Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Bio dobar ili ne bit će flopp ko i svi napadači, treba forsirat Kai i dat šansu Borji, a pare rađe uložit ponajprije u obranu, a ako šta ostane u sredinu i top krilo

Ako Klop pozove Pulisic nije lud da odbije. 

Sve u svemu nema smisla zadrzavati igraca koji zeli da igra redovno a nije pokazao dovoljno da to i zasluzi. 

A sto se Jesusa tice, ako nasi rese zavrzlamu oko Lukakua, ocekujem da potpise sa nas.

E cuj Zinchenko, hajde Jesus i Sterling mogu da razumijem ali Zinchenko... To je ko onaj Vasquez iz Reala igra samo kad baš nikoga nema jer mora imati 11 igrača na terenu... Smeće...

Richairlson hoće da ode iz Evertona izgleda i tu smo potencijalni kupci, opet jedan napadač koji nije klasičan napadač... Možda bi nam on i legao ako ništa nije pička, bezobrazan je 

Billya bih ostavio sad ovu sezonu ili bih ga skroz prodao, nema smisla vucarati ga po posudbama

Morate priznati, Sterling lijevo a Dembele desno, opasno izgleda.

Ok zna Sterling fulati zicere, ali je prebrz i strasan dribler. O Dembeleu sve znamo, kada igra, najbolji je na terenu.

Ja sam za, iako preferiram Nkunkua umjesto Sterlinga, ali nikada ne bih bio protiv krila kakav je Sterling.

Nas napad s njima potpuno drugacije izgleda, nebi vise mali klubovi nosili bodove s Bridgea. 

Padavičara ne treba dovoditi, tap in merchant. Ni Jesusa ne bih, o Zinchenku ne treba ni govoriti. 

Lewa, Nunez, Nkunku, Gvardiol,Skriniar,Dembele to su imena koja bih ja volio vidjeti u našem dresu. 

Bastonijevi agenti ili ko vec, sto ga predstavljaju su rekli da ce ostati u Interu. Nkunku ce ostati jos jednu sezonu vjerovatno, mozda i potpise ugovor ako mu budu stavili otkupnu klauzulu. Leipzig ga nece pustiti ispod 80 miliona cini mi se. Lewa isto tako najvjerovatnije ostaje jos ovu sezonu, naljutio je sviju tamo.

Just now, diablo_bih said:

Bastonijevi agenti ili ko vec, sto ga predstavljaju su rekli da ce ostati u Interu. Nkunku ce ostati jos jednu sezonu vjerovatno, mozda i potpise ugovor ako mu budu stavili otkupnu klauzulu. Leipzig ga nece pustiti ispod 80 miliona cini mi se. Lewa isto tako najvjerovatnije ostaje jos ovu sezonu, naljutio je sviju tamo.

Pa ako barsa nema para za Lewu imamo mi, dovesti ga da zabije 10 golova i to jedva i da nam dokaže da je za nas dobar napadač misaona imenica

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.