9. juni 2022.4 god. Popularna objava comment_329171 Vidi mu usrane face, vjerovatno i on ima stomacne probleme prije svakog veceg meca. Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329173 Bio dobar ili ne bit će flopp ko i svi napadači, treba forsirat Kai i dat šansu Borji, a pare rađe uložit ponajprije u obranu, a ako šta ostane u sredinu i top krilo Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329174 Sto se tice zinchenka, otvoren je za odlazak, ali zeli da mu buduci klub obezbijedi poziciju na sredini terena umjesto lijevog beka, sto znaci da ga mi necemo dovesti Izvor: Graeme Bailey Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329175 Ako Klop pozove Pulisic nije lud da odbije. Sve u svemu nema smisla zadrzavati igraca koji zeli da igra redovno a nije pokazao dovoljno da to i zasluzi. A sto se Jesusa tice, ako nasi rese zavrzlamu oko Lukakua, ocekujem da potpise sa nas. Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329179 Lamps je zainteresovan za Conora i Billya, ali posto ce ostati Conor, vjerovatno ce dobiti Billya. Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329180 Je li moguće da smo zainteresovani za najgore igrače Citya? Drugi odgovor je da tzv. novinari samo izmišljaju i svakog igrača koji će da napusti klub povezuje sa svima, pa i nama. Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329181 Pa ta neće City pustiti da se interesujemo za njihove najbolje igrače? Nije niko od rivala zainteresovan za npr. Mounta. Jer zna da ga ne mogu nikad dobiti. Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329192 Jest Manchester United za Mounta, vrti se ta vijest ovih dana Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329194 E cuj Zinchenko, hajde Jesus i Sterling mogu da razumijem ali Zinchenko... To je ko onaj Vasquez iz Reala igra samo kad baš nikoga nema jer mora imati 11 igrača na terenu... Smeće... Richairlson hoće da ode iz Evertona izgleda i tu smo potencijalni kupci, opet jedan napadač koji nije klasičan napadač... Možda bi nam on i legao ako ništa nije pička, bezobrazan je Billya bih ostavio sad ovu sezonu ili bih ga skroz prodao, nema smisla vucarati ga po posudbama Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329217 [Matt Law] Exclusive: Chelsea interested in Raheem Sterling with Manchester City exit possible E ovo bi bilo pojačanje. Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329218 Morate priznati, Sterling lijevo a Dembele desno, opasno izgleda. Ok zna Sterling fulati zicere, ali je prebrz i strasan dribler. O Dembeleu sve znamo, kada igra, najbolji je na terenu. Ja sam za, iako preferiram Nkunkua umjesto Sterlinga, ali nikada ne bih bio protiv krila kakav je Sterling. Nas napad s njima potpuno drugacije izgleda, nebi vise mali klubovi nosili bodove s Bridgea. Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329219 Padavičara ne treba dovoditi, tap in merchant. Ni Jesusa ne bih, o Zinchenku ne treba ni govoriti. Lewa, Nunez, Nkunku, Gvardiol,Skriniar,Dembele to su imena koja bih ja volio vidjeti u našem dresu. Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329224 Bastonijevi agenti ili ko vec, sto ga predstavljaju su rekli da ce ostati u Interu. Nkunku ce ostati jos jednu sezonu vjerovatno, mozda i potpise ugovor ako mu budu stavili otkupnu klauzulu. Leipzig ga nece pustiti ispod 80 miliona cini mi se. Lewa isto tako najvjerovatnije ostaje jos ovu sezonu, naljutio je sviju tamo. Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329225 Ni ja nisam fan igrača koji previše padaju i simuliraju, zato recimo ne volim Brunu iako je majstor. Sterling je isto veliki padavičar Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329226 Just now, diablo_bih said: Bastonijevi agenti ili ko vec, sto ga predstavljaju su rekli da ce ostati u Interu. Nkunku ce ostati jos jednu sezonu vjerovatno, mozda i potpise ugovor ako mu budu stavili otkupnu klauzulu. Leipzig ga nece pustiti ispod 80 miliona cini mi se. Lewa isto tako najvjerovatnije ostaje jos ovu sezonu, naljutio je sviju tamo. Pa ako barsa nema para za Lewu imamo mi, dovesti ga da zabije 10 golova i to jedva i da nam dokaže da je za nas dobar napadač misaona imenica Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329227 Njemu je cilj ili barca ili real, a real ga ne zeli nikako, dok barca nema za zraka. Bayern ga ne zeli prodati uopste, pa nije bitno ni to. Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329236 Falk je bas prevara, pojma taj nema. I da, reciklaza opet. Sve igrace znamo za koje smo zainteresovani. Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329243 Puno su nam pomogli, evo lista svih mogućih opcija: https://www.transfermarkt.com/premier-league/marktwerte/wettbewerb/GB1/plus//galerie/0?pos=Abwehr&detailpos=3&altersklasse=alle Nadam se da je Fofana i da nije Tarkowski. Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329244 Tarkowski u Everton, odlican igrac, volio bih ga ja, pravi lider. Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329245 Kontam ako je istina to, onda je vjerovatno Salisu, jer smo se spominjali sa njim davno, a nismo sada. Fofana je vec bio u opticaju, tako da on nije neimenovan. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.