Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Zao mi je zbog Emersona. Nije toliko losh, bas je pruzao dobre partije. Al mi slepci Alonso pa alonso, a imao je kiksova kolko hocesh, tako i sa Jorginho... Zelimo PL, LS? Sa alonso, Jorginho, pulisic, havertz daleko smo ove sezone od trofeja. Realno pricam

Od svih pobrojanih Havertu treba jos sansi. Pokazao je znake zivota. Bogami i Jorginjo, iznenadilo me par mjegovih pasova u napred protiv kokosaka

Ma napadac nam mora biti prioritet, nemamo ni jednog klasicnog napadaca koji bi mogao konkurisati za prvi tim, Broju ne vidim kao prvog napadaca.

Treba se prvo rjesavat alonsa, emersona, barklija, ziju  batusajia, dtae s baksyoka i tako tih invalida. Havertz i jorginho su tu najmanji problem.

Uzet za ove gor koji dinar, oslobodit plate pa onda ostalo

1 hour ago, soxx said:

Treba se prvo rjesavat alonsa, emersona, barklija, ziju  batusajia, dtae s baksyoka i tako tih invalida. Havertz i jorginho su tu najmanji problem.

Uzet za ove gor koji dinar, oslobodit plate pa onda ostalo

Mogu zamisliti da 2025. godine pišem post na ovoj temi kako se treba riješiti Barkleya, Bakayoka, Emersona, Kenedya i Batshuayia. Nikad ih se nećemo riješiti.

Newcastle je zainteresovan za Pulisica. Eto nam odlicnu sansu za razmjenu pulisic za saint maximin. Maximin je 100puta bolji od pulisica, izmisljen za u chelsea 

23 hours ago, ker said:

Ovaj mali je bas dobar, na stranu sto je ruzan u faci ali je kao igrac veoma dobar.

Prosle godine sam ga zapazio, njegova energija, trka, direktni driblinzi su nesto sto Ziyech i Pulisic(posle povreda) nikada nisu radili.

Ovaj igrac je 2001 godiste i mnogo je vec sad dobar.

Problem kod njega je sto je puno para, ako bi kako mogli ubaciti kojeg igraca, recimo Barkleya i/ili Gilmoura, uz npr 20 miliona, onda objeruckw prihvatam ovaj transfer.

Kad god sam gledao Everton prosle sezone, on je bio njihov najbolji igrac.

Gordon ce biti igracina. Vec sad je mnogo dobar i apsolutno bi odgovarao Tuchelu i njegovom stilu, za razliku od anemicnih Pulisica, Odoija te Ziyecha.

Naravno preskup je, ali ako zaboravimo na cijenu, svakako bi trebali biti za. Odlican krilni igrac, odlicnog driblinga, trka 90 min, brz kao metak. Nazalost slaba zavrsnica, bar do sada, ali svakako ocekujemo da dodje i spicoka koji ce zabijati golove. Ako ikad takav dodje.

Kao sto neko gore rece, uvaliti im kojeg igra a i jos 20-30 miliona i svima dobro.

Jos je vazno napomenuti, da ako ga Tuchel zeli, onda ga moramo dovesti, pa i preplatiti, jer vidimo da sva tri pojacanja koje su doveli on i Boehly su pun pogodak, vjerujem da ce svako sljedece pojacanje biti kao i predhodnici.

Gordon je bolji i od pulisic, ziyech. Brz, borben, prodoran. Bice sjajan igrac ali ne vredi 50m£ sad 

Prije bi uzeo Saint Maximin za 35/40m il neko drugo krilo.. 

27 minutes ago, Stefan123 said:

Gordon je bolji i od pulisic, ziyech. Brz, borben, prodoran. Bice sjajan igrac ali ne vredi 50m£ sad 

Prije bi uzeo Saint Maximin za 35/40m il neko drugo krilo.. 

Bas ce ti Njukasl, najbogatiji klub na svetu prodati jednog od najboljih za 40 miliona.

Mislim i ja da mu fali par brojeva kod cijene za Saint Maximina.

Gordon mi jeste dobar ali opet ne vidim logiku u tom transferu kad imamo Hudson Odoia, prodoran, odličan dribler plus se i vidio napredak na pripremama i rad preko ljeta. Tačno je da više voli lijevu stranu ali sasvim korektno može da odigra i po desno NARAVNO AKO NIJE JEBENI WING BACK

43 minutes ago, Kun Aguer0 said:

kad imamo Hudson Odoia, prodoran, odličan dribler plus se i vidio napredak na pripremama i rad preko ljeta.

i ti Bogami poceo trolati

Al cuj ti ovo: United koji svakog levata pretplati za bar 15ak miliona vise nego sto vrijedi, sada bi zelio naseg talentovanog mladog igraca uzeti na jednogodisnju posudbu ?!

Nek se roknu svi u klubu ako pristanu na takvo sto. Za njih bi cijena morala biti minimum 80 miliona eura, pa nek izvole.

Ja mislim da je Gordon zavrsen posao. Ocekujem oficijalnu potvrdu sutra ili do subotu. Dobra stvar je to sto Everton je zainteresovan za pare + neko nas igrac. Eto nam sansu da im damo Barkley, moze i Gilmour sa nekom back klaulzom. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.