansijskoj situaciji, potrebne su im pare i opet će nas opljačkati i naplatiti nam duplo više nego što igrač vrijedi. Čini se da bi svaki igrač mogao popraviti našu situaciju u napadu, ali ovakav transfer niko normalan ne bi odobrio. Neću više o Gordonu, samo ću reći da se za 10 mjeseci može dovesti najbolji igrač Bundeslige za tu istu cifru, samo u eurima.

Eno gledam za Gallaghera se spominje cifra od 35 miliona funti, da ga mi kupujemo tražili bi nam 70-80.

• Popularna objava
5 hours ago, apeiron said:

Zasto taj Declan Rice ne pogura isti taj transfer kao npr Fofana sto radi. Situacija i jednog i drugog nije nesto previse razlicita. Fofana je dao znak i cak vrsi pritisak na klub da ga proda. Sta nedostaje Riceu da isto to ucini? Klub bi sigurno vec poslao ponudu za njega i to ti je upola laksi posao.

Mi kad smo s nekim klubovima pokusali graditi dobre odnose uglavnom smo ispali donji. Proslo ljeto smo iskesirali Interu 100m za Lukakua, sto je bolesna cifra, da bi oni nas ucijenili na 40 miliona za jednog Dumfriesa npr. Istog tog Lukakua smo poslali natrag za nekih desetak miliona haha. 

U danasnjem fudbalu nema usluga i slicno tome. Svi hoce instant pare, rjesenja. Svi gledaju svoju korist i kako ce sto vise da te izmuzu.

Nije ni Fofana gurao dok nisu krenule sluzbene ponude i ozbiljniji interes. Ljudi su profesionalci, zaradjuju od fudbala, pa nece iz cista mira doci i zajebavati maticni klub da ga proda. 

To za Lukakua smo mi jedini krivci. Dopustili smo pojedincu da naguzi citav klub, ponizi saigrace i onda mu jos ko slag na tortu dozvolili da se u vrati u jedini klub za koji te otpocetka ucjenjivao. Lukaku je bio prilika da se jednom i za sva vremena stane u kraj takvim likovima. Ja bih ga namjerno prodao ili poslao u bilo koji drugi tim, samo ne u njegov Inter. Ako nece onda ga izbaciti komplet iz prve ekipe i ne das mu igrati. Jebes pare, svakako si ih izgubio al barem pokazes svim ostalim za ubuduce i postavis primjer kako se mora postovati institucija Celzija. Naravno da ce onda talijanski smradovi iskoristiti priliku, nije da su nam sta duzni.

8 hours ago, apeiron said:

Zasto taj Declan Rice ne pogura isti taj transfer kao npr Fofana sto radi.

Zato što je kapiten West Hama, vrlo kratko.

Ali kad vidim cifru od 60 miliona za Gordona doslovno se userem, sve što sam vidio kod momka je dobar work rate i presing i to je to. Pa jebo mater je li moguće da je to neko jebeno rješenje, eto da ubaciš jednog igrača da trči i ganja loptu, suludo. Što Adi reče, momak nema 5 golova u karijeri.

Nema tu nikakvog prijateljskog poslovanja, poserem se ja u to prijateljsko poslovanje kad sam ja uvijek donji. Naš igrač kad se traži, nudi se posudba i neki jad od para ali kad nam se prodaje igrač, kakva god da je ojebina u pitanju, početna je 50 miliona.

Za ove poluigrače i nedovoljno dokazane talente, staviti prag 40ak milki, hoćeš, nećeš vozdra kralju moj. Kad pitaju za posudbu, može, plaćate punu platu plus loan-deal pa da vidim onda ko će uzeti igrača na posudbu onako za rotacije kao na igrici. 

7 hours ago, Kun Aguer0 said:

Zato što je kapiten West Hama, vrlo kratko.

Ali kad vidim cifru od 60 miliona za Gordona doslovno se userem, sve što sam vidio kod momka je dobar work rate i presing i to je to. Pa jebo mater je li moguće da je to neko jebeno rješenje, eto da ubaciš jednog igrača da trči i ganja loptu, suludo. Što Adi reče, momak nema 5 golova u karijeri.

Nema tu nikakvog prijateljskog poslovanja, poserem se ja u to prijateljsko poslovanje kad sam ja uvijek donji. Naš igrač kad se traži, nudi se posudba i neki jad od para ali kad nam se prodaje igrač, kakva god da je ojebina u pitanju, početna je 50 miliona.

Za ove poluigrače i nedovoljno dokazane talente, staviti prag 40ak milki, hoćeš, nećeš vozdra kralju moj. Kad pitaju za posudbu, može, plaćate punu platu plus loan-deal pa da vidim onda ko će uzeti igrača na posudbu onako za rotacije kao na igrici. 

Mozda ga zbog toga traze nasi.

1 hour ago, Whisper said:

Mozda ga zbog toga traze nasi.

Pa to je to što sam napisao, osim ovaj dio sa šutanjem. Šutaju i naši ali jalovo a i taj Gordon da je toliko opasan imao bi više od 5 golova. Opet kažem da nemam ništa protiv momka i da bi u bilo kojem trenutku bio dobro pojačanje ali ne sad. Pretrpavamo se istim i sličnim igračima i opet ne dobijamo ništa

3 hours ago, Adi said:

Generacijski talenat

Bit ce ovo kapiten jednog velikog kluba, mark my words.

Rekao sam ja, auba ispod 27/30m€ nece kod nas. Pa kad smo mogli za 31 godisnji Koulibaly da damo 38m€ i kad je mogao united za Casemiro dati 70m, sto ne bi 25/30 za Auba.. Sami smo krivi mi "VELIKI" klubovi sto smo dozvolili da prosecne igrace uzimamo za 50/100m. Pa sad nam nevalja... Kad smo budale nek nam nabiju Gordona za 60m i fofanu za 80/90, a moze jos neko za 70/80nije problem. I onda kraj sezone opet borba za 3/4mesto. A Ls/Pl? Ulozicemo preko 250/300m i ako nebude nista nek ide ukurac i  nas tuchel i ceo kadar i sve😁😂

Gibbs white je 25 mil + 10 mil realnih bonusa, + 10 nerealnih.

Declan Rice kosta 150 mil ove sezone, iduce sezone ce ga pustiti za 100, ako ne i manje. Obecano mu je. Fofana je druga prica, on potpisao novi ugovor na 6 godina i obecano mu da ce slusati ponude tek od one tamo sezone, a on gura sad transfer, jer je bezobrazan. Jbg, morat cemo platiti 80 mil funti, a mogli smo ga za u pola manje dobiti da nije potpisivao novi ugovor.

Krivo mi je sto CHO ode, ali bolje je po njega da ide, bit ce bog u Leverkusenu.

4 hours ago, diablo_bih said:

Gibbs white je 25 mil + 10 mil realnih bonusa, + 10 nerealnih.

Declan Rice kosta 150 mil ove sezone, iduce sezone ce ga pustiti za 100, ako ne i manje. Obecano mu je. Fofana je druga prica, on potpisao novi ugovor na 6 godina i obecano mu da ce slusati ponude tek od one tamo sezone, a on gura sad transfer, jer je bezobrazan. Jbg, morat cemo platiti 80 mil funti, a mogli smo ga za u pola manje dobiti da nije potpisivao novi ugovor.

Krivo mi je sto CHO ode, ali bolje je po njega da ide, bit ce bog u Leverkusenu.

A kriv je Tuchel sto je zapeo za Kounde paa onda De ligt, pa opet Kounde i ostali smo tako. 

Samo ulazemo u mlade igrace "Buducnost" a sta cemo sad? Ovu sezonu, proslu, sledecu? 

1 minute ago, Stefan123 said:

A kriv je Tuchel sto je zapeo za Kounde paa onda De ligt, pa opet Kounde i ostali smo tako. 

Samo ulazemo u mlade igrace "Buducnost" a sta cemo sad? Ovu sezonu, proslu, sledecu? 

Kunde je meta kluba jos pre Tuhela.

De Liht je vec formiran igrac, pojacanje za odmah.

Fofana takodje, jedan od najboljih mladih stopera trenutno, a takvog moras platiti. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.