Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Mislim da bi bio odlican izbor za prvog spica. Jak je, veoma agilan, odlicno igra presing, timski je igrac i najvaznije zna da daje golove.

Njega pre Aube uvek.

I dosli smo do toga da treba da dajemo ne male pare za igraca koji je otprilike kao Abraham koji Tuhelu nije valjao. 

Pustis Abrahama ne valja pa ti fali spic pa doveedes Lukakua pa ne valja pa sad hoces Tonija. Nece mu ni on valjati to je bar jasno. 

Spic nam fali pa fali tako da ga treba dovesti pa na kraju nek to bude i Abu ali je problem sto nam nista nece doneti u golovima.

E cuj da od toliko igrača lik dovodi Aubu raspalog. Mislim da su sve njegove ideje za transfere bili njegovi bivši igrači, eventualno da mu se Ćućurela svidio i to je to. 

Evo gledao sam Romu prve dvije tekme, jesu pobjede po 1:0 ali ispromašivali su se u obje tekme, ponajviše Zaniolo i Dybala. Gledam Abrahama i ne možeš vidjeti razlog zašto ga je prodao. Za ono za šta mu Havertz služi na terenu Abraham je 3x bolje potkovan, što je i logično jer je napadač ali ne, kod klempavog ako te jednom klupira džaba da si Pele. Ni prvi ni zadnji primjer, nema kod toga prilike ako mu se ne svidiš. More igrača će tako razjebati svojim maloumnizmom

A tek bi davanje 100milki za njega sad bio glup potez ali kad Boeli i Tuhel traze pojacanja i ovo je moguce. 

Jel zna neko kolika je bila poslednja ponuda za Deklan Rajsa jel presla 100?

1 hour ago, cobinho said:

A tek bi davanje 100milki za njega sad bio glup potez ali kad Boeli i Tuhel traze pojacanja i ovo je moguce. 

Jel zna neko kolika je bila poslednja ponuda za Deklan Rajsa jel presla 100?

Neznam nista oko te ponude. Al za 70/80milki uzeli bi D.Rice svakako. Treba nam neko ofanzivni kao De jong, ali nazalost nema ih. Bio jednom jedan Fabregas... I toliko 

Ljudi dragi sta vi zelite?

Spominje se Aubameyang, dokazan u Engleskoj, Njemackoj, pa ni u Spaniji nije zakazao,  nazabijao se u Arsenalu, radio sa Tuchelom u Dortmundu, cijena 20m za dvije-tri sezone, sa danasnjim cijenama koje su otisle u klinac odlicno privremeno rjesenje. Smetaju vam njegove godine, pojavi se vijest o Leau, opet se nesto nadje da ne valja. Cijena paprena.

Pa naravno da je paprena, decko mlad, odlicna sezona iza njega, nevjerovatan talenat, dribler, finisher, sto bi rekli generational talent. Takvog sigurno necete dobiti za pedesetak miliona. Nije niko lud. Sta mislite koliko na danasnjem trzistu vrijede Mount, James pogotovo? 

Fofana slicna prica, ti transferi nisu maciji kasalj, gledaj natezanja sa Leicesterom, konacno popustaju, sad je vrijeme da i oni nadju zamjenu i cim nadju adekvatno rješenje vjerujem da ce to biti gotova prica. 

Rice 70/80 miliona? Otkud vam to? Glavni igrač West Hama, kapiten, ugovorom vezan jos nekoliko godina. Potom englez i dolazi iz gradskog rivala. Gdje ces goru kombinaciju. Ako ga cijene ispod 120 miliona evo glave. Ja bih bio presretan kad bi ga doveli, ali dajte malo realnosti. Iduce ljeto ce to vec biti druga prica.

Ako uspijemo dovesti Fofanu, napadača, jos jednog do kraja ja bih bio prezadovoljan. Sve drugo je bonus.

Vidim spominje se taj Toney, ako neko moze da me informise kolika bi bila eventualna cijena transfera? 

3 hours ago, apeiron said:

Ljudi dragi sta vi zelite?

Spominje se Aubameyang, dokazan u Engleskoj, Njemackoj, pa ni u Spaniji nije zakazao,  nazabijao se u Arsenalu, radio sa Tuchelom u Dortmundu, cijena 20m za dvije-tri sezone, sa danasnjim cijenama koje su otisle u klinac odlicno privremeno rjesenje. Smetaju vam njegove godine, pojavi se vijest o Leau, opet se nesto nadje da ne valja. Cijena paprena.

Pa naravno da je paprena, decko mlad, odlicna sezona iza njega, nevjerovatan talenat, dribler, finisher, sto bi rekli generational talent. Takvog sigurno necete dobiti za pedesetak miliona. Nije niko lud. Sta mislite koliko na danasnjem trzistu vrijede Mount, James pogotovo? 

Fofana slicna prica, ti transferi nisu maciji kasalj, gledaj natezanja sa Leicesterom, konacno popustaju, sad je vrijeme da i oni nadju zamjenu i cim nadju adekvatno rješenje vjerujem da ce to biti gotova prica. 

Rice 70/80 miliona? Otkud vam to? Glavni igrač West Hama, kapiten, ugovorom vezan jos nekoliko godina. Potom englez i dolazi iz gradskog rivala. Gdje ces goru kombinaciju. Ako ga cijene ispod 120 miliona evo glave. Ja bih bio presretan kad bi ga doveli, ali dajte malo realnosti. Iduce ljeto ce to vec biti druga prica.

Ako uspijemo dovesti Fofanu, napadača, jos jednog do kraja ja bih bio prezadovoljan. Sve drugo je bonus.

Vidim spominje se taj Toney, ako neko moze da me informise kolika bi bila eventualna cijena transfera? 

Toney? Pa cena mu je 30/35m€. E sad brendford moze da trazi i 50😂 I onako svi su ludi oko cene igraca 

@apeiron

Nije istina. Mnogi ovdje zele da iskesiramo lovu ali na prave igrace. Neka Rice i Leao kostaju 200 miliona skupa, takvi igraci vrijede investicije. Eto ti jos Tielemans moze se dobiti za 40 miliona sigurno jer istice ugovor, Kulibalija si dobio relativno povoljno. 

U ekipi imas dovoljno krsa na kojem mozes makar sveukupno 70-80 miliona zaraditi. 

Gordona bolje dogovoriti za iduce ljeto, tako dajes Evertonu vremena da nadje zamjenu a igrac moze jos odigrati sezonu s boljom minutazom u PL. Jos im das Gilmora i Bascuajia jer ti se moze, tako se posluje. Gradis dobre odnose s ljudima, a ne cekati zadnjih 7 dana i onda im slati ponude za najboljeg mladog talenta.

• Popularna objava

mene najvise zabrinjavaju plate, nije problem dati vecu platu, ali tu treba mudrije postupiti.

Fofana recimo, koji u Lesteru ima 50k funti sedmicno, dolaskom kod nas bi imao do 200k sto nije malo. U slucaju da momak se ne pokaze opet ce biti problema sa prodajom, slanjem na razne posudbe, jer lik ne zeli da ide u klub koji ce mu ponuditi manju platu.

Misljenja sam da ova nova americka uprava pojma nema o fudbalu. A i kad vidis Boehlija na tribini, vidis mu u ocima da pojma nema sta se desava.

@Wisey

A otkud nama garancija da će klubovi pustiti Ricea i Leao-a? Možda ih jednostavno ne žele prodati pa koliko god mi novca ponudili. Šta tu možemo onda učiniti? 

Što se krša tiče, kuburimo s njima već sezonama i sezonama, nismo vidjeli nikakvog novca, i pod onom i pod ovom upravom. Doduše otišao je Emerson, a ostala klapa ko zna kad će. Nećemo mi vidjeti tu cifru koju spominješ. 

U vezi Gordona, po meni nešto nije prijeko potreban, al' da se tako transfer radi je po meni smiješno, pogotovo meni s moje strane gledišta, jer od toga nemam ništa apsolutno, a kamoli njima koji svoje novce obrću. Zar tebi ne bi bilo suludo dati dva igrača besplatno plus 50m koliko traže? Želiš zaraditi 70m na kršu a u isto vrijeme bi ih besplatno davao? Onda treba sagledati zahtjeve igrača, valjda se i njih nešto pita i da li uopšte žele biti dio Gordonovog transfera i da li se uklapaju u planove Evertona, možda žele drugi profil igrača.

Ovako barem ja vidim trenutnu situaciju, možda sam i u krivu.

Ti i ja pricamo na osnovu novinarskih spekulacija. Niti ti imas vise informacija, a nemam ih ni ja.

Sta znamo jeste da Rice sigurno zeli u Celzi, decko sanja da zaigra u svom klubu s jaranom Mountom. Znaci vec tu postoji osnova dobra da se pregovora, imas sanse. Kako ces ti prici ljudima i dogovorati posao je druga prica. Cak i za Leaa postoje price da bi bio zagrijan za transfer. 

Poenta je uglavnom da nije tacno da su forumasi svime nezadovoljni i da sve smeta.

Naravno da ti je smijesno jer ne gledas siru sliku. Odradis posao jednom kako treba, budes malo i dzek, pomognes im. Doci ce opet sutra situacija da ces dogovorati nesto s Evertonom, i trebat ce ti dobar odnos. A mali Gordon svakako nije prijeko potreban ove sezone.

Za krs se sigurno moze uzeti taj novac. Werner 20 miliona otisao, Emerson 15 otisao, za Zlatnu Loptu bi platili neki Talijani sigurno 20ak miliona, Alonso 10, ovo ostalo po koji milion i eto te na 80 miliona a plate ocistio. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.