8. juni 2022.4 god. Autor comment_329105 Pa ne daju dva igraca za njega nego jednog ili Bastoni ili Skriniar. Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329107 Skrinjar u formaciji sa trojicom pozadi jedino da igra centralnog stopera, jer se ko desni nije bas najbolje snalazio. Konte je cak zeleo i da ga proda zbog toga. Bastoni je dobra opcija za levog stopera, iako je mlad deluje jako zrelo i retko pravi greske. Takodje zelim da Kolvil dobije svoju sansu, ali to nije iskljuceno, jer neko mora da igra i centralnog stopera. Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329110 Colwill moze igrati i u formaciji sa dvojicom, mislim da je glupost dovoditi igraca fakticki istih godina za basnoslovne pare, a imas boljeg mladog igraca u ekipi. Zato sam ja vise za Koulibalya i Koundea, nego za Bastonija, Gvardiola i koga vec. Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329111 Just now, diablo_bih said: Colwill moze igrati i u formaciji sa dvojicom, mislim da je glupost dovoditi igraca fakticki istih godina za basnoslovne pare, a imas boljeg mladog igraca u ekipi. Zato sam ja vise za Koulibalya i Koundea, nego za Bastonija, Gvardiola i koga vec. Ovo ce biti zabavno:D Na osnovu cega je Kolvil bolji ? Decko je nas i sve to stoji, ali ... Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329112 Od Gvardiola u defanzivi sigurno, jer je Gvardiol k'o david luiz tip. Tu je negdje sa Bastonijem isto. Statisticki ih mozes usporediti, jer drugacije ne moze, jer ga ocigledno nisi gledao. Upali neki comparison onda i vidi sam, ili pogledaj nekoliko meceva Colwilla, kao i Bastonija i Gvardiola. Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329113 7 minutes ago, diablo_bih said: Od Gvardiola u defanzivi sigurno, jer je Gvardiol k'o david luiz tip. Tu je negdje sa Bastonijem isto. Statisticki ih mozes usporediti, jer drugacije ne moze, jer ga ocigledno nisi gledao. Upali neki comparison onda i vidi sam, ili pogledaj nekoliko meceva Colwilla, kao i Bastonija i Gvardiola. Igrati Championship i Seriju A/Bundesligu i LS apsolutno nije isto. Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329123 3 hours ago, Whisper said: Igrati Championship i Seriju A/Bundesligu i LS apsolutno nije isto. Tako se pricalo i za Reecea, Mounta i Guehija. Championship je nevjerovatno zahtjevan, 46 meceva u ligi, kupovi, jaki klubovi, eventualno play off. Colwill je itekako spreman i bolji barem od Gvardiola koji je stariji od njega pola godine, a hoce 40,50 ili koliko vec miliona. Sve ce se vidjeti, ako ne kod nas, onda u Arsenalu, Leicesteru ili nekom drugom klubu koji ga zele, a zele ga mnogi. Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329130 #Chelsea will listen to offers for Timo Werner, Hakim Ziyech and Christian Pulisic this summer. [via @JacobSteinberg] Jel bi ovo moglo znaciti da smo sigurni da Dembele dolazi? Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329136 57 minutes ago, apeiron said: #Chelsea will listen to offers for Timo Werner, Hakim Ziyech and Christian Pulisic this summer. [via @JacobSteinberg] Jel bi ovo moglo znaciti da smo sigurni da Dembele dolazi? Sigurno kao i za Koundea. Pretpostavljam cim zavrsi liga nacija. Prijavi
8. juni 2022.4 god. Popularna objava comment_329137 A što Perišića ne predstavimo? On ne igra Ligu Nacija. Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329145 Skriniar može da igra samo centralnog stopera i to je to, Colwill je opcija i za lijevog i za centralnog stopera, dok obojica mogu da igraju u formaciju sa 4 u odbrani ali dobro to je manje bitno, to će se zadnje vidjeti dok je Tuchel u klubu. De Light je dobar igrač ali ne znam koju bi platu tražio... Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329146 Niko da spomene da smo zainteresirani za G. Jesusa? Ja sam jedno veliko ZA. Mislim da je to izuzetno dobar igrac, mnogo bolji od Wernera i Lukakua. Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329148 6 minutes ago, hamco said: Niko da spomene da smo zainteresirani za G. Jesusa? Ja sam jedno veliko ZA. Mislim da je to izuzetno dobar igrac, mnogo bolji od Wernera i Lukakua. Slazem se da mu treba dati sansu da bude prvi napadac, da neko veruje u njega i mislim da bi bio dobar transfer za nas. Dobar igrac, moze da igra presing, zna da se snadje na malom prostoru, da predribla igraca. Ima kvalitet kakav nijedan od nasih nema. Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329149 Da ima kvalitet, ne bi Pep gurao kojekakve lažne devetke a njega na klupi ostavljao. Ima kvalitet ala Werner. Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329151 20 minutes ago, reLo said: Da ima kvalitet, ne bi Pep gurao kojekakve lažne devetke a njega na klupi ostavljao. Ima kvalitet ala Werner. Pa nije Pep dao sansu ni Ibrahimovicu ni Etou, ne znaci da igrac nema kvalitet ako ga trener ne vidi u svom sistemu. Pa cak ni Aguero se nije bog zna naigrao kod njega. I ovo sto Whisper iznad govori, apsolutno isto mislim. Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329152 Treba nam neko ko će rješavati utakmice, Jesus bi bio još jedan u nizu igrača koji nit su napadači, nit su krila, nit su desetka, nit će prelomiti kad je potrebno. Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329153 Aguero je vala igrao osim onu zadnju sezonu kada je vec bio mrtav. Jesus je ove sezone bio rezerva nikome. To sve govori o njemu, a kosta 50 mil eura. To sto bi bolji bio od Wernera ili Lukakua nista nije posebno. Prijavi
8. juni 2022.4 god. Autor comment_329156 Apsolutno se slazem sa Diablom. Nisam nesto impresioniram Jesusom. Nije los igrac ali mislim da mu je vrh Arsenal ili tako neki klub ispod TOP4. Druga stvar je sto na trzistu nema napadaca pa se uopste raspravlja o njemu. Ja bih prije pruzio sansu Broji i furao Havertza na 9tki nego Jesusa doveo za 50 miliona. Prijavi
8. juni 2022.4 god. comment_329157 Isto se slažem sa Barijem i diablom, ne bih bacao pare na Jesusa. Većina igrača što Pep otjera iz Citya otjera sa razlogom, ne dešava se često da se baš zajebao. Druga stvar Jesus je imao samo onaj jedan dio u karijeri gdje je uhvatio dobru formu pa se pričalo kao da već imaju zamijenu za Kuna dok se doktor igrice nije vratio... Ne bih baš da kupimo Cityev otpis i da im punimo džep, to je također jedan od razloga, ako žele igrača koji zna igrati presing eto ima Lautaro iz Intera, na njega bih prije pristao samo ako bi to značilo da će otići Lakaka Prijavi
8. juni 2022.4 god. Autor comment_329165 51 minutes ago, Whisper said: Ja sam za Hahahah pa ovaj lik je meni najveca prevara. Bukvalno najslabiji igrac u rosteru Citya. Apsolutno protiv. Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329166 City hoce da se rijesi citavog skarta, prvo im ode Fernandinho, sad hoce i jesusa i zinchenka da se rijese Prijavi
9. juni 2022.4 god. comment_329168 Protiv Zinchenka. Plačljivko koji bi u rat, ali "ne da mu supruga". To dovoljno govori o njemu. A vala nije ni konstantan, dobru tekmu odigra pa 2 loše. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.